Rammer om mad og måltider i skolen

Projekter: ProjektForskning

  • Fødevarestyrelsen, Fødevareinstituttet
Se relationer på Aarhus Universitet

Beskrivelse

Myndighedsbetjeningsprojekt. Leder: Karen Wistoft i samarbejde m DCA/AU og Food/AU. Midler fra Fødevarestyrelsen samlet 2.5 mio. kr. Fødevarestyrelsen har på nuværende tidspunkt begrænset information og vejledning, der omhandler rammerne for skolens mad og måltider. Der ønskes derfor et vidensgrundlag med dertil knyttede forskningsmæssige anbefalinger/guidelines til fokusområder eller tiltag, herunder de fysiske rammer, tidsrammer for skolemåltider, lærernes og pædagogernes roller og evt. deltagelse ved måltiderne, peer to peer aspekter, ledelsesansvar, mad- og måltidspolitikker samt elev- og forældreinddragelse. Metoder: internationalt litteraturreview og programafprøvning på udvalgte danske skoler. Effektevaluering.
StatusAfsluttet
Effektiv start/slut dato01/11/201631/10/2018

    Forskningsområder

  • Mad og måltider, sociale rammer, grundskolen, lærer-roller, elevroller, sundhed

Projekter

Projekter

Aktiviteter

Presse/medie

Publikationer

ID: 129047736