Aarhus Universitets segl

ProBioWheatgrass

Projekter: ProjektForskning

Se relationer på Aarhus Universitet

Beskrivelse

ProBioWheatgrass er et dansk, økologisk græsprodukt af urhvede. Græsspirer er dyrenes største næringskilde, og NU kan vi mennesker udnytte spirernes egenskaber. En nyudviklet høst- og fermenteringsproces fremmer optageligheden og indholdet af bioaktive stoffer. Metoden er yderst velegnet til konservering, da pH-værdien sænkes, og klorofylet i spirerne bevares. Herved undgås tilsætning af farvestoffer og konserveringsmidler.
Produktet ligner blendet græs; men lad dig ikke skræmme. Hvedegræs er særdeles sundt og indeholder over 100 forskellige naturlige næringsstoffer, vitaminer og mineraler, der styrker immunforsvaret og booster energien. Der er tale om et ”Funktionel Food” produkt med et
højt indhold af livsvigtige proteiner samt vitaminerne B5, B12 og K2.
B5 og B12 indgår i energiomsætningen, hvorved cellefornyelsen og dannelsen af røde blodlegemer understøttes. Dette er især vigtigt for veganere, vegetarer, småtspisende og sportsfolk.
K2 har dokumenteret effekt på forebyggelse af flere livsstilssygdomme. For at opnå den største udbredelse og tilgængelighed, målrettes produktet til B2B som ingrediens i fødevarer med mange anvendelsesmuligheder, fx. i næringsrige is, smørbart pålæg og juice samt til B2C som fx. energi gel.
StatusAfsluttet
Effektiv start/slut dato01/03/201901/02/2022

ID: 213249790