Optimering af ensilering til konservering af tang

Projekter: ProjektForskning

Projektdetaljer

Beskrivelse

Projektet vil ved ensilering i laboratorieskala undersøge ensilerbarheden og konsekvenser af ensilering for kemisk sammensætning, fermenteringsprodukter og antioxidanter for tangarterne Saccharina latissimoa og Alaria esculenta.
Projektet finansieres af Program for Marine Biotechnology in northern Norway.
AkronymOpEnMac
StatusAfsluttet
Effektiv start/slut dato01/06/201831/12/2020

Fingerprint

Udforsk forskningsemnerne, som dette projekt berører. Disse etiketter er oprettet på grundlag af de underliggende bevillinger/legater. Sammen danner de et unikt fingerprint.
  • Relationship between L-lactate and DL-lactate in different silage types

    Johansen, M., Weisbjerg, M. R., Novoa-Garrido, M., Kristensen, N. B. & Larsen, M., 2020, Meeting the future demands for grassland production: Proceedings of the 28th General Meeting of the European Grassland Federation Helsinki, Finland 19-22 October 2020. Virkajärvi, P., Hakala, K., Hakojärvi, M., Helin, J., Herzon, I., Jokela, V., Peltonen, S., Rinne, M., Seppänen, M. & Uusi-Kämppä, J. (red.). Wageningen Academic Publishers, s. 282-284 3 s.

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport/proceedingKonferencebidrag i proceedingsForskningpeer review