MIT kokkeri II

  • Wistoft, Karen (Projektleder)

Projekter: ProjektForskning

Projektdetaljer

Beskrivelse

Børnekogsprojekt inklusiv madklubber på bevilling fra Nordea Fonden på i alt 8.7 mio. kr. DPU laver effektfuldhedsevaluering (600.000 kr.).
StatusAfsluttet
Effektiv start/slut dato01/05/201601/07/2019

Emneord

  • Børn og unge
  • madlavning
  • madkundskab
  • madlavningsglæde
  • madlavningskompetence

Fingerprint

Udforsk forskningsemnerne, som dette projekt berører. Disse etiketter er oprettet på grundlag af de underliggende bevillinger/legater. Sammen danner de et unikt fingerprint.
  • Madmæssig mangfoldighed i Madkundskab

    Wistoft, K. (PI)

    01/01/202131/12/2022

    Projekter: ProjektForskning

    Fil
  • Rammer om mad og måltider i skolen

    Wistoft, K. (Projektleder) & Stovgaard, M. (Projektleder)

    01/11/201631/10/2018

    Projekter: ProjektForskning

  • MIT Kokkeri

    Wistoft, K. (Deltager)

    01/02/201431/03/2016

    Projekter: ProjektForskning