Mælkens genetik - oversigtsartikel

Projekter: ProjektForskning

  • Arla Foods
  • Thise Mejeri ApS
Se relationer på Aarhus Universitet

Beskrivelse

Oversigtsartikel omkring ”Mælkens genetik”: Variation I mælkens sammensætning fra danske malkeracer, betydning af genetik for detaljeret mælkesammensætning og teknologiske egenskaber, samt udnyttelse i mejeriprodukter
En oversigtsartikel over de individuelle mælkekomponenter og hvordan de varierer i forhold til koens laktations stadie og paritet. Genetisk indflydelse på variation i mælkens sammensætningsmæssige træk og koaguleringsegenskaberne. Oversigtsartiklen kan bruges som dokumentation af naturlig variation i den rå mælks kvalitet og faktorer som påvirker denne i de to mest brugte danske malkeracer (Dansk Holstein og Dansk Jersey).
Finansiering: Arla Foods og Thise Mejeri
Samarbejdspartnere: Arla og Thise
StatusAfsluttet
Effektiv start/slut dato01/01/201831/12/2018

ID: 129075079