Kompetense for kvalitet i Mat og helse- videreutdanning for lærere

  • Wistoft, Karen (PI)

Projekter: ProjektAndet

Projektdetaljer

Beskrivelse

Tværfagligt kompetenceudviklingsprojekt om Mat & Helse på læreruddannelsen i Sydøst Norge. Projektet gennemføres af forskere og underviser på Universitetet i Sydøst Norge.

Lægmandssprog

Norsk
StatusAfsluttet
Effektiv start/slut dato01/12/201830/11/2020

Emneord

  • Madkunskab
  • Smagsdidaktik
  • Mad og måltider
  • Læreruddannelse
  • Grundskolen
  • Undervisning
  • Madmæssig mangfoldighed i Madkundskab

    Wistoft, K. (PI), Pless, M. (PI), Frerks, C. G. (PI), Hansen, S. T. (PI), Damsgård, C. (PI), Vial, M. (PI) & Carlsen, H. B. (PI)

    01/02/202131/12/2021

    Projekter: ProjektForskning

    Fil
  • Akademi for Madkundskabsdidaktik

    Wistoft, K. (PI)

    20/09/201801/10/2022

    Projekter: ProjektForskning

    Fil
  • SfL 2.0: Smag for Livet - med smagen som brobygger

    Wistoft, K. (Projektleder), Mouritsen, O. G. (Projektleder), Hedegaard, L.-L. (Projektleder), Sørensen, S. (Projektleder), Schneider, M. (Projektkoordinator), Højgaard Christensen, J. (Deltager), Stovgaard, M. (Deltager), Thrane, C. (Deltager) & Brahe, T. (Deltager)

    01/07/201830/06/2021

    Projekter: ProjektForskning

    Fil
  • Madkundskab er i forandring

    Wistoft, K. (Deltager)

    8 maj 2019

    Aktivitet: Deltagelse i eller arrangement af en begivenhed - typerDeltagelse i eller organisering af workshop, seminar eller kursus

    Fil