Diagnosing Cancer and ‘fast track’ referral in Primary Care. – Studies of symptom interpretation, time to diagnosis and tumour stages.

Projekter: ProjektForskning

Projektdetaljer

Beskrivelse

Formålet er at beskrive de praktiserende lægers tolkning af patienters symptomer, brugen af kræftpakker samt analysere indflydelsen på udredningstiden. Desuden analyseres udviklingen i udredningstid samt tumorstadie før, under og efter indførelsen af kræftpakker i DK. Projektet er et observationelt studie. Datagrundlag er tre kohorter af nydiagnosticerede kræftpatienter fra henholdsvis 2004, 2007/08 samt 2010. Projektet er inddelt i 3 studier - studie 1 er et populationsbaseret tværsnitsstudie. Studie 2 og 3 er komparative kohortestudier. Projektet vil kunne dokumentere praktiserende lægers symptotolkning, brugen af kræftpakkerne og sammenhæng med udredningstiden. Studiet vil dokumentere ændringer i udredningstid og tumor stadie under store organisatoriske forandringer i Danmark og give indblik i indflydelsen af sådanne ændringer på prognosen for kræftpatienter.
StatusAfsluttet
Effektiv start/slut dato01/03/201224/06/2015

Fingerprint

Udforsk forskningsemnerne, som dette projekt berører. Disse etiketter er oprettet på grundlag af de underliggende bevillinger/legater. Sammen danner de et unikt fingerprint.