Projekter pr. år
Projektdetaljer
Status | Afsluttet |
---|---|
Effektiv start/slut dato | 01/10/2019 → 30/09/2023 |
Fingerprint
Projekter
- 1 Igangværende
-
CBIO: Aarhus Universitets Center for Cirkulær Bioøkonomi
Jørgensen, U. (PI), Thomsen, M. (Deltager), Bruhn, A. (Deltager), Glasius, M. (Deltager), Jensen, S. K. (Deltager), Dalsgaard, T. K. (Deltager), Andersen, M. S. (Deltager) & Ambye-Jensen, M. (Deltager)
01/05/2017 → …
Projekter: Projekt › Forskning
-
Arealanvendelse og bioøkonomi – forudsætninger for og beregninger af 2030 scenarier: Marin biomasse
Bruhn, A., Maar, M., Holbach, A. M. & Thomsen, M., mar. 2022, 21 s.. (Fagligt notat fra DCE – Nationalt Center for Miljø og Energi ; Nr. 21, Bind 2022).Publikation: Udredning/notat › Faglig redegørelse
Åben adgang -
A seaweed aquaculture imperative to meet global sustainability targets
Duarte, C. M., Bruhn, A. & Krause-Jensen, D., mar. 2022, I: Nature Sustainability. 5, 3, s. 185-193 9 s., 10.1038/s41893-021-00773-9.Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avis › Tidsskriftartikel › Forskning › peer review
230 Citationer (Scopus) -
Tang kan bidrage til grønne løsninger
Bruhn, A., Mouritsen, L. T., Holdt, S., Thomsen, M. & Weisbjerg, M. R., feb. 2022, I: Aktuel Naturvidenskab. 2022, 1, s. 8-12 5 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avis › Tidsskriftartikel › Formidling
Fil82 Downloads (Pure)
Aktiviteter
- 1 Foredrag og mundtlige bidrag
-
Tang på menuen
Bruhn, A. (Foredragsholder)
16 nov. 2023Aktivitet: Præsentationer, medlemskaber, ansættelser, ejerskab og andre aktiviteter › Foredrag og mundtlige bidrag
Presse/medier
-
Tang er fødevarernes 'schweizerkniv': Mere tang på tallerkenen kan opfylde mindst seks verdensmål
14/10/2021
1 element af Mediedækning
Presse/medie
-
Den grønne optur 1 - hvad skal vi spise?
Bruhn, A., Boderskov, T. & Nielsen, M. O.
30/09/2021
1 Mediebidrag
Presse/medie
-