Projektdetaljer
Beskrivelse
Idet de fleste kødaktiviteter skal pågå i Brasilien vil er vores opgaver beskrevet her:
Hvedemel vil i fremtiden blive en mangelvare i Brasilien. Da Brasilien har stor produktion af cassava er målet i projektet er at undersøge kvalitet af brød tilsat cassavamel med varierende råvarekvalitet. Idet cassava ikke indeholder gluten vil vi udrede effekten af cassavamel og tilsatte enzymer på dej-egenskaber, sensorisk kvalitet af brød samt brasilianske forbrugers præference for brødet. Vi vil blandt andet fokusere på brødets tekstur, holdbarhed, oxidation, sensoriske kvalitet og forbrugernes accept af produktet. Projektet pågår i samarbejde med brasilianske partnere.
Finansiering: Programkomiteen for Sundhed, Fødevarer og Velfærd, Det Strategiske Forskningsråd – samfinansiering med det brasilianske forskningsråd FAPESP.
Hvedemel vil i fremtiden blive en mangelvare i Brasilien. Da Brasilien har stor produktion af cassava er målet i projektet er at undersøge kvalitet af brød tilsat cassavamel med varierende råvarekvalitet. Idet cassava ikke indeholder gluten vil vi udrede effekten af cassavamel og tilsatte enzymer på dej-egenskaber, sensorisk kvalitet af brød samt brasilianske forbrugers præference for brødet. Vi vil blandt andet fokusere på brødets tekstur, holdbarhed, oxidation, sensoriske kvalitet og forbrugernes accept af produktet. Projektet pågår i samarbejde med brasilianske partnere.
Finansiering: Programkomiteen for Sundhed, Fødevarer og Velfærd, Det Strategiske Forskningsråd – samfinansiering med det brasilianske forskningsråd FAPESP.
Status | Afsluttet |
---|---|
Effektiv start/slut dato | 01/01/2012 → 30/06/2015 |