Projekter pr. år
Projektdetaljer
Beskrivelse
Akronym | BSL |
---|---|
Status | Afsluttet |
Effektiv start/slut dato | 15/08/2014 → 31/05/2016 |
Emneord
- Smag
- børn
- mad
- læring
Fingerprint
-
TASTE Didactics - Food and Critical Thinking
Wistoft, K. (PI), Danneskiold-Samsøe, I. (Deltager) & Skovmand-Larsen, M. (Deltager)
01/08/2023 → 31/08/2027
Projekter: Projekt › Forskning
Fil -
Madmæssig mangfoldighed i Madkundskab
Wistoft, K. (PI), Pless, M. (PI), Frerks, C. G. (PI), Hansen, S. T. (PI), Damsgård, C. (PI), Vial, M. (PI) & Carlsen, H. B. (PI)
01/02/2021 → 31/12/2021
Projekter: Projekt › Forskning
Fil -
Madmæssig mangfoldighed i Madkundskab
Wistoft, K. (PI)
01/01/2021 → 31/12/2022
Projekter: Projekt › Forskning
Fil
-
Madkundskab
Wistoft, K., 17 feb. 2023, I: Weekendavisen. Sektion 1 , s. 13-13 e96a369b.Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avis › Bidrag til avis - Kommentar/debat
-
Children’s cookbooks – learning by using recipes, cooking experiments and taste competence
Christensen, J. H. & Wistoft, K., jun. 2022, I: Health Education Journal. 81, 4, s. 375-386 12 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avis › Tidsskriftartikel › Forskning › peer review
Åben adgangFil2 Citationer (Scopus)211 Downloads (Pure) -
Seven dimensions of taste: taste in a sociological and educational perspective
Wistoft, K. & Qvortrup, L., 2021, Gastronomy and food science. Galanakis, C. (red.). Amsterdam: Elsevier, s. 227-251 24 s.Bidragets oversatte titel :Syv smagsdimensioner: Havd er smag og hvordan kan vi undervise i smag Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport/proceeding › Bidrag til bog/antologi › Forskning › peer review
Aktiviteter
-
Conference on School Meals
Wistoft, K. (Deltager)
8 jun. 2022 → 10 jun. 2022Aktivitet: Deltagelse i eller arrangement af en begivenhed - typer › Deltagelse i eller organisering af konference
-
The Eleventh International Conference on Food Studies
Wistoft, K. (Arrangør) & Qvortrup, L. (Arrangør)
28 okt. 2021 → 30 okt. 2021Aktivitet: Deltagelse i eller arrangement af en begivenhed - typer › Deltagelse i eller organisering af konference
Fil -
Taste in a sociological and didactic perspectiveSeven Dimensions of Taste
Wistoft, K. (Oplægsholder) & Qvortrup, L. (Oplægsholder)
28 okt. 2021Aktivitet: Præsentationer, medlemskaber, ansættelser, ejerskab og andre aktiviteter › Foredrag og mundtlige bidrag
Fil