Spring til hovednavigation
Spring til søgning
Spring til hovedindhold
Aarhus Universitet Forside
Hjælp og OSS
English
Dansk
Forside
Profiler
Forskningsenheder
Projekter
Publikation
Priser
Aktiviteter
Kurser
Presse/medier
Søg efter ekspertise, navn eller tilknytning
Assessing the impact of exogenous fat supplementation on the lipid nutritional value of cultivated meat (LipCellMeat)
Prieto Vidal, Natalia
(PI)
Guo, Zheng
(Deltager)
Therkildsen, Margrethe
(Deltager)
Abraham, Anupam
(Deltager)
Aarhus Institute of Advanced Studies
Institut for Bio- og Kemiteknologi - Industrial Biotechnology - Gustav Wieds Vej 10D
Institut for Fødevarer - Differentierede og biofunktionelle fødevarer
Projekter
:
Projekt
›
Forskning
Vis
Projektdetaljer
Status
Igangværende
Effektiv start/slut dato
01/02/2025
→
31/01/2026
Se alle
Se færre