Anvendelsen af smag og æstetik som didaktisk indgangsvinkel til træningen af enkelt- og tværfaglige kompetencer i stx-gymnasiet

Projekter: ProjektForskning

Se relationer på Aarhus Universitet

Beskrivelse

Ph.d.-projektets formål er at undersøge effektfuldheden af tværfaglig stx-undervisning, som anvender mad, smag og æstetik som emne og som didaktisk indgangsvinkel til træningen af enkelt- og tværfaglige elevkompetencer.

Ph.d.-projektet er et interventionsstudie, som bedriver følgeforskning på stx-dansk- og kemiklasser i skoleåret 2019-2020. Ph.d.-projektet gør brug af mixed methods til indsamling og behandling af datamateriale af kvalitativ og kvantitativ art.

Ph.d.-projektets hovedvejleder er professor (mso) Karen Wistoft, DPU - Danmarks institut for Pædagogik og Uddannelse, Pædagogisk Sociologi, Emdrup.
StatusIgangværende
Effektiv start/slut dato01/09/201801/09/2021

Projekter

Aktiviteter

Publikationer

ID: 134736198