Projekter pr. år
Projektdetaljer
Beskrivelse
Akademi for Madkundskabsdidaktik er et selskab med begrænset medlemstal, hvis formål er at fremme forskningen på området for madkundskabsdidaktik.
Medlemmer og bestyrelse
De seks professionshøjskoler/læreruddannelser samt Nationalt Center for Skoleforskning (NCS) ved Danmarks institut for Uddannelse og Pædagogik (DPU), Aarhus Universitet er medlemsorganisationer. Bestyrelsen består af medlemmer af den Nationale faggruppe for madkundskab
Status | Afsluttet |
---|---|
Effektiv start/slut dato | 20/09/2018 → 01/10/2022 |
Emneord
- Madkundskab
- Professionshøjskoler
- Forskning
- Kollektivt akademi
- Vidensdeling
- Symposier
- Konferencer
Fingerprint
-
Madmæssig mangfoldighed i Madkundskab
Wistoft, K. (PI), Pless, M. (PI), Frerks, C. G. (PI), Hansen, S. T. (PI), Damsgård, C. (PI), Vial, M. (PI) & Carlsen, H. B. (PI)
01/02/2021 → 31/12/2021
Projekter: Projekt › Forskning
Fil -
Madmæssig mangfoldighed i Madkundskab
Wistoft, K. (PI)
01/01/2021 → 31/12/2022
Projekter: Projekt › Forskning
Fil -
Kompetense for kvalitet i Mat og helse- videreutdanning for lærere
Wistoft, K. (PI)
01/12/2018 → 30/11/2020
Projekter: Projekt › Andet
Publikation
-
Food diversity in Home Economics Education – exemplified by Danish school research
Wistoft, K., 11 nov. 2023, (Afsendt) Journal of Asian Regional Association for Home Economics: JARAHE. Nishihara, N. (red.). ARAHEPublikation: Bidrag til bog/antologi/rapport/proceeding › Bidrag til rapport › Forskning › peer review
-
Fra praksisfaglighed til praksisfagdidaktik: med fokus på madkundskab
Wistoft, K. & Qvortrup, L., 1 dec. 2023, Praktiske fag og praksisfaglighed. Rasch-Christensen, A. (red.). Frederikshavn: Dafolo, s. 77-94Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport/proceeding › Bidrag til bog/antologi › Formidling
-
Madkundskab
Wistoft, K., 17 feb. 2023, I: Weekendavisen. Sektion 1 , s. 13-13 e96a369b.Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avis › Bidrag til avis - Kommentar/debat
Aktiviteter
-
Food diversity in School based Food Education
Wistoft, K. (Arrangør)
24 aug. 2023Aktivitet: Deltagelse i eller arrangement af en begivenhed - typer › Deltagelse i eller organisering af workshop, seminar eller kursus
Fil -
Akiko Ueno
Wistoft, K. (Vært)
23 aug. 2023 → 26 aug. 2023Aktivitet: Vært for en besøgende - typer › Vært for en akademisk besøgende
Fil -
Forskningssymposium Madmæssig Mangfoldighed i Madkundskabsdidaktik
Wistoft, K. (Arrangør)
26 aug. 2022Aktivitet: Deltagelse i eller arrangement af en begivenhed - typer › Deltagelse i eller organisering af workshop, seminar eller kursus
Fil
Presse/medier
-
Professor om madkundskab: Det må aldrig blive teori for teoriens skyld
Wistoft, K.
28/02/2023
1 Mediebidrag
Presse/medie
-
-
Etik, moral, moralisering: Bæredygtighed i madkundskabsdidaktik
Wistoft, K.
03/02/2020
1 element af Mediedækning
Presse/medie