Projekter pr. år
Fingeraftryk
- 1 Lignende profiler
Samarbejde og topforskningsområder i de sidste fem år
Projekter
- 8 Afsluttet
-
Food sustainability understanding in the Nordic-Baltic region as a basis for a labelling framework in Europe
Pedersen, S. (Projektleder), Aschemann-Witzel, J. (PI), Stancu, V. (Deltager) & Bech-Larsen, T. (Deltager)
01/01/2022 → 31/12/2022
Projekter: Projekt › Forskning
-
MOOC on Consumer understanding of food labels
Stancu, V. (PI) & Stickel, L. (PI)
01/01/2020 → 31/12/2020
Projekter: Projekt › Andet
-
S4H: Smart Technologies for personAlised Nutrition and Consumer Engagement
Stancu, V. (PI), Frank, D.-A. (CoPI), Grunert, K. G. (Projektleder) & Lähteenmäki, L. (Deltager)
01/01/2019 → 31/12/2023
Projekter: Projekt › Forskning
-
MedAID: MedAID: Mediterranean Aquaculture Integrated Development
Brunsø, K. (PI), Grunert, K. G. (PI), Stancu, V. (PI), Christensen, R. N. (PI) & Banovic, M. (PI)
01/05/2017 → 31/08/2021
Projekter: Projekt › Forskning
-
Consumer food waste in Denmark
Lähteenmäki, L. (PI) & Stancu, V. (PI)
01/01/2017 → 31/12/2017
Projekter: Projekt › Forskning
-
Evaluation of tools to reduce food waste at the household level
Henriksen, M. B., Stancu, V., Lähteenmäki, L. & Kallestrup, T. S. O., 30 apr. 2025, 70 s. (Rådgivningsrapport fra DCA - Nationalt Center for Fødevarer og Jordbrug).Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapport › Rapport › Rådgivning
Åben adgangFil21 Downloads (Pure) -
European Perspectives on Public Benefit in Relation to Food: Insights from a Serious Game Approach
Mohebati, L., Iori, E., Haugaard, M., Stancu, V., de la Cueva, J., Rovný, P., Jansto, E., Mehlhose, C., Schäfer, A., Weiß, I., Hodgkins, C., Raats, M. & Timotijevic, L., nov. 2024, I: Sustainability (Switzerland). 16, 21, 9559.Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avis › Tidsskriftartikel › Forskning › peer review
Åben adgang -
Service Personalization Refined, Through Human and Artificial Intelligence Combined
Frank, D.-A., Stancu, V., Otterbring, T., Lähteenmäki, L. & Grunert, K. G., 2024.Publikation: Konferencebidrag › Konferenceabstrakt til konference › Forskning › peer review
-
Defining upcycled food: The dual role of upcycling in reducing food loss and waste
Aschemann-Witzel, J., Asioli, D., Banovic, M., Perito, M. A., Peschel, A. O. & Stancu, V., feb. 2023, I: Trends in Food Science and Technology. 132, s. 132-137 6 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avis › Kommentar/debat/letter to the editor › Forskning › peer review
63 Citationer (Scopus) -
Food sustainability understanding among the Nordic-Baltic consumer-citizens
Stancu, V., Pedersen, S., Bech-Larsen, T. & Aschemann-Witzel, J., 19 apr. 2023.Publikation: Konferencebidrag › Konferenceabstrakt til konference › Forskning
Aktiviteter
- 17 Deltagelse i eller organisering af konference
-
How can we reduce food waste? Solutions from the European Food Waste Forum
Stancu, V. (Deltager)
29 jun. 2023Aktivitet: Deltagelse i eller arrangement af en begivenhed - typer › Deltagelse i eller organisering af konference
-
International Conference on Environmental Psychology
Stancu, V. (Taler)
20 jun. 2023 → 23 jun. 2023Aktivitet: Deltagelse i eller arrangement af en begivenhed - typer › Deltagelse i eller organisering af konference
-
EMAC Annual Conference 2023
Stancu, V. (Taler)
23 maj 2023 → 26 maj 2023Aktivitet: Deltagelse i eller arrangement af en begivenhed - typer › Deltagelse i eller organisering af konference
-
MAPP Conference
Stancu, V. (Taler)
19 apr. 2023Aktivitet: Deltagelse i eller arrangement af en begivenhed - typer › Deltagelse i eller organisering af konference
-
International Food Marketing Research Symposium
Stancu, V. (Taler)
14 jun. 2022 → 16 jun. 2022Aktivitet: Deltagelse i eller arrangement af en begivenhed - typer › Deltagelse i eller organisering af konference
Presse/medier
-
-
-
Danskerne har skåret deres madspild 14.000 tons ned, men der er stor forskel på folk i huse og lejligheder
17/04/2018
1 Mediebidrag
Presse/medie