Institut for Virksomhedsledelse

Violeta Stancu

  1. 2022
  2. Udgivet

    Making Full Use of Qualitative Data to Generate New Fish Product Ideas through Co-Creation with Consumers: A Methodological Approach. / López-Mas, Laura ; Claret, Anna; Stancu, Violeta et al.

    I: Foods, Bind 11, Nr. 2287, 31.07.2022, s. 1-18.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  3. Udgivet

    European consumer segments with a high potential for accepting new innovative fish products based on their food-related lifestyle. / Stancu, Violeta; Brunsø, Karen; Krystallis, Athanasios et al.

    I: Food Quality and Preference, Bind 99, 104560, 07.2022.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  4. E-pub ahead of print

    Impact of health claims: what has been achieved and what is the future? / Meijer, Gert W.; Lähteenmäki, Liisa; Stancu, Violeta.

    I: Critical Reviews in Food Science and Nutrition, 07.2022, s. 1-9.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisReviewForskningpeer review

  5. Udgivet

    Relative importance of value-added product attributes across international lifestyle consumer segments. / Stancu, Violeta; Christensen, Rikke Nyland; Brunsø, Karen et al.

    2022. Abstract fra EMAC 2022, Budapest, Ungarn.

    Publikation: KonferencebidragKonferenceabstrakt til konferenceForskningpeer review

  6. Udgivet

    Consumer-related antecedents of food provisioning behaviors that promote food waste. / Stancu, Violeta; Lähteenmäki, Liisa.

    I: Food Policy, Bind 108, 102236, 04.2022.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  7. 2021
  8. Udgivet

    Consumer behaviour towards food waste in families with children. / Laasholdt, Amanda Videbæk; Lähteenmäki, Liisa; Stancu, Violeta.

    DCA - Nationalt Center for Fødevarer og Jordbrug, 2021. 170 s. (DCA rapport; Nr. 196).

    Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportRådgivning

  9. Udgivet

    Increasing food labelling awareness through a massive open online course (MOOC). / Mansilla, Natalia; Stancu, Violeta; Stickel, Lisa et al.

    I: Nutrition Bulletin, Bind 46, Nr. 4, 12.2021, s. 443-450.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  10. Udgivet

    The role of time constraints in consumer understanding of health claims. / Stancu, Violeta; Lähteenmäki, Liisa; Grunert, Klaus G.

    I: Food Quality and Preference, Bind 94, 104261, 12.2021.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  11. Udgivet

    Towards effective labelling of foods. An international perspective on safety and nutrition. / Meijer, Gert W.; Detzel, Patrick; Grunert, Klaus G. et al.

    I: Trends in Food Science and Technology, Bind 118, 12.2021, s. 45-56.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisReviewForskningpeer review

  12. Udgivet

    How to best target new aquaculture fish products to international consumer segments. / Stancu, Violeta; Christensen, Rikke Nyland; Krystallis, Athanasios et al.

    2021. Abstract fra Aquaculture Europe Conference, Funchal, Portugal.

    Publikation: KonferencebidragKonferenceabstrakt til konferenceForskning

  13. Udgivet

    Using self-determination theory to analyse consumer preferences for health and fitness app features. / Stancu, Violeta; Frank, Darius-Aurel; Lähteenmäki, Liisa et al.

    2021. Abstract fra EMAC.

    Publikation: KonferencebidragKonferenceabstrakt til konferenceForskningpeer review

  14. Udgivet

    Connecting Food Consumers to Organisations, Peers, and Technical Devices: The potential of interactive communication technology to support consumers' value creation. / Jacobsen, Lina; Stancu, Violeta; Wang, Qian Janice et al.

    I: Trends in Food Science & Technology, Bind 109, 03.2021, s. 622-631.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisReviewForskningpeer review

  15. 2020
  16. Udgivet

    Role of Consumer Self-identities and Individual Tendencies in Food Waste. / Stancu, Violeta; Lähteenmäki, Liisa.

    2020. Poster session præsenteret ved The Association for Consumer Research Conference 2020 .

    Publikation: KonferencebidragPosterForskningpeer review

  17. 2018
  18. Udgivet

    Consumer understanding of health claims: do time constraints matter? / Stancu, Violeta; Lähteenmäki, Liisa; Grunert, Klaus G.

    2018. Abstract fra 47th EMAC Annual Conference, Glasgow, Storbritannien.

    Publikation: KonferencebidragKonferenceabstrakt til konferenceForskningpeer review

  19. Udgivet

    Consumer food waste in Denmark. / Stancu, Violeta; Lähteenmäki, Liisa.

    DCA - Nationalt center for fødevarer og jordbrug, 2018. 122 s. (DCA rapport; Nr. 118).

    Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportRådgivning

  20. Udgivet

    Exploring consumer purchase intentions towards traceable minced beef and beef steak using the theory of planned behavior. / Spence, Michelle ; Stancu, Violeta; Elliott, Christopher T. et al.

    I: Food Control, Bind 91, Nr. September, 2018, s. 138-147.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  21. 2017
  22. Udgivet

    When and why do people discard food? / Stancu, Violeta; Lähteenmäki, Liisa.

    2017. Abstract fra MAPP Conference 2017, Copenhagen, Danmark.

    Publikation: KonferencebidragKonferenceabstrakt til konferenceForskningpeer review

  23. Udgivet

    Consumer inferences from different versions of a beta-glucans health claim. / Stancu, Violeta; Grunert, Klaus G; Lähteenmäki, Liisa.

    I: Food Quality and Preference, Bind 60, 2017, s. 81-95.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  24. 2016
  25. Udgivet

    Are food-related perceptions associated with meal portion size decisions? A cross-sectional study. / Spence, Michelle ; Stancu, Violeta; Dean, Moira et al.

    I: Appetite, Bind 103, 01.08.2016, s. 377-385.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  26. Udgivet

    The impact of household routines on consumer food waste behaviour relative to psychosocial antecedents. / Stancu, Violeta; Haugaard, Pernille; Lähteenmäki, Liisa.

    2016. Abstract fra 4th Nordic Conference on Consumer Research , Århus, Danmark.

    Publikation: KonferencebidragKonferenceabstrakt til konferenceForskningpeer review

  27. Udgivet

    Determinants of consumer food waste behaviour : Two routes to food waste. / Stancu, Violeta; Haugaard, Pernille; Lähteenmäki, Liisa.

    I: Appetite, Bind 96, Nr. 1, 01.2016, s. 7-17.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  28. Udgivet

    Country Differences in the History of Use of Health Claims and Symbols. / Hieke, Sophie; Kuljanic, Nera; Fernandez, Laura et al.

    I: European Journal of Nutrition & Food Safety, Bind 6, Nr. 3, EJNFS.2016.018, 2016, s. 148-168, i-xxxviii (Table 1).

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  29. 2015
  30. Udgivet

    Some like it healthy : Can socio-demographic characteristics serve as predictors for a healthy food choice? / Contini, Caterina ; Casini, Leonardo; Stancu, Violeta et al.

    I: Food Quality and Preference, Bind 46, 46, 07.2015, s. 103-112.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  31. Udgivet

    Quantifying consumer portion control practices : A cross-sectional study. / Spence, M.; Lähteenmäki, Liisa; Stancu, Violeta et al.

    I: Appetite, Bind 92, 03.06.2015, s. 240-246.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  32. Udgivet

    How to assess consumers’ ability to interpret nutrition/health-related messages and their promised benefits. / Stancu, Violeta; Grunert, Klaus G; Juhl, Hans Jørn et al.

    2015. Abstract fra International Society of Behavioral Nutrition and Physical Activity, edinburgh, Storbritannien.

    Publikation: KonferencebidragKonferenceabstrakt til konferenceForskningpeer review

  33. 2014
  34. Udgivet

    The role of social eating norms in portion size-related behaviour in Denmark and Island of Ireland. / Stefan, Violeta; Dean, Moira ; Spence, Michelle et al.

    2014. Abstract fra International Society of Behavioral Nutrition and Physical Activity (ISBNPA) 2014, San Diego, USA.

    Publikation: KonferencebidragKonferenceabstrakt til konferenceForskningpeer review

  35. Udgivet

    What does sensory satisfaction with food products, meals and eating mean? / Lähteenmäki, Liisa; Bredie, W.L.P.; Byrne, Derek V. et al.

    2014. Abstract fra Eurosense conference, Copenhagen, Danmark.

    Publikation: KonferencebidragKonferenceabstrakt til konferenceForskningpeer review

  36. 2013
  37. Udgivet

    Avoiding food waste by Romanian consumers : The importance of planning and shopping routines. / Stefan, Violeta; van Herpen, Erica ; Tudoran, Ana Alina et al.

    I: Food Quality and Preference, Bind 28, Nr. 1, 04.2013, s. 375-381.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  38. Udgivet

    Consumers' perceived meal satisfaction. / Haugaard, Pernille; Stefan, Violeta; Lähteenmäki, Liisa.

    2013. Poster session præsenteret ved Pangborn 2013, Rio de Janeiro, Brasilien.

    Publikation: KonferencebidragPosterForskning

  39. Udgivet

    Satisfaction with household food provisioning activities. / Stefan, Violeta; Haugaard, Pernille; Lähteenmäki, Liisa.

    2013. Poster session præsenteret ved Pangborn Conference, Rio de Janeiro, Brasilien.

    Publikation: KonferencebidragPosterForskningpeer review