Projekter pr. år
- 24 resultater
Søgeresultater
-
Igangværende
Barley: From feed to food
Andrzejczak, O. A. (Deltager), Hebelstrup, K. (PI), Larsen, L. B. (Samarbejdspartner) & Kidmose, U. (Samarbejdspartner)
09/01/2023 → 30/12/2025
Projekter: Projekt › Forskning
-
Afsluttet
Boghvedes egnethed og kvalitet til økologisk fødevareproduktion
Kidmose, U. (Projektleder) & Jørgensen, J. R. (Deltager)
01/01/2023 → 31/12/2023
Projekter: Projekt › Forskning
-
Saline Farming: Innovativ landbrug til beskyttelse af miljøet og stimulering af økonomisk vækst (Salfar)
Kristensen, H. L. (PI), Zhou, R. (PI), Kidmose, U. (PI), Mendanha, T. (PI), Bak-Østerby, T. (PI) & Krogh Johnson, L. (PI)
01/07/2020 → 01/06/2022
Projekter: Projekt › Forskning
-
The Future of Protein & the Protein of the Future in Europe
Bald, C. (PI), Young, J. F. (PI), Corredig, M. (PI), Kidmose, U. (PI), Nielsen, I. K. (PI) & Alexi, N. (PI)
01/01/2020 → 31/12/2020
Projekter: Projekt › Forskning
-
Hvordan motiveres og engageres mænd 55+ til sunde(re) spisevaner?
Kidmose, U. (Deltager), Frantzen, C. (Deltager) & Grønhøj, A. (Deltager)
01/05/2019 → 30/11/2020
Projekter: Projekt › Rådgivende projekt
-
International network programme: Waste-to-value ideas for a sustainable food system - from product to market
Banovic, M. (Deltager), Aschemann-Witzel, J. (PI), Hammershøj, M. (Deltager) & Kidmose, U. (Deltager)
01/01/2019 → 31/12/2020
Projekter: Projekt › Andet
-
Food Waste in the Danish Service Sector
Kidmose, U. (Deltager) & Borum, A. (Deltager)
01/05/2018 → 30/05/2019
Projekter: Projekt › Rådgivende projekt
-
KvaliRod: KvaliRod - Forbedret kvalitet af rodfrugter med innovativ håndtering i vaskeriet
Edelenbos, M. (Projektleder), Wieczynska, J. (Deltager) & Kidmose, U. (Deltager)
01/10/2017 → 30/09/2021
Projekter: Projekt › Forskning
-
Udvikling af nye smagsvarianter af alkohol shots
Wiking, L. (Deltager) & Kidmose, U. (Deltager)
04/07/2017 → 30/11/2018
Projekter: Projekt › Forskning
-
InnoSweet: InnoSweet: Integreret perception, psykologi og fysiologi til bibeholdelse af sødhedsopfattelse via sukkererstatning og - reduktion i sunde drikkevarer
Byrne, D. V. (Projektleder), Kidmose, U. (Deltager), Mielby, L. A. (Deltager), Jeppesen, P. B. (Deltager), Spence, C. (Deltager), Wang, Q. J. (Deltager), Jensen, J. D. (Deltager), Møller, S. (Deltager), Jensen, S. (Deltager), Thybo, A. (Deltager), Didierjean, L. (Deltager) & Bertelsen, A. S. (Deltager)
01/02/2017 → 01/12/2024
Projekter: Projekt › Forskning
-
MuMiPro: MuMiPro: Muslingeopdræt som virkemiddel og kilde til økologisk protein
Hammershøj, M. (Deltager), Timmermann, K. (Deltager), Nørgaard, J. V. (Deltager), Termansen, M. (Deltager) & Kidmose, U. (Deltager)
12/01/2017 → 31/12/2020
Projekter: Projekt › Forskning
-
Bitter-Sund: Bitter-Sund - Flere sunde og bitre grønsager til foodservice sektoren og forbrugeren
Kristensen, H. L. (Deltager) & Kidmose, U. (Deltager)
01/01/2016 → 30/06/2019
Projekter: Projekt › Forskning
-
FaVor-DeNonDe: FaVor-DeNonDe - Tørring, Juice og syltetøj af økologisk frugt og grønsager: Hvad sker der med ønskede og uønskede komponenter?
Kidmose, U. (Deltager)
30/03/2015 → 29/03/2018
Projekter: Projekt › Forskning
-
Nye smagfulde og sunde produkter af bladgrønt fra hvidblomstret raps (Brassica napus)
Grønbæk, M. (Deltager), Kristensen, H. L. (Deltager) & Kidmose, U. (Deltager)
01/02/2015 → 31/01/2019
Projekter: Projekt › Forskning
-
Et gran salt
Hammershøj, M. (Projektleder), Kidmose, U. (Deltager), Andersen, B. V. (Deltager) & Mielby, L. A. (Deltager)
01/05/2012 → 30/06/2016
Projekter: Projekt › Forskning
-
REPROLAC: REPROLAC – Forlænget laktation i mejeriproduktion fremmer klima, dyrevelfærd og produktivitet
Larsen, L. B. (Deltager), Kidmose, U. (Deltager) & Poulsen, N. A. (Deltager)
01/01/2012 → 31/12/2017
Projekter: Projekt › Forskning
-
BEAM – Bread and meat for the future
Kidmose, U. (Deltager)
01/01/2012 → 30/06/2015
Projekter: Projekt › Forskning
-
Roots and Compost – Organic Crop Products (RoCo)
Kidmose, U. (Deltager) & Jensen, S. (Deltager)
01/01/2011 → 31/12/2014
Projekter: Projekt › Forskning
-
MAXVEG – Maximising the taste and health value of plant food products - impact on vegetable consumption, consumer preferences and human health factors
Kristensen, H. L. (Deltager), Kidmose, U. (Deltager), Grønbæk, M. (Deltager) & Edelenbos, M. (Deltager)
01/01/2010 → 01/04/2015
Projekter: Projekt › Forskning
-
Gourmet Roots: Rodfrugters smag og gastronomiske egnethed - roden til fornyelse i det danske køkken
Edelenbos, M. (Projektleder), Thybo, A. (Deltager), Larsen, E. (Deltager), Jensen, S. (Deltager), Kidmose, U. (Deltager) & Bach, V. (Deltager)
FødevareErhverv Forsknings- og, DJF
01/01/2009 → 31/12/2012
Projekter: Projekt › Forskning
-
Stevnsbær juice med særegen smagskvalitet og høj forbrugerpræference
Kidmose, U. (Projektleder)
Fødevare Erhverv, Foreningen Plan-Danmark
01/07/2008 → 31/03/2010
Projekter: Projekt › Forskning
-
Fynsk øl med karakteristisk bitterhed og aroma fra lokal humle
Kidmose, U. (Projektleder)
01/06/2008 → 01/06/2008
Projekter: Projekt › Forskning
-
Sund og velsmagende mælk baseret på græsmarksafgrøder
Kidmose, U. (Projektleder)
01/01/2008 → 31/08/2011
Projekter: Projekt › Forskning
-
Organic cropping systems for vegetable production - product quality, natural regulation and environmental effects (VEG-Qure) (FØJO III)
Christensen, L. P. (Deltager), Edelenbos, M. (Deltager) & Kidmose, U. (Projektleder)
FødevareErhverv Forsknings- og
01/01/2006 → 31/12/2010
Projekter: Projekt › Forskning