Aarhus University Seal / Aarhus Universitets segl

Ulla Kidmose

  1. 2019
  2. Udgivet

    Forbrugernes holdninger til brug af måltidserstatningersprodukter. / Mangaard Sarraf, Stine Cecilie; Kragelund, Kamilla Hall; Grønhøj, Alice; Kidmose, Ulla; Lähteenmäki, Liisa.

    978-87-93787-09-4. : DCA - Nationalt center for fødevarer og jordbrug, 2019. 77 s.

    Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportRådgivning

  3. Udgivet
  4. Udgivet

    Sweeter together? Assessing the combined influence of product-related and contextual factors on perceived sweetness of fruit beverages. / Wang, Qian Janice; Mielby, Line Ahm; Thybo, Anette; Bertelsen, Anne Sjørup; Kidmose, Ulla; Spence, Charles; Byrne, Derek V.

    I: Journal of Sensory Studies, Bind 34, Nr. 3, e12492, 06.2019.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  5. Udgivet
  6. Udgivet
  7. Udgivet

    EEG discrimination of perceptually similar tastes. / Andersen, Camilla Arndal; Kring, Marianne Leonard ; Andersen, Rasmus Holm ; Næsbye Larsen, Ole; Kjær, Troels Wesenberg; Kidmose, Ulla; Møller, Stine; Kidmose, Preben.

    I: Journal of Neuroscience Research, Bind 97, Nr. 3, 03.2019, s. 241-252.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  8. Udgivet

    Ost med et gran salt. / Hammershøj, Marianne; Kidmose, Ulla; Søndergaard Kristensen, Lise ; Jespersen, Lene .

    I: Maelkeritidende, Bind 132, Nr. 5, 03.2019, s. 8-9.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelFormidling

  9. Udgivet

    Impact of drying techniques, seasonal variation and organic growing on flavor compounds profiles in two Italian tomato varieties. / Paolo, D.; Bianchi, Giulia; Morelli, Carlo Francesco; Speranza, Giovanna; Campanelli, Gabriele; Kidmose, Ulla; Lo Scalzo, Roberto.

    I: Food Chemistry, Bind 298, 125062, 2019.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  10. 2018
  11. Udgivet

    Forbrugeres holdninger til og brug af måltidserstatningsprodukter. / Mangaard Sarraf, Stine Cecilie; Kragelund, Kamilla Hall; Grønhøj, Alice; Kidmose, Ulla; Lähteenmäki, Liisa.

    DCA - Nationalt center for fødevarer og jordbrug, 2018. 70 s.

    Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportRådgivning

  12. Udgivet

    Forbrugernes holdninger til og brug af måltidserstatningsprodukter. / Mangaard Sarraf, Stine Cecilie; Kragelund, Kamilla Hall; Grønhøj, Alice; Kidmose, Ulla; Lähteenmäki, Liisa.

    DCA - Nationalt center for fødevarer og jordbrug, 2018. 11 s.

    Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportRådgivningpeer review

  13. Udgivet

    Bitterness intensity of different types of vegetables measured on the same scale? / Kidmose, Ulla; Eggers, Nina; Kristensen, Hanne Lakkenborg.

    2018. Poster session præsenteret ved EUROSENSE 2018 - A sense of taste, Verona, Italien.

    Publikation: KonferencebidragPosterForskning

  14. Udgivet

    Consumers’ liking of bitter tasting vegetables – influence of type, bitterness perception and familiarity of the vegetables. / Kramer, L.; Kidmose, Ulla; Daverkosen, S.; Eggers, Nina.

    2018. Poster session præsenteret ved EUROSENSE 2018 - A sense of taste, Verona, Italien.

    Publikation: KonferencebidragPosterForskning

  15. Udgivet

    Sweeter together: The combined influence of product intrinsic and extrinsic factors on perceived sweetness of fruit beverages. / Wang, Qian; Mielby, Line Ahm; Thybo, Anette; Bertelsen, Anne Sjørup; Kidmose, Ulla; Spence, Charles; Byrne, Derek V.

    2018. Poster session præsenteret ved EUROSENSE 2018 - A sense of taste, Verona, Italien.

    Publikation: KonferencebidragPosterForskning

  16. Udgivet

    The cross-modal effect of different aromas on sensory perception of sucrose. / Bertelsen, Anne Sjørup; Mielby, Line Ahm; Byrne, Derek V.; Kidmose, Ulla.

    2018. Poster session præsenteret ved EUROSENSE 2018 - A sense of taste, Verona, Italien.

    Publikation: KonferencebidragPosterForskning

  17. Udgivet

    Betydning af børns aktive involvering i tilblivelse af frokostmåltidet i daginstitutioner for børns spiseadfærd : - madpakker forberedt hjemmefra. / Frantzen, Claus; Kidmose, Ulla; Byrne, Derek V.; Andersen, Barbara Vad.

    2018. Poster session præsenteret ved Rammer om det gode måltid i daginstitutionen, København, Danmark.

    Publikation: KonferencebidragPosterForskning

  18. Udgivet

    Betydning af børns aktive involvering i tilblivelse af frokostmåltidet i daginstitutioner for børns spiseadfærd : - mad tilberedt lokalt i daginstitutionen. / Frantzen, Claus; Kidmose, Ulla; Byrne, Derek V.; Andersen, Barbara Vad.

    2018. Poster session præsenteret ved Rammer om det gode måltid i daginstitutionen, København, Danmark.

    Publikation: KonferencebidragPosterForskning

  19. Udgivet
  20. Udgivet

    See, Feel, Taste : The Influence of Receptacle Colour and Weight on the Evaluation of Flavoured Carbonated Beverages. / Mielby, Line Ahm; Wang, Qian Janice; Jensen, Sidsel; Bertelsen, Anne Sjoerup; Kidmose, Ulla; Spence, Charles; Byrne, Derek Victor.

    I: Foods, Bind 7, Nr. 8, 119, 26.07.2018.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  21. Udgivet

    Bitterhed i kål og rodfrugter kan ændres. / Kidmose, Ulla; Kristensen, Hanne Lakkenborg.

    I: Gartner Tidende, Bind 134, Nr. 6, 03.05.2018, s. 44-45.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelFormidling

  22. Udgivet

    Forbruger-primærproducent kommunikation. / Kragelund, Kamilla Hall; Kjeldsen, Chris; Kidmose, Ulla.

    DCA - Nationalt Center for Fødevarer og Jordbrug, 2018. 45 s.

    Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportRådgivning

  23. Udgivet

    Bitter taste masking of enzyme-treated soy protein in water and bread. / Bertelsen, Anne S.; Laursen, Anne; Knudsen, Tine A.; Møller, Stine; Kidmose, Ulla.

    I: Journal of the Science of Food and Agriculture, Bind 98, 23.03.2018, s. 3860-3869.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  24. Udgivet

    Effect of substituting barley with glycerol as energy feed on feed intake, milk production and milk quality in dairy cows in mid or late lactation. / Gaillard, Charlotte; Sørensen, Martin Tang; Vestergaard, Mogens; Weisbjerg, Martin Riis; Larsen, Mette Krogh; Martinussen, Henrik; Kidmose, Ulla; Sehested, Jakob.

    I: Livestock Science, Bind 209, 03.2018, s. 25-31.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  25. Udgivet

    Smagen af økologisk persille. / Petersen, Karen Koefoed; Kidmose, Ulla; Sørensen, Jørn Nygaard; Pokhrel, Bhaniswor.

    I: Gartner Tidende, Bind 134, Nr. 3, 22.02.2018, s. 24.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelFormidling

  26. Udgivet
  27. 2017
  28. Udgivet

    Comparison between novel and standard methods for analysis of free fatty acids in milk – Including relation to rancid flavour. / Wiking, Lars; Løkke, Mette Marie; Kidmose, Ulla; Sundekilde, Ulrik Kræmer; Dalsgaard, Trine Kastrup; Larsen, Torben; Feilberg, Anders.

    I: International Dairy Journal, Bind 75, 12.2017, s. 22-29.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  29. Udgivet

    Content of health-beneficial compounds and sensory properties of organic apple juice as affected by processing technology. / Heinmaa, Lagle; Moor, Ulvi; Põldma, Priit ; Raudsepp, Piret; Kidmose, Ulla; Lo Scalzo, Roberto .

    I: Lebensmittel - Wissenschaft und Technologie, Bind 85, Nr. Part B, 11.2017, s. 372-379.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  30. Udgivet

    Effect of substituting soybean meal and canola cake with dried distillers grains with solubles at 2 dietary crude protein levels on feed intake, milk production, and milk quality in dairy cows. / Gaillard, Charlotte; Sørensen, Martin Tang; Vestergaard, Mogens; Weisbjerg, Martin Riis; Basar, Md Abul; Larsen, Mette Krogh; Martinussen, Henrik; Kidmose, Ulla; Sehested, Jakob.

    I: Journal of Dairy Science, Bind 100, Nr. 11, 11.2017, s. 8928-8938.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  31. Udgivet
  32. Udgivet

    Effect of substituting soybean meal and canola cake with grain-based dried distillers grains with solubles as a protein source on feed intake, milk production, and milk quality in dairy cows. / Gaillard, Charlotte; Sørensen, Martin Tang; Vestergaard, Mogens; Weisbjerg, Martin Riis; Basar, Md Abul; Larsen, Mette Krogh; Martinussen, Henrik; Kidmose, Ulla; Sehested, Jakob.

    I: Journal of Dairy Science, Bind 100, Nr. 10, 10.2017, s. 7980-7989.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  33. Udgivet
  34. Udgivet

    Towards greater vegetable consumption: The influence of tableware color. / Andersen, Barbara Vad; Mielby, Line Ahm; Kidmose, Ulla; Byrne, Derek V.

    2017. Poster session præsenteret ved Pangborn 2017: 12th Pangborn Sensory Science Symposium , Providence, USA.

    Publikation: KonferencebidragPosterForskningpeer review

  35. Udgivet

    Bitter-masking effect of different sweeteners on soy protein hydrolysate in a aqueous model. / Bertelsen, Anne Sjørup; Kidmose, Ulla; Møller, Stine; Laursen, A.; Knudsen, T.A.

    2017. Poster session præsenteret ved Pangborn 2017: 12th Pangborn Sensory Science Symposium , Providence, USA.

    Publikation: KonferencebidragPosterForskning

  36. Udgivet

    Consumer acceptance of organic wheat bread from grains fertilized with different compost types. / Kidmose, Ulla; Jensen, Sidsel; Mielby, Line Ahm; Lassen, J.; Thorup-Kristensen, Kristian.

    2017. Poster session præsenteret ved Pangborn 2017: 12th Pangborn Sensory Science Symposium , Providence, USA.

    Publikation: KonferencebidragPosterForskning

  37. Udgivet

    Sensory descriptive analysis – the best microscope image analysis tool there is? / Mielby, Line Ahm; Hammershøj, Marianne; Mackie, A.; Akkerman, Marije; Andersen, U; Nørgaard, M.K.; Andersen, Barbara Vad; Kidmose, Ulla.

    2017. Abstract fra Pangborn 2017: 12th Pangborn Sensory Science Symposium , Providence, USA.

    Publikation: KonferencebidragKonferenceabstrakt til konferenceForskning

  38. Udgivet

    Towards greater vegetable consumption: The influence of tableware color. / Andersen, Barbara Vad; Mielby, Line Ahm; Kidmose, Ulla; Byrne, Derek V.

    2017. Abstract fra Pangborn 2017: 12th Pangborn Sensory Science Symposium , Providence, USA.

    Publikation: KonferencebidragKonferenceabstrakt til konferenceForskning

  39. Udgivet

    Impaired milk quality and cheese making properties is not a concern for managing cows for 15 or 18 months calving intervals. / de Moura Maciel, Guilherme; Mogensen, Lisbeth; Lehmann, Jesper Overgård; Kidmose, Ulla; Kristensen, Troels; Larsen, Lotte Bach; Poulsen, Nina Aagaard.

    I: International Dairy Journal, Bind 70, 07.2017, s. 2-11.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  40. Udgivet

    Interaction between sodium chloride and texture in semi-hard Danish cheese as affected by brining time, DL-starter culture, chymosin type and cheese ripening. / Akkerman, Marije; Søndergaard Kristensen, Lise ; Jespersen, Lene ; Balling Ryssel, Mia; Mackie, Alan; Nørreby Larsen, Nick; Andersen, Ulf; Nørgaard, Maria Kümpel; Løkke, Mette Marie; Møller, Jean Robert; Mielby, Line Ahm; Andersen, Barbara Vad; Kidmose, Ulla; Hammershøj, Marianne.

    I: International Dairy Journal, Bind 70, 07.2017, s. 34-45.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  41. Udgivet

    INNOSWEET - Integrated perception, psychology, and physiology for maintaining sweetness perception via sugar replacement and reduction for healthy beverage applications. / Byrne, Derek V.; Kidmose, Ulla; Jeppesen, Per Bendix; Jensen, J.D; Spence, Charles.

    2017. Poster session præsenteret ved 35th International Symposium on Diabetes and Nutrition, Skagen, Danmark.

    Publikation: KonferencebidragPosterForskning

  42. Udgivet

    Milk quality from cows managed at extended lactation. / Poulsen, Nina Aagaard; Maciel, Guilherme de Moura; Kidmose, Ulla; Larsen, Lotte Bach.

    2017. Abstract fra 44th Nordic Dairy Congress, København , Danmark.

    Publikation: KonferencebidragKonferenceabstrakt til konferenceForskning

  43. Udgivet
  44. Udgivet

    The use of natural antimicrobial compounds in packaging of leafy greens- impact on microbial load and sensory quality. / Wieczynska, Justyna; Luca, Alexandru; Kidmose, Ulla; Cavoski, Ivana; Edelenbos, Merete.

    Proceedings from "FRUTIC Symposium 2017". 2017. s. 50.

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport/proceedingKonferenceabstrakt i proceedingsForskning

  45. Udgivet

    The use of natural antimicrobial compounds in packaging of leafy greens- impact on microbial load and sensory quality. / Wieczynska, Justyna; Luca, Alexandru; Kidmose, Ulla; Cavoski, Ivana; Edelenbos, Merete.

    2017. Poster session præsenteret ved FRUTIC Symposium 2017 - Quality and Safety of Fresh Horticultural Commodities, Fruit Logistica, Berlin, Tyskland.

    Publikation: KonferencebidragPosterForskning

  46. Udgivet
  47. Udgivet

    Food-related satisfaction among the elderly : Determinants and variations across segments. / Grønhøj, Alice; Hansen, Gitte Lundberg; Bjerge, Helle Huus; Andersen, Barbara Vad; Kidmose, Ulla.

    2017. Poster session præsenteret ved Pangborn 2017: 12th Pangborn Sensory Science Symposium , Providence, USA.

    Publikation: KonferencebidragPosterForskningpeer review

  48. Udgivet

    Sensory descriptive analysis quick and dirty is sensory assessors’ use of modified free choice profiling sufficient for screening of vegetable cultivars? / Mielby, Line Ahm; Kristensen, Hanne Lakkenborg; Eggers, Nina; Daverkosen, S.; Kidmose, Ulla.

    2017. Poster session præsenteret ved Pangborn 2017: 12th Pangborn Sensory Science Symposium , Providence, USA.

    Publikation: KonferencebidragPosterForskning

  49. 2016
  50. Udgivet

    Fødevarer og sund aldring i et livsperspektiv : En forskningsstrategi. / Andersen, Barbara Vad; Kidmose, Ulla; Byrne, Derek V.

    DCA - Nationalt Center for Fødevarer og Jordbrug, 2016. 24 s.

    Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportRådgivning

  51. Udgivet

    The use of antimicrobial sachets in the packaging of organic wild rocket : Impact on microorganisms and sensory quality. / Wieczynska, Justyna; Luca, Alexandru; Kidmose, Ulla; Cavoski, Ivana; Edelenbos, Merete.

    I: Postharvest Biology and Technology, Bind 121, 01.11.2016, s. 126-134.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  52. Udgivet

    Individual and combined effects of water addition with xylanases and laccase on the loaf quality of composite wheat–cassava bread. / Serventi, Luca; Skibsted, Leif H.; Kidmose, Ulla.

    I: European Food Research and Technology, Bind 242, Nr. 10, 01.10.2016, s. 1663-1672.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  53. Udgivet

    Short communication: Effect of oregano and caraway essential oils on the production and flavor of cow milk. / Lejonklev, Johan; Kidmose, Ulla; Jensen, Sidsel; Petersen, M.A.; Hellwing, Anne Louise Frydendahl; Mortensen, Grith; Weisbjerg, Martin Riis; Larsen, Morten Kobæk.

    I: Journal of Dairy Science, Bind 99, Nr. 10, 10.2016, s. 7898-7903.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  54. Udgivet

    The effect of organic and conventional fruit production method on mineral composition and sensory properties of cloudy apple juice. / Heinmaa, Lagle; Moor, Ulvi; Põldma, Priit ; Tõnutare, T; Kahu, K; Kidmose, Ulla; Lo Scalzo, Roberto .

    2016. Poster session præsenteret ved III International Symposium on Horticulture in Europe - SHE2016, Chania, Grækenland.

    Publikation: KonferencebidragPosterForskning

  55. Udgivet

    Effect of pressing method on the sensory quality of organic apple juice. / Eggers, Nina; Kidmose, Ulla; Moor, U.; Lo Scalzo, R.

    2016. Poster session præsenteret ved EUROSENSE 2016 - Seventh European Confernece on Sensory and Consumer Research, Dijon, Frankrig.

    Publikation: KonferencebidragPosterForskning

  56. Udgivet

    Effect of pressing method on the sensory quality of organic apple juice. / Eggers, Nina; Kidmose, Ulla; Moor, U.; Lo Scalzo, R.

    2016. Abstract fra EUROSENSE 2016 - Seventh European Confernece on Sensory and Consumer Research, Dijon, Frankrig.

    Publikation: KonferencebidragKonferenceabstrakt til konferenceForskning

  57. Udgivet

    Elderly and stakeholder view on the effect of approved food service on quality of life, including eating enjoyment and functional capacity. / Bjerge, Helle Huus; Kolle, Susanne; Kidmose, Ulla; Andersen, Barbara Vad; Grønhøj, Alice; Grunert, Klaus G; Byrne, Derek V.

    2016. Abstract fra EUROSENSE 2016 - Seventh European Confernece on Sensory and Consumer Research, Dijon, Frankrig.

    Publikation: KonferencebidragKonferenceabstrakt til konferenceForskning

  58. Udgivet

    Reduce salt content in yellow cheese without compromising consumers’ acceptance -an approach and results from a mere exposure study. / Andersen, Barbara Vad; Kidmose, Ulla; Mielby, Line Ahm; Christensen, Annika Methmann; Hemmingsen, Annemette; Nørgaard, M.K.; Akkerman, Marije; Foged, Birgitte; Hammershøj, Marianne.

    2016. Abstract fra EUROSENSE 2016 - Seventh European Confernece on Sensory and Consumer Research, Dijon, Frankrig.

    Publikation: KonferencebidragKonferenceabstrakt til konferenceForskning

  59. Udgivet

    Reduce salt content in yellow cheese without compromising consumers’ acceptance -an approach and results from a mere exposure study. / Andersen, Barbara Vad; Kidmose, Ulla; Mielby, Line Ahm; Christensen, Annika Methmann; Hemmingsen, Annemette; Nørgaard, M.K.; Akkerman, Marije; Foged, Birgitte; Hammershøj, Marianne.

    2016. Poster session præsenteret ved EUROSENSE 2016 - Seventh European Confernece on Sensory and Consumer Research, Dijon, Frankrig.

    Publikation: KonferencebidragPosterForskning

  60. Udgivet

    Salt content in semi-hard cheese –the effect of salt reduction on sensory properties and consumer acceptance. / Kidmose, Ulla; Andersen, Barbara Vad; Mielby, Line Ahm; Hemmingsen, Annemette; Christensen, Annika Methmann; Nørgaard, M.K.; Akkerman, Marije; Foged, Birgitte; Hammershøj, Marianne.

    2016. Poster session præsenteret ved EUROSENSE 2016 - Seventh European Confernece on Sensory and Consumer Research, Dijon, Frankrig.

    Publikation: KonferencebidragPosterForskning

  61. Udgivet

    Salt content in yellow cheese –the effect of salt reduction on sensory properties and consumer acceptance. / Kidmose, Ulla; Andersen, Barbara Vad; Mielby, Line Ahm; Hemmingsen, Annemette; Christensen, Annika Methmann; Nørgaard, M.K.; Akkerman, Marije; Foged, Birgitte; Hammershøj, Marianne.

    2016. Abstract fra EUROSENSE 2016 - Seventh European Confernece on Sensory and Consumer Research, Dijon, Frankrig.

    Publikation: KonferencebidragKonferenceabstrakt til konferenceForskning

  62. Udgivet

    Addition of enzymes to improve sensory quality of composite wheat–cassava bread. / Serventi, Luca; Jensen, Sidsel; Skibsted, Leif H.; Kidmose, Ulla.

    I: European Food Research and Technology, Bind 242, Nr. 8, 08.2016, s. 1245-1252.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  63. Udgivet

    Nitrogen split dose fertilization, plant age and frost effects on phytochemical content and sensory properties of curly kale (Brassica oleracea L. var. sabellica). / Grønbæk, Marie; Jensen, Sidsel; Neugart, Susanne; Schreiner, Monika; Kidmose, Ulla; Kristensen, Hanne Lakkenborg.

    I: Food Chemistry, Bind 197, Nr. Part A, 15.04.2016, s. 530-538.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  64. Udgivet

    Health-beneficial and health- threatening compounds in organic apple juice depending on processing technology. / Heinmaa, Lagle; Moor, Ulvi; Põldma, Priit ; Raudsepp, Piret; Kidmose, Ulla; Schwab, W.; Lo Scalzo, Roberto .

    2016. Abstract fra 2nd Euro-Mediterranean Symposium on Fruit and Vegetable Processing, Avignon, Frankrig.

    Publikation: KonferencebidragKonferenceabstrakt til konferenceForskning

  65. Udgivet

    Salt content in yellow cheese as result of brining and the effect on salt distribution and textural properties during cheese ripening. / Hammershøj, Marianne; Akkerman, Marije; Løkke, Mette Marie; Andersen, Barbara Vad; Mielby, Line Ahm; Kidmose, Ulla; Søndergaard, L; Jespersen, L.; Andersen, U.; K. Nørgaard, M.

    2016. Poster session præsenteret ved IDF Parallel Symposia, Dublin, Irland.

    Publikation: KonferencebidragPosterForskning

  66. Udgivet

    Effekten af visiteret ernæring, mad og måltider til ældre i eget hjem på livskvalitet, herunder spiseglæde og funktionsevne. / Bjerge, Helle Huus; Kolle, Susanne; Kidmose, Ulla; Andersen, Barbara Vad; Grønhøj, Alice; Grunert, Klaus G; Byrne, Derek V.

    DCA - Nationalt Center for Fødevarer og Jordbrug, 2016. 50 s.

    Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportRådgivning

  67. Udgivet

    Elderly and stakeholder view on the effect of approved food service on quality of life, including eating enjoyment and functional capacity. / Bjerge, Helle Huus; Kolle, Susanne; Kidmose, Ulla; Andersen, Barbara Vad; Grønhøj, Alice; Grunert, Klaus G; Byrne, Derek V.

    2016. Poster session præsenteret ved EUROSENSE 2016 - Seventh European Confernece on Sensory and Consumer Research, Dijon, Frankrig.

    Publikation: KonferencebidragPosterForskning

  68. Udgivet

    Good sensory quality and cheesemaking properties in milk from Holstein cows managed for an 18-month calving interval. / de Moura Maciel, Guilherme; Poulsen, Nina Aagaard; Larsen, Mette Krogh; Kidmose, Ulla; Gaillard, Charlotte; Sehested, Jakob; Larsen, Lotte Bach.

    I: Journal of Dairy Science, Bind 99, Nr. 11, 2016, s. 8524-8536.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  69. Udgivet

    Milke from cows at extended lactation should not be a concern for cheese-making. / de Moura Maciel, Guilherme; Kidmose, Ulla; Gaillard, Charlotte; Lehmann, Jesper Overgård; Mogensen, Lisbeth; Sehested, Jakob; Poulsen, Nina Aagaard; Larsen, Lotte Bach.

    2016. Abstract fra 30th EFFOST International Conference, Wien, Østrig.

    Publikation: KonferencebidragKonferenceabstrakt til konferenceForskning

  70. Udgivet

    Natural compounds as antimicrobial agents and their impact on sensory quality of packaged organic leafy greens. / Wieczynska, Justyna; Cavoski, Ivana; Kidmose, Ulla; Edelenbos, Merete.

    I: Acta Horticulturae, Bind 1144, 2016, s. 391-396.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisKonferenceartikelForskningpeer review

  71. Udgivet

    Salt content in yellow cheese as result of brining and the effect on salt distribution and textural properties during cheese ripening. / Hammershøj, Marianne; Akkerman, Marije; Løkke, Mette Marie; Andersen, Barbara Vad; Mielby, Line Ahm; Kidmose, Ulla; Søndergaard, L.; Jespersen, L.; Andersen, U.; K. Nørgaard, M.

    IDF Parallel Symposia - Programme & Abstracts: Dairy Products Concentration & Drying - Cheese Science & Technology. 2016. s. 117-117.

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport/proceedingKonferenceabstrakt i proceedingsForskning

  72. Udgivet

    The use of natural antimicrobial compounds in packaging of leafy greens: impact on microbial load and sensory quality. / Wieczynska, Justyna; Luca, Alexandru; Kidmose, Ulla; Cavoski, Ivana; Edelenbos, Merete.

    2016. Abstract fra 8th European Short-course on “Quality & Safety of Fresh-cut Produce”, Rimini, Italien.

    Publikation: KonferencebidragKonferenceabstrakt til konferenceForskning

  73. 2015
  74. Udgivet

    Eating Quality of Carrots (Daucus carota L.) Grown in One Conventional and Three Organic Cropping Systems over Three Years. / Bach, Vibe; Kidmose, Ulla; Kristensen, Hanne L; Edelenbos, Merete.

    I: Journal of Agricultural and Food Chemistry, Bind 63, Nr. 44, 29.10.2015, s. 9803-9811.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  75. Udgivet

    A Mediterranean versus a Nordic way of coarse vegetable preparation. / Kidmose, Ulla; Beck, Tove Kjær; Nicklaus, Sophie.

    2015. Poster session præsenteret ved Pangborn 2015: "11th Pangborn Sensory Science Symposium", Gothenburg, Sverige.

    Publikation: KonferencebidragPosterForskning

  76. Udgivet

    Integration of descriptive sensory analysis and instrumental visual assessment of bread structure for comprehensive product design. / Serventi, Luca; Eggers, Nina; Kidmose, Ulla.

    2015. Poster session præsenteret ved Pangborn 2015: "11th Pangborn Sensory Science Symposium", Gothenburg, Sverige.

    Publikation: KonferencebidragPosterForskning

  77. Udgivet

    Sensory and instrumental evaluation of the sound emission upon breakage of fats. / Gregersen, Sandra Beyer; Kidmose, Ulla; J. V. Povey, M.; Hammershøj, Marianne; Wiking, Lars.

    2015. Poster session præsenteret ved Pangborn 2015: "11th Pangborn Sensory Science Symposium", Gothenburg, Sverige.

    Publikation: KonferencebidragPosterForskning

  78. Udgivet

    Natural compounds as antimicrobial agents and their impact on sensory quality of packaged organic leafy greens. / Wieczynska, Justyna; Cavoski, Ivana; Kidmose, Ulla; Edelenbos, Merete.

    2015. Poster session præsenteret ved III International Symposium on Postharvest Pathology, Bari, Italien.

    Publikation: KonferencebidragPosterForskning

  79. Udgivet

    High-Resolution Magic Angle Spinning Studies of Semi-Hard Danbo (30+) Cheese-Impact of Processing Condition and Relation to Sensory Perception. / Lamichhane, Santosh; Yde, Christian Clement; Mielby, Line Holler; Kidmose, Ulla; Møller, J. R.; Hammershøj, Marianne; Bertram, Hanne Christine S.

    Magnetic Resonance in Food Science : Defining Food by Magnetic Resonance . 2015. s. 171-180 .

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport/proceedingBidrag til bog/antologiForskningpeer review

  80. Udgivet

    Addition of cassava flours in bread-making: Sensory and textural evaluation. / Jensen, Sidsel; Skibsted, Leif H.; Kidmose, Ulla; Thybo, Anette.

    I: Food Science and Technology International, Bind 60, Nr. 1, 01.2015, s. 292-299.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  81. Udgivet

    Dyrkning af grønsager med helbredsgavnlige indholdsstoffer. / Kristensen, Hanne Lakkenborg; Grønbæk, Marie; Kidmose, Ulla; Thorup, Anne Cathrine Sønderstgaard; Jeppesen, Per Bendix.

    Sammendrag af indlæg - Plantekongres 2015. 2015. s. 85-87.

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport/proceedingKonferencebidrag i proceedingsFormidling

  82. Udgivet

    Consumer clusters in Denmark based on coarse vegetable intake frequency, explained by hedonics, socio-demographic, health and food lifestyle factors : A cross-sectional national survey. / Beck, Tove Kjær; Jensen, Sidsel; Simmelsgaard, H.; Kjeldsen, Chris; Kidmose, Ulla.

    I: Appetite, Bind 91, 2015, s. 366-374.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  83. Udgivet

    Culinary preparation of beetroot (Beta vulgaris L.): the impact on sensory quality and appropriateness. / Bach, Vibe; Mikkelsen, Laerke; Kidmose, Ulla; Edelenbos, Merete.

    I: Journal of the Science of Food and Agriculture, Bind 95, Nr. 9, 2015, s. 1852-1859.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  84. Udgivet

    Identification of important mechanical and acoustic parameters for the sensory quality of cocoa butter alternatives. / Gregersen, Sandra Beyer; J. V. Povey, M.; Kidmose, Ulla; Andersen, M.D.; Hammershøj, Marianne; Wiking, Lars.

    I: Food Research International, Bind 76, Nr. 3, 2015, s. 637-644.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  85. Udgivet

    Sensory, acoustic and textural properties of cocoa butter alternatives. / Gregersen, Sandra Beyer; J. V. Povey, M.; Kidmose, Ulla; D. Andersen, M.; Hammershøj, Marianne; Wiking, Lars.

    2015. Abstract fra 13th Euro Fed Lipid Congress, Florence, Italien.

    Publikation: KonferencebidragKonferenceabstrakt til konferenceForskning

  86. Udgivet

    Sundhed og velfærd for mennesker. / Baggesen, Dorte L; Jensen, Annette N.; Lassen, Anne D.; Knuthsen, Pia; Petersen, Annette; Tetens, Inge; Kidmose, Ulla; Christensen, Tove; Denver, Sigrid; Hammershøj, Marianne; Lauridsen, Charlotte; Larsen, Mette Krogh; Therkildsen, Margrethe.

    Vidensyntesen Økologiens bidrag til samfundsgoder. 2015. s. 205-258.

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport/proceedingBidrag til bog/antologiForskning

  87. 2014
  88. Udgivet

    Influence of cultivar and fertilizer approach on curly kale (Brassica oleracea L. var. sabellica). 1. Genetic diversity reflected in agronomic characteristics and phytochemical concentration. / Groenbaek, Marie; Jensen, Sidsel; Neugart, Susanne; Schreiner, Monika; Kidmose, Ulla; Lakkenborg Kristensen, Hanne.

    I: Journal of Agricultural and Food Chemistry, Bind 62, Nr. 47, 22.10.2014, s. 11393-11402.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  89. Udgivet

    Age and gender effect on REPORTED LIKING OF BASIC TASTES : - A Danish cross-sectional survey. / Beck, Tove Kjær; Jensen, Sidsel; Kidmose, Ulla.

    2014. Poster session præsenteret ved Eurosense 2014: A sense of life, København, Danmark.

    Publikation: KonferencebidragPosterForskning

  90. Udgivet

    Age and gender effect on reported liking and intake of COARSE VEGETABLES : - A Danish cross-sectional survey. / Beck, Tove Kjær; Jensen, Sidsel; Kidmose, Ulla.

    2014. Poster session præsenteret ved Eurosense 2014: A sense of life, København, Danmark.

    Publikation: KonferencebidragPosterForskning

  91. Udgivet

    Influence of location and information on consumers’ acceptance of curly kale ice cream. / Kidmose, Ulla; Mielby, Line Holler; Pedersen, M.; Jensen, Sidsel.

    2014. Poster session præsenteret ved Eurosense 2014: A sense of life, København, Danmark.

    Publikation: KonferencebidragPosterForskning

  92. Udgivet

    Effect of extended lactation on chemical composition and sensory quality of milk. / de Moura Maciel, Guilherme; Kidmose, Ulla; Larsen, Lotte Bach; Poulsen, Nina Aagaard.

    2014. Poster session præsenteret ved 65th Annual Meeting of the European Federation of Animal Science, Copenhagen, Danmark.

    Publikation: KonferencebidragPosterForskning

  93. Udgivet

    Effect of extended lactation on chemical composition and sensory quality of milk. / de Moura Maciel, Guilherme; Kidmose, Ulla; Larsen, Lotte Bach; Poulsen, Nina Aagaard.

    Book of Abstracts of the 65th Annual Meeting of the European Federation of Animal Science. Bind 20 Wageningen Academic Publishers, 2014. s. 204.

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport/proceedingKonferenceabstrakt i proceedingsForskning

  94. Udgivet

    The masking effect of sucrose on perception of bitter compounds in brassica vegetables. / Beck, Tove Kjær; Jensen, Sidsel; Bjørn, Gitte Kjeldsen; Kidmose, Ulla.

    I: Journal of Sensory Studies, Bind 29, Nr. 3, 06.2014, s. 190-200.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  95. Udgivet

    High-resolution magic-angle spinning studies of semi-hard Danbo (30+) cheese - impact of processing conditions and relation to sensory perception. / Lamichhane, Santosh; Yde, Christian Clement; Mielby, Line Holler; Kidmose, Ulla; Møller, Jean Robert; Hammershøj, Marianne; Bertram, Hanne Christine S.

    2014. Abstract fra FOODMR, Cesena, Italien.

    Publikation: KonferencebidragKonferenceabstrakt til konferenceForskning

  96. Udgivet
  97. 2013
  98. Udgivet
  99. Udgivet

    Betydningen af kompost- type for kvaliteten af økologisk hvedebrød. / Kidmose, Ulla; Bennedbæk-Jensen, Sidsel; Thorup-Kristensen, Kristian.

    I: ICROFS nyt, Nr. 3, 08.2013, s. 6-7.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelFormidling

  100. Udgivet

    Colour-aroma-taste interactions : A descriptive analysis approach on trinary cross-modal interactions. / Bennedbæk-Jensen, Sidsel; Mielby, Line Holler; Eggers, Nina; Thybo, Anette; Kidmose, Ulla.

    2013. Poster session præsenteret ved Pangborn 2013, Rio de Janeiro, Brasilien.

    Publikation: KonferencebidragPosterForskning

  101. Udgivet

    Do colour and aroma really matter when it comes to the perception of tonic water beverages? Differences in crossmodal interaction results from a descriptive panel and for consumers . / Mielby, Line Holler; Bennedbæk-Jensen, Sidsel; Eggers, Nina; Thybo, Anette; Kidmose, Ulla.

    2013. Poster session præsenteret ved Pangborn 2013, Rio de Janeiro, Brasilien.

    Publikation: KonferencebidragPosterForskning

  102. Udgivet

    Do descriptive analysis and consumer studies of dishes make sense? / Bennedbæk-Jensen, Sidsel; Mielby, Line Holler; Kjær, Trine; Kidmose, Ulla.

    2013. Poster session præsenteret ved Pangborn 2013, Rio de Janeiro, Brasilien.

    Publikation: KonferencebidragPosterForskning

  103. Udgivet

    The effect of culinary preparations on sensory quality and chemical composition of celeriac. / Kidmose, Ulla; Kjær, Trine; Bennedbæk-Jensen, Sidsel.

    2013. Poster session præsenteret ved Pangborn 2013, Rio de Janeiro, Brasilien.

    Publikation: KonferencebidragPosterForskning

  104. Udgivet

    Et gran salt : Reduktion af salt i ost. / Møller, Jean Robert; Mielby, Line Holler; Kidmose, Ulla; Mortensen, Grith; Hammershøj, Marianne; Søndergaard, Lise; Ryssel, Mia; Jespersen, Lene; Arneborg, Nils.

    I: Maelkeritidende, Bind 126, Nr. 6, 22.03.2013, s. 10-11.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskning

  105. Udgivet

    Udredning om fødevarekvalitet. / Kidmose, Ulla; Henckel, Poul; Mortensen, Grith.

    DCA - Nationalt center for fødevarer og jordbrug, 2013. 48 s.

    Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportRådgivning

  106. Udgivet

    Chemical composition and sensory quality of bovine milk as affected by type of forage and proportion of concentrate in the feed ration. / Larsen, Mette Krogh; Kidmose, Ulla; Kristensen, Troels; Beaumont, Pierre; Mortensen, Grith.

    I: Journal of the Science of Food and Agriculture, Bind 93, Nr. 1, 2013, s. 93-99.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  107. Udgivet

    Comparisons of individual bitterness perception and vegetable liking and consumption among Danish consumers : A pilot study for a cross-cultural sensory study between Denmark and France. / Beck, Tove Kjær; Nicklaus, Sophie; Bennedbæk-Jensen, Sidsel; Issanchou, Sylvie; Kidmose, Ulla.

    I: Menu, Journal of Food & Hospitality Research, Bind 2, 2013, s. 7-14.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskning

Forrige 1 2 3 Næste