Aarhus University Seal / Aarhus Universitets segl

Ulla Kidmose

  1. Hvordan motiveres og engageres mænd 55+ til sunde(re) spisevaner?

    Kidmose, U., Frantzen, C. & Grønhøj, A.

    01/05/201930/11/2020

    Projekter: ProjektRådgivende projekt

  2. Food Waste in the Danish Service Sector

    Kidmose, U. & Borum, A.

    01/05/201830/05/2019

    Projekter: ProjektRådgivende projekt

  3. Udvikling af nye smagsvarianter af alkohol shots

    Wiking, L. & Kidmose, U.

    04/07/201730/11/2018

    Projekter: ProjektForskning

  4. Et gran salt

    Hammershøj, M., Kidmose, U., Andersen, B. V. & Mielby, L. A.

    01/05/201230/06/2016

    Projekter: ProjektForskning

  5. BEAM – Bread and meat for the future

    Kidmose, U.

    01/01/201230/06/2015

    Projekter: ProjektForskning

  6. Roots and Compost – Organic Crop Products (RoCo)

    Kidmose, U. & Jensen, S.

    01/01/201131/12/2014

    Projekter: ProjektForskning

  7. Gourmet Roots: Rodfrugters smag og gastronomiske egnethed - roden til fornyelse i det danske køkken

    Edelenbos, M., Thybo, A., Larsen, E., Jensen, S., Kidmose, U. & Bach, V.

    FødevareErhverv Forsknings- og, DJF

    01/01/200931/12/2012

    Projekter: ProjektForskning

  8. Stevnsbær juice med særegen smagskvalitet og høj forbrugerpræference

    Kidmose, U.

    Fødevare Erhverv, Foreningen Plan-Danmark

    01/07/200831/03/2010

    Projekter: ProjektForskning

  9. Fynsk øl med karakteristisk bitterhed og aroma fra lokal humle

    Kidmose, U.

    Fødevare Erhverv

    01/06/200801/06/2008

    Projekter: ProjektForskning

  10. Sund og velsmagende mælk baseret på græsmarksafgrøder

    Kidmose, U.

    Fødevare Erhverv

    01/01/200831/08/2011

    Projekter: ProjektForskning

  11. Organic cropping systems for vegetable production - product quality, natural regulation and environmental effects (VEG-Qure) (FØJO III)

    Christensen, L. P., Edelenbos, M. & Kidmose, U.

    FødevareErhverv Forsknings- og

    01/01/200631/12/2010

    Projekter: ProjektForskning