Aktiviteter pr. år
Aktiviteter
- 1 - 50 ud af 147 resultater
Søgeresultater
-
Food Chemistry (Tidsskrift)
Dalsgaard, T. K. (Fagfællebedømmer)
23 mar. 2025Aktivitet: Udgivelse af peer-review og redaktionelt arbejde - typer › Peer reviewer/fagfællebedømmer af manuskripter › Forskning
-
Food Chemistry (Tidsskrift)
Dalsgaard, T. K. (Fagfællebedømmer)
19 mar. 2025Aktivitet: Udgivelse af peer-review og redaktionelt arbejde - typer › Peer reviewer/fagfællebedømmer af manuskripter › Forskning
-
Food Hydrocolloids (Tidsskrift)
Dalsgaard, T. K. (Fagfællebedømmer)
3 mar. 2025Aktivitet: Udgivelse af peer-review og redaktionelt arbejde - typer › Peer reviewer/fagfællebedømmer af manuskripter › Forskning
-
International Journal of Biological Macromolecules (Tidsskrift)
Dalsgaard, T. K. (Fagfællebedømmer)
5 feb. 2025Aktivitet: Udgivelse af peer-review og redaktionelt arbejde - typer › Peer reviewer/fagfællebedømmer af manuskripter › Forskning
-
Food Chemistry (Tidsskrift)
Dalsgaard, T. K. (Fagfællebedømmer)
29 jan. 2025Aktivitet: Udgivelse af peer-review og redaktionelt arbejde - typer › Peer reviewer/fagfællebedømmer af manuskripter › Forskning
-
Off-flavours in plant protein – origine, and Fate in processing
Dalsgaard, T. K. (Oplægsholder)
22 jan. 2025Aktivitet: Præsentationer, medlemskaber, ansættelser, ejerskab og andre aktiviteter › Foredrag og mundtlige bidrag
-
Food Chemistry (Tidsskrift)
Dalsgaard, T. K. (Fagfællebedømmer)
22 jan. 2025Aktivitet: Udgivelse af peer-review og redaktionelt arbejde - typer › Peer reviewer/fagfællebedømmer af manuskripter › Forskning
-
Processering af ærter til plantebaserede fødevarer
Dalsgaard, T. K. (Oplægsholder)
8 jan. 2025 → 9 jan. 2025Aktivitet: Præsentationer, medlemskaber, ansættelser, ejerskab og andre aktiviteter › Foredrag og mundtlige bidrag
-
Stability of individual anthocyanins from black carrots towards pH and light – impact of acylation
Dalsgaard, T. K. (Oplægsholder), Ingemann Berentzen, E. (Andet), Lilhav Christoffersen, C. (Andet), Møller, A. H. (Andet), Danielsen, M. (Andet), Jørnsgaard, B. (Andet) & Jensen, M. (Andet)
25 nov. 2024 → 27 nov. 2024Aktivitet: Præsentationer, medlemskaber, ansættelser, ejerskab og andre aktiviteter › Foredrag og mundtlige bidrag
-
Purification and characterization of R-Phycoerythrin from crude extracts from two species of red seaweed, Furcellaria lumbricalis and Schizymenia valentinae
Dalsgaard, T. K. (Oplægsholder), Kumar, S. (Andet), Arnesen, J.-A. (Andet), Møller, A. H. (Andet) & Danielsen, M. (Andet)
9 okt. 2024 → 10 okt. 2024Aktivitet: Præsentationer, medlemskaber, ansættelser, ejerskab og andre aktiviteter › Foredrag og mundtlige bidrag
-
FATE OF SAPONINS UPON DIFFERENT PROCESSING STRATEGIES OF PLANT PROTEIN CONCENTRATES – LEARNING FROM LEAFY LEGUMES (ALFALFA) AND PULSES (PEA)
Tanambell, H. (Foredragsholder), Danielsen, M. (Andet), Freund, S. (Andet), Raabjerg Bramsen, M. (Andet) & Dalsgaard, T. K. (Foredragsholder)
8 sep. 2024Aktivitet: Præsentationer, medlemskaber, ansættelser, ejerskab og andre aktiviteter › Foredrag og mundtlige bidrag
-
Food Hydrocolloids (Tidsskrift)
Dalsgaard, T. K. (Fagfællebedømmer)
1 jul. 2024Aktivitet: Udgivelse af peer-review og redaktionelt arbejde - typer › Peer reviewer/fagfællebedømmer af manuskripter › Forskning
-
Food Hydrocolloids (Tidsskrift)
Dalsgaard, T. K. (Fagfællebedømmer)
22 mar. 2024Aktivitet: Udgivelse af peer-review og redaktionelt arbejde - typer › Peer reviewer/fagfællebedømmer af manuskripter › Forskning
-
Food Hydrocolloids (Tidsskrift)
Dalsgaard, T. K. (Fagfællebedømmer)
11 mar. 2024Aktivitet: Udgivelse af peer-review og redaktionelt arbejde - typer › Peer reviewer/fagfællebedømmer af manuskripter › Forskning
-
Food Protein for the future
Dalsgaard, T. K. (Foredragsholder)
28 feb. 2024Aktivitet: Præsentationer, medlemskaber, ansættelser, ejerskab og andre aktiviteter › Foredrag og mundtlige bidrag
-
IDA event: Tang som fødevare - Er tang en mulighed i fremtidens proteinstrategi?
Dalsgaard, T. K. (Arrangør)
13 dec. 2023Aktivitet: Deltagelse i eller arrangement af en begivenhed - typer › Deltagelse i eller organisering af workshop, seminar eller kursus
-
Biorefinery of leafy green biomass - proteins for food ingredients
Dalsgaard, T. K. (Oplægsholder)
9 nov. 2023Aktivitet: Præsentationer, medlemskaber, ansættelser, ejerskab og andre aktiviteter › Foredrag og mundtlige bidrag
-
Effect of the different purification strategies on the stability of R-phycoerythrin from Furcellaria lumbricalis
Kumar, S. (Foredragsholder), Møller, A. H. (Andet) & Dalsgaard, T. K. (Andet)
11 okt. 2023 → 12 okt. 2023Aktivitet: Præsentationer, medlemskaber, ansættelser, ejerskab og andre aktiviteter › Foredrag og mundtlige bidrag
-
Food Chemistry (Tidsskrift)
Dalsgaard, T. K. (Fagfællebedømmer)
27 jul. 2023Aktivitet: Udgivelse af peer-review og redaktionelt arbejde - typer › Peer reviewer/fagfællebedømmer af manuskripter › Forskning
-
Industrial Crops and Products (Tidsskrift)
Dalsgaard, T. K. (Fagfællebedømmer)
23 jun. 2023Aktivitet: Udgivelse af peer-review og redaktionelt arbejde - typer › Peer reviewer/fagfællebedømmer af manuskripter › Forskning
-
Biorefinery of leafy green biomass - proteins for food ingredients
Dalsgaard, T. K. (Oplægsholder)
31 maj 2023 → 2 jun. 2023Aktivitet: Præsentationer, medlemskaber, ansættelser, ejerskab og andre aktiviteter › Foredrag og mundtlige bidrag
-
Innovative Food Science and Emerging Technologies (Tidsskrift)
Dalsgaard, T. K. (Fagfællebedømmer)
19 mar. 2023Aktivitet: Udgivelse af peer-review og redaktionelt arbejde - typer › Peer reviewer/fagfællebedømmer af manuskripter › Forskning
-
Use of Membrane Filtration in Fractionating and Concentrating Alfalfa Proteins
Tanambell, H. (Foredragsholder), Møller, A. H. (Andet), Corredig, M. (Andet) & Dalsgaard, T. K. (Andet)
31 okt. 2022Aktivitet: Præsentationer, medlemskaber, ansættelser, ejerskab og andre aktiviteter › Foredrag og mundtlige bidrag
-
CBIO webinar: Plant breeding in food production
Dalsgaard, T. K. (Arrangør)
20 sep. 2022Aktivitet: Deltagelse i eller arrangement af en begivenhed - typer › Deltagelse i eller organisering af workshop, seminar eller kursus
-
Plant proteins - what is needed in foods?
Dalsgaard, T. K. (Foredragsholder)
20 sep. 2022Aktivitet: Præsentationer, medlemskaber, ansættelser, ejerskab og andre aktiviteter › Foredrag og mundtlige bidrag
-
Food Chemistry (Tidsskrift)
Dalsgaard, T. K. (Fagfællebedømmer)
13 aug. 2022Aktivitet: Udgivelse af peer-review og redaktionelt arbejde - typer › Peer reviewer/fagfællebedømmer af manuskripter › Forskning
-
Plant based food - a scientist’s view
Dalsgaard, T. K. (Foredragsholder)
31 maj 2022Aktivitet: Præsentationer, medlemskaber, ansættelser, ejerskab og andre aktiviteter › Foredrag og mundtlige bidrag
-
The 5th Meeting Forum for Membrane Filtration Technology in Food Processing
Tanambell, H. (Deltager), Dalsgaard, T. K. (Deltager) & Corredig, M. (Deltager)
3 mar. 2022Aktivitet: Deltagelse i eller arrangement af en begivenhed - typer › Deltagelse i eller organisering af workshop, seminar eller kursus
-
Alternative protein – New needs – a case study with protein from green biomass
Dalsgaard, T. K. (Oplægsholder)
30 nov. 2021Aktivitet: Præsentationer, medlemskaber, ansættelser, ejerskab og andre aktiviteter › Foredrag og mundtlige bidrag
-
Industrial collaboration
Dalsgaard, T. K. (Foredragsholder)
2 nov. 2021Aktivitet: Præsentationer, medlemskaber, ansættelser, ejerskab og andre aktiviteter › Foredrag og mundtlige bidrag
-
Future Circular Food Potential
Dalsgaard, T. K. (Foredragsholder)
2 nov. 2021Aktivitet: Præsentationer, medlemskaber, ansættelser, ejerskab og andre aktiviteter › Foredrag og mundtlige bidrag
-
Utilization of Biomass for food, ingredients and high-value products
Dalsgaard, T. K. (Foredragsholder)
1 nov. 2021Aktivitet: Præsentationer, medlemskaber, ansættelser, ejerskab og andre aktiviteter › Foredrag og mundtlige bidrag
-
Alternative proteins in foods
Dalsgaard, T. K. (Foredragsholder)
1 nov. 2021Aktivitet: Præsentationer, medlemskaber, ansættelser, ejerskab og andre aktiviteter › Foredrag og mundtlige bidrag
-
Protein digestibility of Ulva sp. and Saccharina latissima in rats
Pedersen, L. J. (Oplægsholder), Stødkilde, L. (Foredragsholder), Ingerslev, A. (Foredragsholder), Bruhn, A. (Foredragsholder), Jensen, S. K. (Foredragsholder) & Dalsgaard, T. K. (Foredragsholder)
okt. 2021Aktivitet: Præsentationer, medlemskaber, ansættelser, ejerskab og andre aktiviteter › Foredrag og mundtlige bidrag
-
Extraction and evaluation of sea lettuce protein
Pedersen, L. J. (Foredragsholder), Bruhn, A. (Foredragsholder), Jensen, S. K. (Foredragsholder) & Dalsgaard, T. K. (Foredragsholder)
okt. 2021Aktivitet: Præsentationer, medlemskaber, ansættelser, ejerskab og andre aktiviteter › Foredrag og mundtlige bidrag
-
LWT - Food Science and Technology (Tidsskrift)
Dalsgaard, T. K. (Fagfællebedømmer)
okt. 2021Aktivitet: Udgivelse af peer-review og redaktionelt arbejde - typer › Peer reviewer/fagfællebedømmer af manuskripter › Forskning
-
Foods (Tidsskrift)
Dalsgaard, T. K. (Redaktør)
maj 2021Aktivitet: Udgivelse af peer-review og redaktionelt arbejde - typer › Peer reviewer/fagfællebedømmer af manuskripter › Forskning
-
Food Chemistry (Tidsskrift)
Dalsgaard, T. K. (Fagfællebedømmer)
apr. 2021Aktivitet: Udgivelse af peer-review og redaktionelt arbejde - typer › Peer reviewer/fagfællebedømmer af manuskripter › Forskning
-
Foods (Tidsskrift)
Dalsgaard, T. K. (Redaktør)
apr. 2021Aktivitet: Udgivelse af peer-review og redaktionelt arbejde - typer › Peer reviewer/fagfællebedømmer af manuskripter › Forskning
-
Foods (Tidsskrift)
Dalsgaard, T. K. (Redaktør)
apr. 2021Aktivitet: Udgivelse af peer-review og redaktionelt arbejde - typer › Peer reviewer/fagfællebedømmer af manuskripter › Forskning
-
Foods (Tidsskrift)
Dalsgaard, T. K. (Redaktør)
5 jan. 2021Aktivitet: Udgivelse af peer-review og redaktionelt arbejde - typer › Peer reviewer/fagfællebedømmer af manuskripter › Forskning
-
Possibilities and barriers for extraction and utilization of green protein for human consumption
Dalsgaard, T. K. (Oplægsholder)
3 dec. 2020Aktivitet: Præsentationer, medlemskaber, ansættelser, ejerskab og andre aktiviteter › Foredrag og mundtlige bidrag
-
Foods (Tidsskrift)
Dalsgaard, T. K. (Redaktør)
dec. 2020Aktivitet: Udgivelse af peer-review og redaktionelt arbejde - typer › Peer reviewer/fagfællebedømmer af manuskripter › Forskning
-
Foods (Tidsskrift)
Dalsgaard, T. K. (Fagfællebedømmer)
nov. 2020Aktivitet: Udgivelse af peer-review og redaktionelt arbejde - typer › Peer reviewer/fagfællebedømmer af manuskripter › Forskning
-
Protein fra grøn biomasse til fødevarer
Dalsgaard, T. K. (Oplægsholder)
26 okt. 2020Aktivitet: Præsentationer, medlemskaber, ansættelser, ejerskab og andre aktiviteter › Foredrag og mundtlige bidrag
-
Fødevareprotein fra grøn biomasse
Dalsgaard, T. K. (Oplægsholder)
23 okt. 2020Aktivitet: Præsentationer, medlemskaber, ansættelser, ejerskab og andre aktiviteter › Foredrag og mundtlige bidrag
-
Grøn biomasse – en kilde til bæredygtigt protein til fødevarer
Dalsgaard, T. K. (Oplægsholder)
7 okt. 2020Aktivitet: Præsentationer, medlemskaber, ansættelser, ejerskab og andre aktiviteter › Foredrag og mundtlige bidrag
-
Journal of Aquatic Food Product Technology (Tidsskrift)
Dalsgaard, T. K. (Fagfællebedømmer)
okt. 2020Aktivitet: Udgivelse af peer-review og redaktionelt arbejde - typer › Peer reviewer/fagfællebedømmer af manuskripter › Forskning
-
Foods (Tidsskrift)
Dalsgaard, T. K. (Redaktør)
sep. 2020Aktivitet: Udgivelse af peer-review og redaktionelt arbejde - typer › Peer reviewer/fagfællebedømmer af manuskripter › Forskning
-
Foods (Tidsskrift)
Dalsgaard, T. K. (Fagfællebedømmer)
jun. 2020Aktivitet: Udgivelse af peer-review og redaktionelt arbejde - typer › Peer reviewer/fagfællebedømmer af manuskripter › Forskning