Presse/medier
- 1 - 25 ud af 34 resultater
Søgeresultater
-
-
Ny forskning viser potentialet i lucerne som lokalt produceret planteprotein
08/01/2024
1 element af Mediedækning
Presse/medie
-
Nyt projekt kan revolutionere bæredygtig proteinproduktion til fødevarer, foder og fiskeproduktion
24/10/2023
1 element af Mediedækning
Presse/medie
-
The Department of Food Science welcomes three new Professors
Young, J. F., Hammershøj, M., Dalsgaard, T. K. & Williams, M. H.
23/06/2023
1 element af Mediedækning
Presse/medie
-
-
NYTÅRSSERIE: "De sidste 2-3 år er der sket et skifte i synet på plantebaserede fødevarer"
22/12/2022
1 element af Mediedækning
Presse/medie
-
Plant2Food skal bringe Danmark i front inden for udviklingen af plantebaserede fødevarer
11/11/2022
1 Mediebidrag
Presse/medie
-
Lucerneprotein kan blive fremtidens bæredygtige fødevareingrediens
Dalsgaard, T. K. & Nissen, S. H.
07/03/2022
1 Mediebidrag
Presse/medie
-
Frej Podcast: Grønt protein – det nye sort
Jørgensen, U., Jensen, S. K. & Dalsgaard, T. K.
14/11/2020
1 Mediebidrag
Presse/medie
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Fish Feed Research to Improve Protein Digestibility , Benefit , Environment
25/08/2015
1 Mediebidrag
Presse/medie
-