Projekter pr. år
Personlig profil
Emneord
- Fødevarer og levnedsmiddelteknologi
- Fri radikalkemi i modelsystemer, mejeriprodukter og proceslinjer i fødevareindustrien; massespektrometrisk karakterisering af metabolitter
- Antioxidanter
- Fødevarekvalitetsbestemmelse
- Mælk og mejeriprodukter
- Spektrometri
- Oxidation
- Proteiner
Fingeraftryk
- 1 Lignende profiler
Samarbejde og topforskningsområder i de sidste fem år
-
EndProZyme - Controlling proteolytic enzymes in clovers and grasses
Dalsgaard, T. K. (PI) & Pedersen, L. J. (Deltager)
01/03/2025 → 30/06/2027
Projekter: Projekt › Forskning
-
JNSIN: Joint Nordic Seaweed Innovation Network
Bruhn, A. (PI), Boderskov, T. (Deltager), Christiansen, S. L. (PI), Mouritsen, L. T. (Deltager), Dalsgaard, T. K. (PI), Forbord, S. (PI) & Steinhagen, S. (PI)
01/06/2024 → 30/11/2025
Projekter: Projekt › Forskning
-
Stability and functionality of fat in clean label cheese powder
Wiking, L. (PI), Dalsgaard, T. K. (Deltager), Frahm, E. (Deltager), Naseri, A. (Deltager) & Hansen , I. (Deltager)
01/05/2024 → 01/05/2027
Projekter: Projekt › Forskning
-
MuscleFuel. Enhancing Growth and Performance of Cultivated Muscle Cells through Targeted Hydrolysis
Therkildsen, M. (PI), Lale, R. (Deltager), Singh Dahiya, G. (Deltager), Shavit, R. (Deltager), Jäger , J. (Deltager), Rosensparre , C. (Deltager), Al-Zohairi, S. (Deltager), Andreasen , M. (Deltager), Møller , K. C. (Deltager), Bruheim, P. (Deltager), Dalsgaard, T. K. (Deltager), Young, J. F. (Deltager), Rasmussen, M. K. (Deltager), Drachmann, F. F. (Deltager), Wang, B. (Deltager) & Auguet Lara, M. (Deltager)
01/01/2024 → 31/12/2026
Projekter: Projekt › Forskning
-
GreenImPro
Dalsgaard, T. K. (Projektleder), Bruhn, A. (PI) & Alexi, N. (PI)
01/03/2023 → 28/02/2026
Projekter: Projekt › Forskning
Publikation
-
Application of R-phycoerythrin of different purities from Furcellaria lumbricalis in extruded food products
Kumar, S., Gaber, S. M., Knezevic, D., Arnesen, J. A., Møller, A. H., Ilmjärv, T. & Dalsgaard, T. K., mar. 2025, I: Food Research International. 204, 115971.Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avis › Tidsskriftartikel › Forskning › peer review
-
Corrigendum to “Partitioning of proteins and small molecular weight compounds from alfalfa juice during ultrafiltration” [Food Bioscience, (62), December 2024, 105044] (Food Bioscience (2024) 62, (S2212429224014743), (10.1016/j.fbio.2024.105044))
Tanambell, H., Danielsen, M., Freund, S., Nissen, S. H., Møller, A. H., Corredig, M. & Dalsgaard, T. K., feb. 2025, I: Food Bioscience. 64, 105994.Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avis › Kommentar/debat/letter to the editor › Forskning › peer review
-
Enhancing the water solubility and stability of zinc modulated chlorophyll by alginate-whey protein isolate complexes at different pH values
Mazzocchi, C., Møller, A. H., Benucci, I., Esti, M. & Dalsgaard, T. K., jun. 2025, I: Food Hydrocolloids. 163, 111115.Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avis › Tidsskriftartikel › Forskning › peer review
-
Evaluation of multiple purification strategies and characterization of R-phycoerythrin from two species of red seaweed, Furcellaria lumbricalis and Schizymenia valentinae
Kumar, S., Arnesen, J.-A., Møller, A. H., Danielsen, M., Ilmjärv, T., G. Bjarnason, B., Ólafsson, G., Hallgrímsdóttir, G. & Dalsgaard, T. K., mar. 2025, I: Algal Research. 86, 103946, 103946.Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avis › Tidsskriftartikel › Forskning › peer review
Åben adgang1 Citationer (Scopus) -
Evaluation of the physical and chemical quality of Atlantic salmon feed with inclusion of full fat black soldier fly or mealworm meal: Extrusion trials and modelling
Cheng, H., Thorsteinsdottir, A., Dalsgaard, T. K., Danielsen, M., Zatti, K. & Feyissa, A. H., feb. 2025, I: Animal Feed Science and Technology. 320, 116201, 116201.Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avis › Tidsskriftartikel › Forskning › peer review
Åben adgang
Aktiviteter
-
Food Chemistry (Tidsskrift)
Dalsgaard, T. K. (Fagfællebedømmer)
23 mar. 2025Aktivitet: Udgivelse af peer-review og redaktionelt arbejde - typer › Peer reviewer/fagfællebedømmer af manuskripter › Forskning
-
Food Chemistry (Tidsskrift)
Dalsgaard, T. K. (Fagfællebedømmer)
19 mar. 2025Aktivitet: Udgivelse af peer-review og redaktionelt arbejde - typer › Peer reviewer/fagfællebedømmer af manuskripter › Forskning
-
Food Hydrocolloids (Tidsskrift)
Dalsgaard, T. K. (Fagfællebedømmer)
3 mar. 2025Aktivitet: Udgivelse af peer-review og redaktionelt arbejde - typer › Peer reviewer/fagfællebedømmer af manuskripter › Forskning
-
International Journal of Biological Macromolecules (Tidsskrift)
Dalsgaard, T. K. (Fagfællebedømmer)
5 feb. 2025Aktivitet: Udgivelse af peer-review og redaktionelt arbejde - typer › Peer reviewer/fagfællebedømmer af manuskripter › Forskning
-
Food Chemistry (Tidsskrift)
Dalsgaard, T. K. (Fagfællebedømmer)
29 jan. 2025Aktivitet: Udgivelse af peer-review og redaktionelt arbejde - typer › Peer reviewer/fagfællebedømmer af manuskripter › Forskning
Presse/medier
-
-
Ny forskning viser potentialet i lucerne som lokalt produceret planteprotein
08/01/2024
1 element af Mediedækning
Presse/medie
-
Nyt projekt kan revolutionere bæredygtig proteinproduktion til fødevarer, foder og fiskeproduktion
24/10/2023
1 element af Mediedækning
Presse/medie
-
The Department of Food Science welcomes three new Professors
Young, J. F., Hammershøj, M., Dalsgaard, T. K. & Williams, M. H.
23/06/2023
1 element af Mediedækning
Presse/medie
-