Billede af Henrik Thers
20172024

Publikationer pr. år

Personlig profil

Profil

I min nuværende post doc stilling arbejder jeg med landbrugssytemer, det vil sige analyser og modellering af klima- og miljømæssige konsekvenser af den specifikke brug af dyrkningsfladen, samt husdyrholdet og de teknologier, der kan tilknyttes et landbrugssystem som fx pyrolyse, biogas og bioraffinering. Derudover har jeg beskæftiget mig med alternative afgrøder på kulstofholdige jorde (paludikultur) og udbytter, kvalitet og udvaskning fra økologiske sædskifter med kløvergræs (kvægsædskifter).

Rådgivning

I myndighedsbetjeningen har jeg blandt andet været involveret i besvarelser omkring biochar, klimaaftryk fra rapsdyrkning og senest en bestilling omkring klima- og miljømæssige konsekvenser af et øget areal med bælgplanter/proteinafgrøder i Danmark.

Undervisning

Jeg underviser i faget Miljøvurdering på bedriftsniveau, hvor jeg står for den fagblok der omhandler kvælstofbalancer på bedriftsniveau. 
Jeg underviser også i det introducerende fag til landbruget, som de studerende på Agrobiologi har på første semester.

Uddannelse (Akademiske kvalifikationer)

Biologi, Kandidat, Aarhus Universitet

17 aug. 201124 jun. 2016

Dimissionsdato: 24 jun. 2016

Landmand, Grønt diplom

Dimissionsdato: 31 maj 2007

Fingeraftryk

Dyk ned i forskningsemnerne, hvor Henrik Thers er aktive. Disse emneetiketter kommer fra dennes persons arbejder. Sammen danner de et unikt fingerprint.
  • 1 Lignende profiler

Samarbejde og topforskningsområder i de sidste fem år

Seneste eksterne samarbejde på lande-/områdeniveau. Dyk ned i detaljerne ved at klikke på prikkerne eller