Aarhus University Seal

Stig Skrivergaard

  1. 2021
  2. Food Week 2021

    Hanne Lakkenborg Kristensen (Deltager), Konstantina Sfyra (Deltager), Anders Hauer Møller (Deltager), Jette F Young (Deltager), Lotte Bach Larsen (Deltager), Ida Schwartz Roland (Deltager), Qian Janice Wang (Deltager), Nikoline Bach Hyldelund (Deltager), Stig Skrivergaard (Deltager), Martin Krøyer Rasmussen (Deltager), Ozgenur Coskun (Deltager), Nina Aagaard Poulsen (Deltager), Francisco Barbosa Escobar (Deltager), Thayna Mendanha (Deltager), Thomas Bak-Østerby (Deltager), Tabata Bergonci (Deltager), Ivan Paponov (Deltager) & Dennis Konnerup (Deltager)

    13 aug. 202115 aug. 2021

    Aktivitet: Deltagelse i eller arrangement af en begivenhed - typerDeltagelse i eller organisering af workshop, seminar eller kursus

  3. Cultured meat for stake holders

    Jette F Young (Arrangør), Margrethe Therkildsen (Arrangør), Martin Krøyer Rasmussen (Arrangør), Stig Skrivergaard (Arrangør) & Fie Følbæk Drachmann (Arrangør)

    12 apr. 202113 apr. 2021

    Aktivitet: Deltagelse i eller arrangement af en begivenhed - typerDeltagelse i eller organisering af workshop, seminar eller kursus

  4. Cultured meat

    Jette F Young (Oplægsholder), Stig Skrivergaard (Oplægsholder) & Martin Krøyer Rasmussen (Oplægsholder)

    feb. 2021

    Aktivitet: Tale eller præsentation - typerForedrag og mundtlige bidrag

  5. Cultured meat

    Jette F Young (Foredragsholder), Stig Skrivergaard (Foredragsholder), Martin Krøyer Rasmussen (Foredragsholder) & Margrethe Therkildsen (Foredragsholder)

    feb. 2021

    Aktivitet: Tale eller præsentation - typerForedrag og mundtlige bidrag

  6. 2020
  7. Sustainable bovine cell sourcing and the importance of “post mortem” handling for cultured meat

    Jette F Young (Oplægsholder), Stig Skrivergaard (Andet), Martin Krøyer Rasmussen (Andet) & Margrethe Therkildsen (Andet)

    9 dec. 2020

    Aktivitet: Tale eller præsentation - typerForedrag og mundtlige bidrag