Aktiviteter pr. år
Aktiviteter
- 21 resultater
Søgeresultater
-
Encapsulated molecules impact interface stabilization in water-in-oil-in-water emulsions
Gregersen, S. B. (Foredragsholder)
sep. 2024Aktivitet: Præsentationer, medlemskaber, ansættelser, ejerskab og andre aktiviteter › Foredrag og mundtlige bidrag
-
Nordic Rheology Conference 2023
Raak, N. (Chair person), Shabbir, A. (Arrangør), Gregersen, S. B. (Arrangør), Hammershøj, M. (Arrangør), Corredig, M. (Arrangør), Young, N. W. G. (Arrangør), Dahl, J. F. (Arrangør) & Grasberger, K. F. (Arrangør)
sep. 2022 → apr. 2023Aktivitet: Deltagelse i eller arrangement af en begivenhed - typer › Deltagelse i eller organisering af konference
Fil -
CiFOOD Conference 2022 (Begivenhed)
Gregersen, S. B. (Medlem)
2022Aktivitet: Præsentationer, medlemskaber, ansættelser, ejerskab og andre aktiviteter › Medlem af udvalg, råd og nævn
-
Nordic Rheology Conference 2023 (Begivenhed)
Gregersen, S. B. (Medlem)
2022 → 2023Aktivitet: Præsentationer, medlemskaber, ansættelser, ejerskab og andre aktiviteter › Medlem af udvalg, råd og nævn
-
Nye muligheder for mælken
Gregersen, S. B. (Oplægsholder)
5 dec. 2019Aktivitet: Præsentationer, medlemskaber, ansættelser, ejerskab og andre aktiviteter › Foredrag og mundtlige bidrag
-
17th Euro Fed Lipid Congress and Expo
Gregersen, S. B. (Taler), Wiking, L. (Deltager), Glover, Z. (Deltager), Simonsen, A. C. (Deltager), Bertelsen, K. B. (Deltager), Pedersen, B. (Deltager), Poulsen, K. R. (Deltager), Andersen, U. (Deltager) & Hammershøj, M. (Deltager)
20 okt. 2019 → 23 okt. 2019Aktivitet: Deltagelse i eller arrangement af en begivenhed - typer › Deltagelse i eller organisering af konference
-
Process-induced changes in the association of proteins with the milk fat globule membrane
Gregersen, S. B. (Oplægsholder)
20 okt. 2019 → 23 okt. 2019Aktivitet: Præsentationer, medlemskaber, ansættelser, ejerskab og andre aktiviteter › Foredrag og mundtlige bidrag
-
17th Euro Fed Lipid Congress and Expo
Gregersen, S. B. (Deltager)
okt. 2019Aktivitet: Deltagelse i eller arrangement af en begivenhed - typer › Deltagelse i eller organisering af workshop, seminar eller kursus
-
Sensory, acoustic and textural properties of cocoa butter alternatives
Gregersen, S. B. (Foredragsholder)
27 sep. 2015 → 30 sep. 2015Aktivitet: Præsentationer, medlemskaber, ansættelser, ejerskab og andre aktiviteter › Foredrag og mundtlige bidrag
-
13th Euro Fed Lipid Congress
Gregersen, S. B. (Deltager)
27 sep. 2015 → 30 sep. 2015Aktivitet: Deltagelse i eller arrangement af en begivenhed - typer › Deltagelse i eller organisering af konference
-
Rapsfrøets indhold af sundhedsfremmende forbindelser
Gregersen, S. B. (Foredragsholder)
14 jan. 2015Aktivitet: Præsentationer, medlemskaber, ansættelser, ejerskab og andre aktiviteter › Foredrag og mundtlige bidrag
Fil -
University of Leeds
Gregersen, S. B. (Gæsteforsker)
23 nov. 2014 → 10 dec. 2014Aktivitet: Besøg på en ekstern institution - typer › Besøg ved en ekstern, akademisk institution
-
Muligheder for at øge indholdet af potentielle sundhedsfremmende forbindelser i rapsfrø
Gregersen, S. B. (Foredragsholder)
25 sep. 2014Aktivitet: Præsentationer, medlemskaber, ansættelser, ejerskab og andre aktiviteter › Foredrag og mundtlige bidrag
Fil -
Sundhedspotentialet i oliefrø
Gregersen, S. B. (Deltager)
25 sep. 2014Aktivitet: Deltagelse i eller arrangement af en begivenhed - typer › Deltagelse i eller organisering af workshop, seminar eller kursus
Fil -
12th Euro Fed Lipid Congress
Gregersen, S. B. (Deltager)
14 sep. 2014 → 17 sep. 2014Aktivitet: Deltagelse i eller arrangement af en begivenhed - typer › Deltagelse i eller organisering af konference
-
InnovationsFonden og inSPIRe konference 2014
Gregersen, S. B. (Deltager)
11 sep. 2014Aktivitet: Deltagelse i eller arrangement af en begivenhed - typer › Deltagelse i eller organisering af konference
-
Forbedret forbrugeroplevelse af fedtrige fødevarer: krystallisationsmekanismer og mikrostruktur af vegetabilsk fedt
Gregersen, S. B. (Foredragsholder)
11 sep. 2014Aktivitet: Præsentationer, medlemskaber, ansættelser, ejerskab og andre aktiviteter › Foredrag og mundtlige bidrag
-
The Effect of Cooling Rate and Storage Time on Textural Properties of Fat Blends with Different Triacylglycerol Composition
Gregersen, S. B. (Foredragsholder)
30 mar. 2014 → 2 apr. 2014Aktivitet: Præsentationer, medlemskaber, ansættelser, ejerskab og andre aktiviteter › Foredrag og mundtlige bidrag
-
Rheological properties of fat
Gregersen, S. B. (Deltager)
9 jan. 2014Aktivitet: Præsentationer, medlemskaber, ansættelser, ejerskab og andre aktiviteter › Andet
-
InSPIRe Food: Forskningsbaseret innovation i fødevarebranchen
Gregersen, S. B. (Deltager)
30 okt. 2013Aktivitet: Deltagelse i eller arrangement af en begivenhed - typer › Deltagelse i eller organisering af konference
-
Produktdesign og processering af fedtstoffer - en genvej via modellering
Gregersen, S. B. (Foredragsholder)
30 okt. 2013Aktivitet: Præsentationer, medlemskaber, ansættelser, ejerskab og andre aktiviteter › Foredrag og mundtlige bidrag