Aktiviteter pr. år
Aktiviteter
- 9 resultater
Søgeresultater
-
Encapsulated molecules impact interface stabilization in water-in-oil-in-water emulsions
Gregersen, S. B. (Foredragsholder)
sep. 2024Aktivitet: Præsentationer, medlemskaber, ansættelser, ejerskab og andre aktiviteter › Foredrag og mundtlige bidrag
-
Nye muligheder for mælken
Gregersen, S. B. (Oplægsholder)
5 dec. 2019Aktivitet: Præsentationer, medlemskaber, ansættelser, ejerskab og andre aktiviteter › Foredrag og mundtlige bidrag
-
Process-induced changes in the association of proteins with the milk fat globule membrane
Gregersen, S. B. (Oplægsholder)
20 okt. 2019 → 23 okt. 2019Aktivitet: Præsentationer, medlemskaber, ansættelser, ejerskab og andre aktiviteter › Foredrag og mundtlige bidrag
-
Sensory, acoustic and textural properties of cocoa butter alternatives
Gregersen, S. B. (Foredragsholder)
27 sep. 2015 → 30 sep. 2015Aktivitet: Præsentationer, medlemskaber, ansættelser, ejerskab og andre aktiviteter › Foredrag og mundtlige bidrag
-
Rapsfrøets indhold af sundhedsfremmende forbindelser
Gregersen, S. B. (Foredragsholder)
14 jan. 2015Aktivitet: Præsentationer, medlemskaber, ansættelser, ejerskab og andre aktiviteter › Foredrag og mundtlige bidrag
Fil -
Muligheder for at øge indholdet af potentielle sundhedsfremmende forbindelser i rapsfrø
Gregersen, S. B. (Foredragsholder)
25 sep. 2014Aktivitet: Præsentationer, medlemskaber, ansættelser, ejerskab og andre aktiviteter › Foredrag og mundtlige bidrag
Fil -
Forbedret forbrugeroplevelse af fedtrige fødevarer: krystallisationsmekanismer og mikrostruktur af vegetabilsk fedt
Gregersen, S. B. (Foredragsholder)
11 sep. 2014Aktivitet: Præsentationer, medlemskaber, ansættelser, ejerskab og andre aktiviteter › Foredrag og mundtlige bidrag
-
The Effect of Cooling Rate and Storage Time on Textural Properties of Fat Blends with Different Triacylglycerol Composition
Gregersen, S. B. (Foredragsholder)
30 mar. 2014 → 2 apr. 2014Aktivitet: Præsentationer, medlemskaber, ansættelser, ejerskab og andre aktiviteter › Foredrag og mundtlige bidrag
-
Produktdesign og processering af fedtstoffer - en genvej via modellering
Gregersen, S. B. (Foredragsholder)
30 okt. 2013Aktivitet: Præsentationer, medlemskaber, ansættelser, ejerskab og andre aktiviteter › Foredrag og mundtlige bidrag