Projekter pr. år
Fingeraftryk
- 1 Lignende profiler
Samarbejde og topforskningsområder i de sidste fem år
Projekter
- 1 Afsluttet
-
CAVI: CAVI - Forbedret funktionalitet af mejeriprodukter ved anvendelse af nye procesteknologier gennem forståelse af molekylære ændringer ved hydrodynamisk og akustisk kavitation
Hammershøj, M. (Deltager), Gregersen, S. B. (Deltager) & Wiking, L. (Deltager)
01/12/2015 → 31/12/2019
Projekter: Projekt › Forskning
-
Extraction of Protein-Enriched Fractions from Sunflower and Hemp Seeds: Composition and Colloidal Stability of Less Refined Fractions as a Function of Initial pH
Alpiger, S. B., Gregersen, S. B., Ellermann, A. M., Dissing, T. J. J. & Corredig, M., jun. 2025, I: Future Foods. 11, 100541.Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avis › Tidsskriftartikel › Forskning › peer review
Åben adgang -
A simple and robust method for laboratory-scale preparation of butter
Gregersen, S. B., Boesgaard, L. M., Neofytos, D. D., Andersen, M. E., Andersen, U. & Corredig, M., nov. 2024, I: JDS Communications . 5, 6, s. 528-530 3 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avis › Letter › peer review
Åben adgang -
Characterization of high protein anisotropic structures using Rheological fingerprint by large-deformation Lissajous curves
Dahl, J. F., Gregersen, S. B., Andersen, U., Schulz, H.-J., Sode, L., Madsen, J. & Corredig, M., 2024, I: Science Talks. 9, 100283.Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avis › Tidsskriftartikel › Forskning › peer review
Åben adgang -
Composition and functionality differences of oat protein concentrates: Potential of less refined concentrates obtained by wet milling
Laursen, N. F., Atıl, G. U., Gregersen, S. B., Corredig, M. & Christensen, C. H., okt. 2024, I: Food Hydrocolloids. 155, 10 s., 110187.Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avis › Tidsskriftartikel › Forskning › peer review
1 Citationer (Scopus) -
Effect of processing on protein solubility of Chlorella sorokiniana dispersions
Li, R., Mejdah, T. K. B., Jørgensen, M. L., Corredig, M. & Gregersen, S. B., dec. 2024, I: Sustainable Food Proteins . 2, 4, s. 215-222 8 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avis › Tidsskriftartikel › Forskning › peer review
Åben adgang
Aktiviteter
-
Encapsulated molecules impact interface stabilization in water-in-oil-in-water emulsions
Gregersen, S. B. (Foredragsholder)
sep. 2024Aktivitet: Præsentationer, medlemskaber, ansættelser, ejerskab og andre aktiviteter › Foredrag og mundtlige bidrag
-
Nordic Rheology Conference 2023
Raak, N. (Chair person), Shabbir, A. (Arrangør), Gregersen, S. B. (Arrangør), Hammershøj, M. (Arrangør), Corredig, M. (Arrangør), Young, N. W. G. (Arrangør), Dahl, J. F. (Arrangør) & Grasberger, K. F. (Arrangør)
sep. 2022 → apr. 2023Aktivitet: Deltagelse i eller arrangement af en begivenhed - typer › Deltagelse i eller organisering af konference
Fil -
CiFOOD Conference 2022 (Begivenhed)
Gregersen, S. B. (Medlem)
2022Aktivitet: Præsentationer, medlemskaber, ansættelser, ejerskab og andre aktiviteter › Medlem af udvalg, råd og nævn
-
Nordic Rheology Conference 2023 (Begivenhed)
Gregersen, S. B. (Medlem)
2022 → 2023Aktivitet: Præsentationer, medlemskaber, ansættelser, ejerskab og andre aktiviteter › Medlem af udvalg, råd og nævn
-
Nye muligheder for mælken
Gregersen, S. B. (Oplægsholder)
5 dec. 2019Aktivitet: Præsentationer, medlemskaber, ansættelser, ejerskab og andre aktiviteter › Foredrag og mundtlige bidrag
Priser
-
AOCS European Section Travel grant award
Gregersen, Sandra Beyer (Modtager), 23 okt. 2019
Pris: Priser, stipendier, udnævnelser
Presse/medier
-
AU-studerende vinder international konkurrence med plantebaseret koldskål
Corredig, M. & Gregersen, S. B.
20/02/2024
1 element af Mediedækning
Presse/medie
-
Students turn crab shells into food packaging
Gregersen, S. B., Uysal Ünalan, I., Sogut, E. & Lähteenmäki, L.
02/02/2023
1 Mediebidrag
Presse/medie
-
-
-