Aarhus University Seal / Aarhus Universitets segl

Rikke Ploug Frydenberg

  1. 2019
  2. Udgivet

    Application of High Intensity Ultrasound to Accelerate Crystallization of Anhydrous Milk Fat and Rapeseed Oil Blends. / Gregersen, Sandra Beyer; Ploug Frydenberg, Rikke; Hammershøj, Marianne; Dalsgaard, Trine Kastrup; Andersen, Ulf; Wiking, Lars.

    I: European Journal of Lipid Science and Technology, Bind 121, Nr. 1, 1800200, 01.2019.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  3. 2017
  4. Udgivet

    Højintensiv ultralydsbehandling til mejeriprodukter. / Wiking, Lars; Ploug Frydenberg, Rikke; Hammershøj, Marianne; Andersen, Ulf.

    I: Maelkeritidende, Bind 3, 2017, s. 10-11.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelFormidling

  5. 2016
  6. Udgivet

    Protein denaturation of whey protein isolates (WPIs) induced by high intensity ultrasound during heat gelation. / Ploug Frydenberg, Rikke; Hammershøj, Marianne; Andersen, Ulf; T. Greve, Marie; Wiking, Lars.

    I: Food Chemistry, Bind 192, 01.02.2016, s. 415-423.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  7. Udgivet

    High intensity ultrasound effects on heat-induced whey protein isolate gels depend on <alpha>-lactalbumin:<beta>-lactoglobulin ratio. / Ploug Frydenberg, Rikke; Hammershøj, Marianne; Andersen, Ulf; Wiking, Lars.

    I: International Dairy Journal, Bind 56, 2016, s. 1-3.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  8. Udgivet

    High intensity ultrasound effects on whey protein isolate functionality depend on a-lactalbumin content. / Ploug Frydenberg, Rikke; Hammershøj, Marianne; Andersen, Ulf; Wiking, Lars.

    2016. Abstract fra 2nd Food Structure and Functionality Forum Symposium - From Molecules to Functionality, Singex, Singapore.

    Publikation: KonferencebidragKonferenceabstrakt til konferenceForskning

  9. 2015
  10. Udgivet

    Krystalstrukturer i chokolade. / Ploug Frydenberg, Rikke.

    2015. Poster session præsenteret ved Food Festival 2015, Århus, Danmark.

    Publikation: KonferencebidragPosterFormidling

  11. Udgivet
  12. 2014
  13. Udgivet

    High Intensity Ultrasound affects Fermentation and Texture of Yoghurt. / Hammershøj, Marianne; Ploug Frydenberg, Rikke; Kristiansen, Gitte Hald; Andersen, U.; Wiking, Lars.

    2014. Abstract fra 5th IDF Symposium on Science and Technology of Fermented Milk, Melbourne, Australien.

    Publikation: KonferencebidragKonferenceabstrakt til konferenceForskning

  14. 2013
  15. Udgivet

    Ultrasonication affects crystallization mechanisms and kinetics of anhydrous milk fat. / Ploug Frydenberg, Rikke; Hammershøj, Marianne; Andersen, Ulf; Wiking, Lars.

    I: Crystal Growth & Design, Bind 13, Nr. 12, 10.2013, s. 5375-5382.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  16. 2012
  17. Udgivet

    Acceleration of Fat Crystal Network Formation by Use of High Intensity Ultrasound. / Knudsen, Rikke Ploug; Hammershøj, Marianne; Andersen, U.; Wiking, Lars.

    2012. Poster session præsenteret ved 10th Euro Fed Lipid Congress, Krakow, Polen.

    Publikation: KonferencebidragPosterForskning

  18. Udgivet

    Strukturforbedringer af mejeriprodukter gennem ultralydsbehandling. / Knudsen, Rikke Ploug; Hammershøj, Marianne; Andersen, U.; Wiking, Lars.

    2012. Poster session præsenteret ved InSPIRE Konkurrencekraft til dansk fødevaresektor, København, Danmark.

    Publikation: KonferencebidragPosterFormidling

  19. Udgivet

    Højintensiv Ultralyd. / Knudsen, Rikke Ploug; Hammershøj, Marianne; Wiking, Lars; Andersen, Ulf.

    I: Maelkeritidende, Bind 128, Nr. 8, 2012, s. 8-10.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelFormidling

  20. 2011
  21. Udgivet

    Structure of dairy products as affected by high intensity ultrasound treatment. / Knudsen, Rikke Ploug; Hammershøj, Marianne; Andersen, Ulf; Wiking, Lars.

    2011. Poster session præsenteret ved iFood 2011: Innovation Food Conference, Osnabrück, Tyskland.

    Publikation: KonferencebidragPosterForskning