Aarhus University Seal / Aarhus Universitets segl

Peter Møller-Nielsen

Waterfield

Publikation: AndetAndet bidragForskning

  • Datalogisk Institut
  • Institut for Informations- og Medievidenskab

"Jeg vil gerne udvide vores forståelse af verden. Vise at en almindelig ting som en bluse, du har på, kan blive til noget helt tredje. At man kan overskride nogle grænser fysisk eller mentalt. Man kan sige, at jeg med 3D-kunstværker viser nogle muligheder som argument for tanken om, at det umulige kan lade sig gøre."

Sådan siger billedkunstner Jette Gail Kristensen. Et langvarigt bekendtskab mellem kunstneren og en datalog har nemlig ført til, at TEKNE Produktion i dag kan trække på en dedikeret kunstnerisk rådgiver i de projekter, hvor det er relevant. Jette Gejl Kristensen er artist in residence på CAVI og står til rådighed også for TEKNE Produktion.

Peter Møller-Nielsen er datalog med interesse for digital kunst og kultur, netkunst og softwarekunst. Derudover forsker han også i eksempelvis softwaresystemer og parallelprogrammering. I 1997 lærte Jette Gejl Kristensen Peter Møller Nielsen at kende og de blev fascinerede af hinandens fagområder. Jette var begyndt at interessere sig for at bringe teknologi og computere ind i sin billedkunst, og det kunne Peter Møller Nielsen sagtens se ideen i.


Udgivelsesdato: 21. Juni
OriginalsprogEngelsk
Udgivelsesår2008
UdgivelsesstedNarssaq, Grønland
UdgaveVideo
StatusUdgivet - 2008

Bibliografisk note

Udgave: Video
Udgiver: TEKNE produktion

Se relationer på Aarhus Universitet Citationsformater

ID: 13151308