Aarhus University Seal / Aarhus Universitets segl

Ole Mission Bøjer

Akademisk medarbejder

Se relationer på Aarhus Universitet

Profil


Jeg arbejder med innovation af rådgivende systemer til landmænd og deres konsulenter - nationalt og internationalt. Formidlingen foregår via internettet og jeg er ekspert i web-programmering og design af databaser. Systemerne kan bruges som værktøjer til at reducere pesticidforbruget i landbruget og målet er at bruge så lidt som muligt, så meget som nødvendigt (IPM). En anden af mine opgaver er at udvikle vejrbaserede services og varslingsmodeller til plantebeskyttelse - baseret på online meteorologiske data. For instituttet udvikler jeg desuden special-programmer til forsøgsdesign og udførelse af forsøg.

Jeg har ansvaret for egne udviklingsopgaver fra start til slut d.v.s. i hele forløbet fra idé, specifikation, implementering til test og udrulning i produktion. Desuden observerer og identificerer jeg brugernes behov og kommer med inputs til nye muligheder og forbedringer. Al udvikling foregår i tæt dialog med fakultetets og instituttets forskere.

Mine værktøjer er: SQL Server (T-SQL), ASP.NET (C#), Visual Studio, XML og metoder jeg ofte benytter mig af er stored procedures, webservices og AJAX.

Vis alle (24) »

Vis alle (5) »

Vis alle (2) »

Seneste aktiviteter og konferencer

ID: 630