• Agro Food Park 48, 5911, 118

    8200 Aarhus N

    Danmark

20202024

Publikationer pr. år

Personlig profil

Profil

Min forskning er motiveret af en nysgerrighed om, hvad der driver og begejstrer madforbrugere i dag, og hvordan den mad, vi køber, tilbereder og spiser, påvirker vores generelle velbefindende. For at forstå de problemer, forbrugerne oplever i forhold til spiseadfærd, mener jeg, at det er afgørende at have en mangefacetteret forståelse og en bredspektret tilgang. Derfor er jeg glad for at kunne arbejde på tværs af forskellige felter, herunder mad- og forbrugervidenskab, psykologi, neurovidenskab og ernæring.

Uddannelse (Akademiske kvalifikationer)

Fødevareinnovation og Sundhed, MSc, Københavns Universitet

1 sep. 201726 jun. 2019

Dimissionsdato: 26 jun. 2019

Ernæring og Sundhed, BA, Københavns Professionshøjskole

1 aug. 20081 feb. 2012

Dimissionsdato: 1 feb. 2012

Emneord

  • Forbrugeradfærd
  • Forbrugerpræferencer
  • Sensorik
  • Human ernæring
  • Stressorer
  • Spisekvalitet
  • Kvantitative metoder
  • Kvalitative metoder
  • Produktudvikling

Fagområder

  • Forbrugeradfærd
  • Sensorik
  • Appetit
  • Madnydelse
  • Stress og ændret spiseadfærd

Fingeraftryk

Dyk ned i forskningsemnerne, hvor Nikoline Bach Hyldelund er aktive. Disse emneetiketter kommer fra dennes persons arbejder. Sammen danner de et unikt fingerprint.
  • 1 Lignende profiler

Samarbejde og topforskningsområder i de sidste fem år

Seneste eksterne samarbejde på lande-/områdeniveau. Dyk ned i detaljerne ved at klikke på prikkerne eller