Aktiviteter pr. år
Aktiviteter
- 1 - 50 ud af 70 resultater
Søgeresultater
-
Food Festival
Mendanha, T. (Deltager), Kristensen, H. L. (Deltager), Konnerup, D. (Deltager), Marroquín Gómez, A. M. (Deltager), Gebremikael, M. T. (Deltager), Petridis, A. (Deltager), Shanmugam, S. (Deltager), Xie, Y. (Deltager), Andersen, T. (Deltager), Slivkaite, R. (Deltager), Wang, Q. J. (Deltager), Alexi, N. (Deltager), Vasquez Pergolesi, G. N. (Deltager), Andersen, B. V. (Deltager), Chaaban, N. (Deltager), Najdek, B. E. (Deltager), Jensen, N. B. (Deltager), Therkildsen, M. (Deltager), Thomsen, J. P. S. (Deltager), Frederiksen, C. B. H. (Deltager), Sundekilde, U. K. (Deltager), Kumar, S. (Deltager), Nissen, S. H. (Deltager), Astono, J. (Deltager), Skov, K. (Deltager), Aguilera Toro, M. (Deltager), Sirinayake Lokuge, G. M. (Deltager), Roland, I. S. (Deltager), Nawarathna, A. (Deltager), Paponov, I. (Deltager), Hammershøj, M. (Deltager), Ravn, L. W. (Deltager), Aguilar Torres, A. M. (Deltager), Raak, N. (Deltager) & Løbner, M. H. (Deltager)
2 sep. 2022 → 4 sep. 2022Aktivitet: Deltagelse i eller arrangement af en begivenhed - typer › Deltagelse i eller organisering af workshop, seminar eller kursus
-
Using tailored consumer-centric engagement campaigns to promote a more sustainable food packaging behaviour, the INFORMPACK project
Alexi, N. (Foredragsholder)
31 jan. 2022Aktivitet: Præsentationer, medlemskaber, ansættelser, ejerskab og andre aktiviteter › Foredrag og mundtlige bidrag
-
A consumer centric approach on food packaging: the InformPack project
Alexi, N. (Foredragsholder)
23 nov. 2021Aktivitet: Præsentationer, medlemskaber, ansættelser, ejerskab og andre aktiviteter › Foredrag og mundtlige bidrag
-
Food packaging sustainability
Alexi, N. (Deltager)
23 nov. 2021Aktivitet: Deltagelse i eller arrangement af en begivenhed - typer › Deltagelse i eller organisering af workshop, seminar eller kursus
-
Journal of Sensory Studies (Tidsskrift)
Alexi, N. (Fagfællebedømmer)
nov. 2021Aktivitet: Udgivelse af peer-review og redaktionelt arbejde - typer › Peer reviewer/fagfællebedømmer af manuskripter › Forskning
-
Lecturer. Title: “Sensory objective methods: Data analysis and Interpretation”, Course: Food Quality Perception & Eating Behaviour, MSc SDC (Sino Danish Centre) education
Alexi, N. (Underviser)
27 okt. 2021 → 28 okt. 2021Aktivitet: Bedømmelse, ekstern undervisning og eksamen › Ekstern undervisning › Formidling
-
InformPack an “all you need to know” online guide for sustainable disposal of food packaging
Alexi, N. (Foredragsholder) & Wang, Q. J. (Foredragsholder)
20 sep. 2021Aktivitet: Præsentationer, medlemskaber, ansættelser, ejerskab og andre aktiviteter › Foredrag og mundtlige bidrag
-
Supervisor of intern
Alexi, N. (Deltager)
13 sep. 2021 → 14 jan. 2022Aktivitet: Præsentationer, medlemskaber, ansættelser, ejerskab og andre aktiviteter › Andet
-
Food Week 2021
Alexi, N. (Deltager)
13 aug. 2021 → 15 aug. 2021Aktivitet: Deltagelse i eller arrangement af en begivenhed - typer › Deltagelse i eller organisering af workshop, seminar eller kursus
-
CHALLENGES AND BENEFITS OF SUSTAINABLE AQUACULTURE
Alexi, N. (Paneldeltager)
8 jul. 2021Aktivitet: Præsentationer, medlemskaber, ansættelser, ejerskab og andre aktiviteter › Foredrag og mundtlige bidrag
-
InformPack an “all you need to know” online guide for sustainable disposal of food packaging
Alexi, N. (Foredragsholder)
23 jun. 2021Aktivitet: Præsentationer, medlemskaber, ansættelser, ejerskab og andre aktiviteter › Foredrag og mundtlige bidrag
-
Supervisor of intern
Alexi, N. (Deltager)
21 jun. 2021 → 20 aug. 2021Aktivitet: Præsentationer, medlemskaber, ansættelser, ejerskab og andre aktiviteter › Andet
-
Journal of Sensory Studies (Tidsskrift)
Alexi, N. (Fagfællebedømmer)
jun. 2021Aktivitet: Udgivelse af peer-review og redaktionelt arbejde - typer › Peer reviewer/fagfællebedømmer af manuskripter › Forskning
-
Journal of Sensory Studies (Tidsskrift)
Alexi, N. (Fagfællebedømmer)
apr. 2021Aktivitet: Udgivelse af peer-review og redaktionelt arbejde - typer › Peer reviewer/fagfællebedømmer af manuskripter › Forskning
-
Journal of Sensory Studies (Tidsskrift)
Alexi, N. (Fagfællebedømmer)
mar. 2021Aktivitet: Udgivelse af peer-review og redaktionelt arbejde - typer › Peer reviewer/fagfællebedømmer af manuskripter › Forskning
-
Foods (Tidsskrift)
Alexi, N. (Fagfællebedømmer)
feb. 2021Aktivitet: Udgivelse af peer-review og redaktionelt arbejde - typer › Peer reviewer/fagfællebedømmer af manuskripter › Forskning
-
Co-supervisor of PhD student
Alexi, N. (Deltager)
2021 → 2023Aktivitet: Præsentationer, medlemskaber, ansættelser, ejerskab og andre aktiviteter › Andet
-
AU-FOOD Climate committee
Alexi, N. (Medlem)
2021 → …Aktivitet: Præsentationer, medlemskaber, ansættelser, ejerskab og andre aktiviteter › Medlem af udvalg, råd og nævn
-
Co-supervisor of BSc student
Alexi, N. (Deltager)
2021Aktivitet: Præsentationer, medlemskaber, ansættelser, ejerskab og andre aktiviteter › Andet
-
EUROSENSE 2020: 9th European Conference on Sensory and Consumer Research
Alexi, N. (Deltager)
dec. 2020Aktivitet: Deltagelse i eller arrangement af en begivenhed - typer › Deltagelse i eller organisering af konference
-
Drivers, Barriers and consumer Expectations towards plant-based food products and diets. Insights for the Danish market from the V-place EIT Project
Alexi, N. (Oplægsholder)
27 nov. 2020Aktivitet: Præsentationer, medlemskaber, ansættelser, ejerskab og andre aktiviteter › Foredrag og mundtlige bidrag
-
"Flavour Chemistry"
Alexi, N. (Underviser)
11 nov. 2020Aktivitet: Bedømmelse, ekstern undervisning og eksamen › Ekstern undervisning › Formidling
-
Lecturer. Title “Flavour Chemistry”, course “Food Chemistry”, Bachelor's Degree Programme in Agrobiology
Alexi, N. (Underviser)
10 nov. 2020Aktivitet: Bedømmelse, ekstern undervisning og eksamen › Ekstern undervisning › Formidling
-
Impact of fish processing on consumer acceptance, with a focus on appearance
Alexi, N. (Foredragsholder)
9 nov. 2020Aktivitet: Præsentationer, medlemskaber, ansættelser, ejerskab og andre aktiviteter › Foredrag og mundtlige bidrag
-
Journal of Sensory Studies (Tidsskrift)
Alexi, N. (Fagfællebedømmer)
nov. 2020Aktivitet: Udgivelse af peer-review og redaktionelt arbejde - typer › Peer reviewer/fagfællebedømmer af manuskripter › Forskning
-
Participation EIT Future Protein projects’ workshop "The Protein of the future & the future of protein"
Alexi, N. (Deltager)
nov. 2020Aktivitet: Deltagelse i eller arrangement af en begivenhed - typer › Deltagelse i eller organisering af workshop, seminar eller kursus
-
“Sensory objective methods: Data analysis and Interpretation”
Alexi, N. (Underviser)
nov. 2020Aktivitet: Bedømmelse, ekstern undervisning og eksamen › Ekstern undervisning › Formidling
-
Sustainability (Tidsskrift)
Alexi, N. (Redaktør)
14 okt. 2020 → …Aktivitet: Udgivelse af peer-review og redaktionelt arbejde - typer › Redaktør af tidsskrift › Forskning
-
Food Quality and Preference (Tidsskrift)
Alexi, N. (Fagfællebedømmer)
okt. 2020Aktivitet: Udgivelse af peer-review og redaktionelt arbejde - typer › Peer reviewer/fagfællebedømmer af manuskripter › Forskning
-
Nutrients (Tidsskrift)
Alexi, N. (Fagfællebedømmer)
okt. 2020Aktivitet: Udgivelse af peer-review og redaktionelt arbejde - typer › Peer reviewer/fagfællebedømmer af manuskripter › Forskning
-
Nutrients (Tidsskrift)
Alexi, N. (Fagfællebedømmer)
sep. 2020Aktivitet: Udgivelse af peer-review og redaktionelt arbejde - typer › Peer reviewer/fagfællebedømmer af manuskripter › Forskning
-
Course on Research-based public sector consultancy
Alexi, N. (Deltager)
aug. 2020 → okt. 2020Aktivitet: Deltagelse i eller arrangement af en begivenhed - typer › Deltagelse i eller organisering af workshop, seminar eller kursus
-
Journal of Sensory Studies (Tidsskrift)
Alexi, N. (Fagfællebedømmer)
jun. 2020Aktivitet: Udgivelse af peer-review og redaktionelt arbejde - typer › Peer reviewer/fagfællebedømmer af manuskripter › Forskning
-
Supervisor of BSc group “Quality of Food and Project 4: Quality changes during processing of farmed Atlantic salmon (Salmo salar Linnaeus, 1758)”, Bachelor's Degree Programme in Food Technology
Alexi, N. (Underviser)
feb. 2020 → maj 2020Aktivitet: Bedømmelse, ekstern undervisning og eksamen › Ekstern undervisning › Formidling
-
“The effect of enzymes in bread quality”
Alexi, N. (Underviser)
feb. 2020 → jun. 2020Aktivitet: Bedømmelse, ekstern undervisning og eksamen › Ekstern undervisning › Formidling
-
Food Quality and Preference (Tidsskrift)
Alexi, N. (Fagfællebedømmer)
feb. 2020Aktivitet: Udgivelse af peer-review og redaktionelt arbejde - typer › Peer reviewer/fagfællebedømmer af manuskripter › Forskning
-
-
Food Quality and Preference (Tidsskrift)
Alexi, N. (Fagfællebedømmer)
dec. 2019Aktivitet: Udgivelse af peer-review og redaktionelt arbejde - typer › Peer reviewer/fagfællebedømmer af manuskripter › Forskning
-
Journal of Texture Studies (Tidsskrift)
Alexi, N. (Fagfællebedømmer)
dec. 2019Aktivitet: Udgivelse af peer-review og redaktionelt arbejde - typer › Peer reviewer/fagfællebedømmer af manuskripter › Forskning
-
EIT Food Innovator Fellowship - 3rd training
Mielby, L. A. (Deltager) & Alexi, N. (Deltager)
17 nov. 2019 → 22 nov. 2019Aktivitet: Deltagelse i eller arrangement af en begivenhed - typer › Deltagelse i eller organisering af workshop, seminar eller kursus
-
EIT Food Innovator Fellowship - 2nd training
Mielby, L. A. (Deltager) & Alexi, N. (Deltager)
7 okt. 2019 → 11 okt. 2019Aktivitet: Deltagelse i eller arrangement af en begivenhed - typer › Deltagelse i eller organisering af workshop, seminar eller kursus
-
EIT Food Innovator Fellowship - 1st training
Mielby, L. A. (Deltager) & Alexi, N. (Deltager)
9 jun. 2019 → 13 jun. 2019Aktivitet: Deltagelse i eller arrangement af en begivenhed - typer › Deltagelse i eller organisering af konference
-
Journal of Food Science (Tidsskrift)
Alexi, N. (Fagfællebedømmer)
maj 2019Aktivitet: Udgivelse af peer-review og redaktionelt arbejde - typer › Peer reviewer/fagfællebedømmer af manuskripter › Forskning
-
Food Quality and Preference (Tidsskrift)
Alexi, N. (Fagfællebedømmer)
maj 2019Aktivitet: Udgivelse af peer-review og redaktionelt arbejde - typer › Peer reviewer/fagfællebedømmer af manuskripter › Forskning
-
Food Quality and Preference (Tidsskrift)
Alexi, N. (Fagfællebedømmer)
apr. 2019Aktivitet: Udgivelse af peer-review og redaktionelt arbejde - typer › Peer reviewer/fagfællebedømmer af manuskripter › Forskning
-
Food Quality and Preference (Tidsskrift)
Alexi, N. (Fagfællebedømmer)
feb. 2019Aktivitet: Udgivelse af peer-review og redaktionelt arbejde - typer › Peer reviewer/fagfællebedømmer af manuskripter › Forskning
-
Food Research International (Tidsskrift)
Alexi, N. (Redaktør)
dec. 2018Aktivitet: Udgivelse af peer-review og redaktionelt arbejde - typer › Peer reviewer/fagfællebedømmer af manuskripter › Forskning
-
D2S Forsknings fokuseret møde
Alexi, N. (Deltager)
6 nov. 2018Aktivitet: Deltagelse i eller arrangement af en begivenhed - typer › Deltagelse i eller organisering af konference
-
“DNA-SHAPES” A model for artificial tasting
Alexi, N. (Foredragsholder)
6 nov. 2018Aktivitet: Præsentationer, medlemskaber, ansættelser, ejerskab og andre aktiviteter › Foredrag og mundtlige bidrag
-
Correlation between instrumental and sensory measurements
Alexi, N. (Underviser)
12 okt. 2018Aktivitet: Præsentationer, medlemskaber, ansættelser, ejerskab og andre aktiviteter › Andet