Aarhus University Seal / Aarhus Universitets segl

Morten Elmeros

Konsekvensvurdering af anlæg af bevægelig målbane på Jægerspris Skydeterræn

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportRådgivning

Standard

Konsekvensvurdering af anlæg af bevægelig målbane på Jægerspris Skydeterræn. / Wind, Peter; Elmeros, Morten.

Aarhus Universitet, DCE - Nationalt Center for Miljø og Energi, 2012. 140 s.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportRådgivning

Harvard

Wind, P & Elmeros, M 2012, Konsekvensvurdering af anlæg af bevægelig målbane på Jægerspris Skydeterræn. Aarhus Universitet, DCE - Nationalt Center for Miljø og Energi.

APA

Wind, P., & Elmeros, M. (2012). Konsekvensvurdering af anlæg af bevægelig målbane på Jægerspris Skydeterræn. Aarhus Universitet, DCE - Nationalt Center for Miljø og Energi.

CBE

Wind P, Elmeros M 2012. Konsekvensvurdering af anlæg af bevægelig målbane på Jægerspris Skydeterræn. Aarhus Universitet, DCE - Nationalt Center for Miljø og Energi. 140 s.

MLA

Vancouver

Wind P, Elmeros M. Konsekvensvurdering af anlæg af bevægelig målbane på Jægerspris Skydeterræn. Aarhus Universitet, DCE - Nationalt Center for Miljø og Energi, 2012. 140 s.

Author

Wind, Peter ; Elmeros, Morten. / Konsekvensvurdering af anlæg af bevægelig målbane på Jægerspris Skydeterræn. Aarhus Universitet, DCE - Nationalt Center for Miljø og Energi, 2012. 140 s.

Bibtex

@book{0a79b481b8414e89a07914de4cd7f5db,
title = "Konsekvensvurdering af anl{\ae}g af bev{\ae}gelig m{\aa}lbane p{\aa} J{\ae}gerspris Skydeterr{\ae}n",
abstract = "Forsvaret {\o}nsker at opf{\o}re en bev{\ae}gelig m{\aa}lbane p{\aa} J{\ae}gerspris Skydeterr{\ae}n, der er en del af NATURA 2000-omr{\aa}de 235. Der er to forslag til placering af m{\aa}lbanen. I rapporten gennemg{\aa}s konsekvenserne for den beskyttede natur af de to forslag, og en r{\ae}kke afv{\ae}rgeforanstaltninger opstilles, hvis projektet gennemf{\o}res. P{\aa} den baggrund gives der en anbefaling til, hvilket af de to forslag, der medf{\o}rer f{\ae}rrest indgreb i den beskyttede natur og samtidig giver mulighed for de st{\o}rste naturforbedringer, hvis afv{\ae}rgeforanstaltningerne gennemf{\o}res.",
keywords = "J{\ae}gerspris Skydeterr{\ae}n, bev{\ae}gelig m{\aa}lbane, afv{\ae}rgeforanstaltninger, konsekvensvurdering, NATURA 2000-omr{\aa}de 235",
author = "Peter Wind and Morten Elmeros",
year = "2012",
language = "Dansk",
publisher = "Aarhus Universitet, DCE - Nationalt Center for Milj{\o} og Energi",

}

RIS

TY - RPRT

T1 - Konsekvensvurdering af anlæg af bevægelig målbane på Jægerspris Skydeterræn

AU - Wind, Peter

AU - Elmeros, Morten

PY - 2012

Y1 - 2012

N2 - Forsvaret ønsker at opføre en bevægelig målbane på Jægerspris Skydeterræn, der er en del af NATURA 2000-område 235. Der er to forslag til placering af målbanen. I rapporten gennemgås konsekvenserne for den beskyttede natur af de to forslag, og en række afværgeforanstaltninger opstilles, hvis projektet gennemføres. På den baggrund gives der en anbefaling til, hvilket af de to forslag, der medfører færrest indgreb i den beskyttede natur og samtidig giver mulighed for de største naturforbedringer, hvis afværgeforanstaltningerne gennemføres.

AB - Forsvaret ønsker at opføre en bevægelig målbane på Jægerspris Skydeterræn, der er en del af NATURA 2000-område 235. Der er to forslag til placering af målbanen. I rapporten gennemgås konsekvenserne for den beskyttede natur af de to forslag, og en række afværgeforanstaltninger opstilles, hvis projektet gennemføres. På den baggrund gives der en anbefaling til, hvilket af de to forslag, der medfører færrest indgreb i den beskyttede natur og samtidig giver mulighed for de største naturforbedringer, hvis afværgeforanstaltningerne gennemføres.

KW - Jægerspris Skydeterræn

KW - bevægelig målbane

KW - afværgeforanstaltninger

KW - konsekvensvurdering

KW - NATURA 2000-område 235

M3 - Rapport

BT - Konsekvensvurdering af anlæg af bevægelig målbane på Jægerspris Skydeterræn

PB - Aarhus Universitet, DCE - Nationalt Center for Miljø og Energi

ER -