Aarhus University Seal / Aarhus Universitets segl

Merete Brødsgaard Henriksen

  1. 2015
  2. Udgivet

    A Danish Research Project for the Development of ‘Green Stevia’ – a Natural Sweetener for Organic Food Products. / Grevsen, Kai; Sørensen, Jørn Nygaard; Clausen, Morten Rahr; Henriksen, Merete Brødsgaard; Jensen, I.; Kyed, S.

    Proceedings of the 8th Stevia Symposium. red. / S. Ceunen; J.M.C. Geuns. 2015. s. 57-66.

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport/proceedingKonferencebidrag i proceedingsForskning

  3. 2014
  4. Udgivet

    Biologisk mangfoldighed Fremtidens grønne fødevarer. / Henriksen, Merete Brødsgaard; Bjørn, Gitte Kjeldsen; Jacobsen, Lars Henrik.

    2014. Poster session præsenteret ved Food Festival 2014, Århus, Danmark.

    Publikation: KonferencebidragPosterFormidling

  5. Udgivet

    Genbanken sikrer værdifulde gener til dyrkning af fremtidens grønsager. / Henriksen, Merete Brødsgaard.

    4 s. 2014, Brochure.

    Publikation: AndetAndet bidragFormidling

  6. Udgivet

    ‘Green Stevia’ - a natural sweetener for organic food products. / Grevsen, Kai; Sørensen, Jørn Nygaard; Larsen, Erik; Henriksen, Merete Brødsgaard.

    2014. Poster session præsenteret ved 6th World Convention on Stevia, Berlin, Tyskland.

    Publikation: KonferencebidragPosterForskning

  7. 2013
  8. Udgivet

    Velbesøgt temadag om øko-kernefrugt. / Henriksen, Merete Brødsgaard.

    I: Frugt & Grønt, Bind 12, Nr. 10, 10.2013, s. 11.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisAnmeldelseForskning

  9. 2010
  10. Udgivet

    Nye foderafgrøder med sundhedsfremmende virkninger. / Henriksen, Merete Brødsgaard.

    I: Grovvarenyt, Bind 16, Nr. 26, 2010, s. 5-6.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelFormidling