Projekter pr. år
Fingeraftryk
- 1 Lignende profiler
Samarbejde og topforskningsområder i de sidste fem år
-
Twin-screw extrusion processing of dairy proteins into novel anisotropic food structures
Martinez-Martinez, M. (PI), Corredig, M. (CoPI), Spotti, M. J. (CoPI) & Suwal, S. (CoPI)
01/09/2023 → 01/09/2026
Projekter: Projekt › Forskning
-
From proteins to foams: understanding the whipping behavior of plant albumins (ProFOAM)
Li, R. (PI), Mokso, R. (Deltager), Chiappisi, L. (Deltager) & Corredig, M. (CoPI)
01/01/2023 → 31/12/2025
Projekter: Projekt › Forskning
-
-
ADVANCED MASS SPECTROMETRY FOR FOOD PACKAGING SAFETY
Tsochatzis, E. (PI) & Corredig, M. (PI)
01/10/2023 → 01/10/2024
Projekter: Projekt › Forskning
-
MPs/NPs: Microplastics and Nanoplastics in foods. Analysis, toxicity and risk assessment
Tsochatzis, E. (PI) & Corredig, M. (PI)
01/10/2022 → 30/09/2024
Projekter: Projekt › Forskning
-
An in vitro study of oral bioavailability of lupin stabilized nanocarriers for curcumin
Hashemi, N., Tsochatzis, E., Rasmussen, M. K. & Corredig, M., 15 mar. 2025, I: Food Chemistry. 468, 13 s., 142384.Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avis › Tidsskriftartikel › Forskning › peer review
Åben adgangFil7 Downloads (Pure) -
A time-resolved investigation at multiple-length scales of the structure of liquid foam stabilized by albumins from pea
Li, R., Lamolinairie, J., Chiappisi, L. & Corredig, M., 15 jan. 2025, I: Journal of Colloid and Interface Science. 678, Part B, s. 1049-1060 12 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avis › Tidsskriftartikel › Forskning › peer review
Åben adgangFil7 Downloads (Pure) -
Characterization of rapeseed protein supramolecular structures obtained by aqueous extractions
Gregory Smith & Henrik Vinther Sørensen , mar. 2025, I: Food Hydrocolloids. 160 , 110770.Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avis › Tidsskriftartikel › Forskning › peer review
Åben adgangFil10 Downloads (Pure) -
Corrigendum to “Partitioning of proteins and small molecular weight compounds from alfalfa juice during ultrafiltration” [Food Bioscience, (62), December 2024, 105044] (Food Bioscience (2024) 62, (S2212429224014743), (10.1016/j.fbio.2024.105044))
Tanambell, H., Danielsen, M., Freund, S., Nissen, S. H., Møller, A. H., Corredig, M. & Dalsgaard, T. K., feb. 2025, I: Food Bioscience. 64, 105994.Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avis › Kommentar/debat/letter to the editor › Forskning › peer review
-
Effect of pH and ionic strength on heat-induced pea protein isolate aggregation and gel formation
Zhang, Y., Herneke, A., Langton, M., Johansson, M. & Corredig, M., nov. 2025, I: Food Hydrocolloids. 167, 11 s., 111393.Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avis › Tidsskriftartikel › Forskning › peer review
Åben adgang
Aktiviteter
-
Turning poop into gold? Fermentation and extrusion for increasing the value of sunflower seed press cakes and cheese whey
Raak, N. (Foredragsholder), Mangieri, N. (Andet), Colombo, G. (Andet), Foschino, R. (Andet) & Corredig, M. (Andet)
10 okt. 2023 → 12 okt. 2023Aktivitet: Præsentationer, medlemskaber, ansættelser, ejerskab og andre aktiviteter › Foredrag og mundtlige bidrag
-
Shaping the structure of blends from sunflower press cake and whey proteins through heat treatment and fermentation
Raak, N. (Foredragsholder), Mangieri, N. (Andet), Foschino, R. (Andet) & Corredig, M. (Andet)
15 jun. 2023Aktivitet: Præsentationer, medlemskaber, ansættelser, ejerskab og andre aktiviteter › Foredrag og mundtlige bidrag
-
Impact of process conditions on rapeseed oleosome-protein interactions
Alpiger, S. B. (Foredragsholder) & Corredig, M. (Foredragsholder)
1 maj 2023Aktivitet: Præsentationer, medlemskaber, ansættelser, ejerskab og andre aktiviteter › Foredrag og mundtlige bidrag
-
Food Research International (Tidsskrift)
Corredig, M. (Fagfællebedømmer)
jan. 2023Aktivitet: Udgivelse af peer-review og redaktionelt arbejde - typer › Peer reviewer/fagfællebedømmer af manuskripter › Forskning
-
External Phd examiner
Corredig, M. (Eksaminator)
jan. 2023Aktivitet: Bedømmelse, ekstern undervisning og eksamen › Eksamination
Presse/medier
-
Institut for Fødevarer på Aarhus Universitet er international partner i nyt britisk center til 337 millioner kroner
16/11/2024
1 element af Mediedækning
Presse/medie
-
Studerende fra AU FOOD vinder internationalt fellowship program med ny tilgang til proteiningredienser
15/04/2024
1 element af Mediedækning
Presse/medie
-
AU-studerende vinder international konkurrence med plantebaseret koldskål
Corredig, M. & Gregersen, S. B.
20/02/2024
1 element af Mediedækning
Presse/medie
-
Nyt EU-projekt skal styrke produktionen af planteprotein til fødevarer
21/02/2023
1 Mediebidrag
Presse/medie
-
Vil du vide mere om fremtidens fødevareudfordringer? Kom med til CiFOOD-konferencen
29/11/2021
1 Mediebidrag
Presse/medie