Aarhus University Seal / Aarhus Universitets segl

Mario Martinez-Martinez

  1. Peer reviewer/fagfællebedømmer af manuskripter
  2. Foods (Tidsskrift)

    Mario Martinez-Martinez (Redaktør)

    feb. 2021maj 2022

    Aktivitet: Udgivelse af peer-review og redaktionelt arbejde - typerPeer reviewer/fagfællebedømmer af manuskripterForskning

  3. Foods (Tidsskrift)

    Mario Martinez-Martinez (Redaktør)

    feb. 2021maj 2022

    Aktivitet: Udgivelse af peer-review og redaktionelt arbejde - typerPeer reviewer/fagfællebedømmer af manuskripterForskning

  4. Deltagelse i eller organisering af konference
  5. 1st innFOOD Conference

    Mario Martinez-Martinez (Arrangør)

    1 feb. 20212 feb. 2021

    Aktivitet: Deltagelse i eller arrangement af en begivenhed - typerDeltagelse i eller organisering af konference

  6. Cereals & Grains 20

    Mario Martinez-Martinez (Arrangør)

    okt. 2020

    Aktivitet: Deltagelse i eller arrangement af en begivenhed - typerDeltagelse i eller organisering af konference

  7. Cereals & Grains 21 A Series of Food Evolution

    Mario Martinez-Martinez (Arrangør)

    24 jun. 2021

    Aktivitet: Deltagelse i eller arrangement af en begivenhed - typerDeltagelse i eller organisering af konference

  8. Deltagelse i eller organisering af workshop, seminar eller kursus
  9. SYMPOSIUM: Improving pulse consumption through technology development

    Mario Martinez-Martinez (Arrangør)

    okt. 2020

    Aktivitet: Deltagelse i eller arrangement af en begivenhed - typerDeltagelse i eller organisering af workshop, seminar eller kursus

  10. Foredrag og mundtlige bidrag
  11. Baked goods rich in health promoting cell walls: opportunities and challenges for fruit and vegetable by-products

    Mario Martinez-Martinez (Oplægsholder)

    jun. 2021

    Aktivitet: Tale eller præsentation - typerForedrag og mundtlige bidrag

  12. Carbohydrate Nutritional Quality

    Mario Martinez-Martinez (Foredragsholder)

    feb. 2021

    Aktivitet: Tale eller præsentation - typerForedrag og mundtlige bidrag

  13. Effect of Shear Extrusion on Food Health Promoting Compounds

    Mario Martinez-Martinez (Oplægsholder)

    29 jan. 2021

    Aktivitet: Tale eller præsentation - typerForedrag og mundtlige bidrag

  14. Generic Extrusion processing

    Mario Martinez-Martinez (Foredragsholder)

    1 apr. 2020

    Aktivitet: Tale eller præsentation - typerForedrag og mundtlige bidrag

  15. Good carbs, bad carbs: gaps and opportunities of polysaccharides in a sustainable and convenient world

    Mario Martinez-Martinez (Oplægsholder)

    2 nov. 2021

    Aktivitet: Tale eller præsentation - typerForedrag og mundtlige bidrag

  16. Indicadores rápidos de viscosidad para evaluar la calidad de cereales y granos

    Mario Martinez-Martinez (Oplægsholder)

    28 maj 2021

    Aktivitet: Tale eller præsentation - typerForedrag og mundtlige bidrag

  17. Mesoscale structuring of gluten-free bread with starch

    Mario Martinez-Martinez (Oplægsholder)

    apr. 2021

    Aktivitet: Tale eller præsentation - typerForedrag og mundtlige bidrag

  18. Nano-enhancing carbohydrate streams for controlled glycaemia and delivery of phenolic compounds

    Mario Martinez-Martinez (Oplægsholder)

    10 jun. 2020

    Aktivitet: Tale eller præsentation - typerForedrag og mundtlige bidrag

  19. Nano-enhancing the nutritional quality of fully gelatinized starch in baked goods

    Mario Martinez-Martinez (Oplægsholder)

    jul. 2020

    Aktivitet: Tale eller præsentation - typerForedrag og mundtlige bidrag

  20. Nutritional and Extra-nutritional Compounds in Fruit and Vegetable Waste and Their Potential for Use in Dietary Supplements

    Mario Martinez-Martinez (Oplægsholder)

    jul. 2021

    Aktivitet: Tale eller præsentation - typerForedrag og mundtlige bidrag

  21. Shear-induced fragmentation of starch molecules

    Mario Martinez-Martinez (Oplægsholder)

    21 apr. 2020

    Aktivitet: Tale eller præsentation - typerForedrag og mundtlige bidrag

  22. Shear-induced molecular fragmentation decreases the bioaccessibility of fully gelatinized starch and its gelling capacity

    Mario Martinez-Martinez (Oplægsholder)

    apr. 2021

    Aktivitet: Tale eller præsentation - typerForedrag og mundtlige bidrag

  23. Snacking Right: molecular mechanisms to improve carbohydrate nutritional quality

    Mario Martinez-Martinez (Oplægsholder)

    dec. 2020

    Aktivitet: Tale eller præsentation - typerForedrag og mundtlige bidrag

  24. Starch Nutritional Quality: Beyond Intraluminal Digestion in Response to Current Trends

    Mario Martinez-Martinez (Oplægsholder)

    apr. 2021

    Aktivitet: Tale eller præsentation - typerForedrag og mundtlige bidrag

  25. Starch Nutritional Quality: Current Gaps and Opportunities in the World of Convenience

    Mario Martinez-Martinez (Oplægsholder)

    6 maj 2021

    Aktivitet: Tale eller præsentation - typerForedrag og mundtlige bidrag

  26. Structuring plant carbohydrates - prospective ingredients and molecular mechanisms

    Mario Martinez-Martinez (Foredragsholder)

    1 feb. 20212 feb. 2021

    Aktivitet: Tale eller præsentation - typerForedrag og mundtlige bidrag

  27. The Importance of Rapid Rheological Indicators During Heating/Cooling Cycles

    Mario Martinez-Martinez (Oplægsholder)

    23 jun. 2020

    Aktivitet: Tale eller præsentation - typerForedrag og mundtlige bidrag

  28. Upcycled polymeric plant waste to control body weight and prevent diabetes

    Mario Martinez-Martinez (Oplægsholder)

    10 nov. 2020

    Aktivitet: Tale eller præsentation - typerForedrag og mundtlige bidrag

  29. Andet (priser, ekstern undervisning samt andet). - Ekstern undervisning og censoraktivitet
  30. Formulating healthy carbohydratebased foods

    Mario Martinez-Martinez (Underviser)

    okt. 2020

    Aktivitet: Andre aktivitetstyperAndet (priser, ekstern undervisning samt andet). - Ekstern undervisning og censoraktivitet