Projekter pr. år
Projekter
- 13 Afsluttet
- 13 resultater
Søgeresultater
-
Afsluttet
Bioraffineret tang – Bæredygtig proteinkilde til funktionelle fødevarer (SeaSus-protein)
Dalsgaard, T. K. (PI), Bruhn, A. (Deltager), Jensen, S. K. (Deltager), Thomsen, M. (Deltager), Hammershøj, M. (Deltager), Pedersen, L. J. (Deltager), Mielby, L. A. (Deltager) & Alexi, N. (Deltager)
01/04/2020 → 30/03/2023
Projekter: Projekt › Forskning
-
International network programme: Waste-to-value ideas for a sustainable food system - from product to market
Banovic, M. (Deltager), Aschemann-Witzel, J. (PI), Hammershøj, M. (Deltager) & Kidmose, U. (Deltager)
01/01/2019 → 31/12/2020
Projekter: Projekt › Andet
-
Kontrol af psykrotrofe Bacillus cereus i kølede mejeriprodukter
Hammershøj, M. (Deltager)
01/08/2017 → 31/07/2020
Projekter: Projekt › Forskning
-
DAIRYMAT: DAIRYMAT - Designing biofunctional dairy foods: matrix structure of dairy products in relation to lipaemia
Hammershøj, M. (Deltager), Schmidt, J. M. (Deltager) & Bertram, H. C. (Deltager)
01/06/2017 → 31/05/2020
Projekter: Projekt › Forskning
-
MuMiPro: MuMiPro: Muslingeopdræt som virkemiddel og kilde til økologisk protein
Hammershøj, M. (Deltager), Timmermann, K. (Deltager), Nørgaard, J. V. (Deltager), Termansen, M. (Deltager) & Kidmose, U. (Deltager)
12/01/2017 → 31/12/2020
Projekter: Projekt › Forskning
-
proPOTATO: ProPOTATO
Larsen, L. B. (Deltager), Scavenius, C. (Deltager), Enghild, J. J. (Deltager), Hammershøj, M. (Deltager), Schmidt, J. M. (Deltager) & Nielsen, S.D.-H. (Deltager)
01/04/2016 → 31/03/2020
Projekter: Projekt › Forskning
-
CAVI: CAVI - Forbedret funktionalitet af mejeriprodukter ved anvendelse af nye procesteknologier gennem forståelse af molekylære ændringer ved hydrodynamisk og akustisk kavitation
Hammershøj, M. (Deltager), Gregersen, S. B. (Deltager) & Wiking, L. (Deltager)
01/12/2015 → 31/12/2019
Projekter: Projekt › Forskning
-
Et gran salt
Hammershøj, M. (Projektleder), Kidmose, U. (Deltager), Andersen, B. V. (Deltager) & Mielby, L. A. (Deltager)
01/05/2012 → 30/06/2016
Projekter: Projekt › Forskning
-
Bæredygtig økologisk ægproduktion gennem alternative fodringsstrategier til optimering af dyrenes sundhed, velfærd og ressourceudnyttelse
Hammershøj, M. (Deltager)
01/01/2011 → 01/01/2014
Projekter: Projekt › Forskning
-
Individuelle proteiners og fremstillingsmetoders effekt på mekanismerne bag varmeinaktivering af iboende mælkeenzymer
Hammershøj, M. (Deltager)
01/01/2011 → 01/01/2014
Projekter: Projekt › Forskning
-
Cost Action FA1001: Brug af innovative, fundamentale fødevarestrukturegenskaber til at designe sunde og oplevelsesrige fødevarer
Hammershøj, M. (Deltager)
22/07/2010 → 21/11/2014
Projekter: Projekt › Forskning
-
Ostningsegenskaber - effekt af ydelsesforhold og temperaturbehandling inden ostning
Larsen, L. B. (Projektleder), Hammershøj, M. (Deltager) & Frederiksen, P. D. (Deltager)
Fødevare Erhverv, Videncentret f. Landbrug, Kvæg, DJF
01/01/2007 → 31/12/2010
Projekter: Projekt › Forskning
-
LSI-pasteurisiering af mælk og effekt på mikrobiologi, ostemodning og proteindenaturering
Dickow, J. A. (Deltager) & Hammershøj, M. (Projektleder)
Fødevare Erhverv, Mejeribrugets Forskningsfond, DJF, Mælkeafgiftsfonden
01/01/2007 → 31/12/2010
Projekter: Projekt › Forskning