Projekter pr. år
Personlig profil
Emneord
- Fødevarer og levnedsmiddelteknologi
- Skånsomme varmebehandlingsmetoder; processerings effekt på proteindenaturering; enzymaktivitet og mejeriprodukters struktur, tekstur og funktionalitet; reologi
- Fodringens, lagringens og forarbejdningens indflydelse på kvalitet og funktionalitet af æg og ægprodukter
- Enzymer
- Reologi
- Forarbejdning
- Mælk og mejeriprodukter
- Tekstur og struktur
- Æg
Fingeraftryk
- 1 Lignende profiler
Samarbejde og topforskningsområder i de sidste fem år
Projekter
- 13 Afsluttet
-
Bioraffineret tang – Bæredygtig proteinkilde til funktionelle fødevarer (SeaSus-protein)
Dalsgaard, T. K. (PI), Bruhn, A. (Deltager), Jensen, S. K. (Deltager), Thomsen, M. (Deltager), Hammershøj, M. (Deltager), Pedersen, L. J. (Deltager), Mielby, L. A. (Deltager) & Alexi, N. (Deltager)
01/04/2020 → 30/03/2023
Projekter: Projekt › Forskning
-
International network programme: Waste-to-value ideas for a sustainable food system - from product to market
Banovic, M. (Deltager), Aschemann-Witzel, J. (PI), Hammershøj, M. (Deltager) & Kidmose, U. (Deltager)
01/01/2019 → 31/12/2020
Projekter: Projekt › Andet
-
Kontrol af psykrotrofe Bacillus cereus i kølede mejeriprodukter
Hammershøj, M. (Deltager)
01/08/2017 → 31/07/2020
Projekter: Projekt › Forskning
-
DAIRYMAT: DAIRYMAT - Designing biofunctional dairy foods: matrix structure of dairy products in relation to lipaemia
Hammershøj, M. (Deltager), Schmidt, J. M. (Deltager) & Bertram, H. C. (Deltager)
01/06/2017 → 31/05/2020
Projekter: Projekt › Forskning
-
MuMiPro: MuMiPro: Muslingeopdræt som virkemiddel og kilde til økologisk protein
Hammershøj, M. (Deltager), Timmermann, K. (Deltager), Nørgaard, J. V. (Deltager), Termansen, M. (Deltager) & Kidmose, U. (Deltager)
12/01/2017 → 31/12/2020
Projekter: Projekt › Forskning
Publikation
-
Antimicrobial peptides to inhibit microbial growth in cultivated meat production
Abraham, A., Nawarathna, A., Nielsen, S.D.-H., Ravn, L. W., Young, J. F., Hammershøj, M. & Rasmussen, M. K., 2024, (Ikke-udgivet).Publikation: Konferencebidrag › Konferenceabstrakt til konference › Forskning
-
A review on spore-forming bacteria and moulds implicated in the quality and safety of thermally processed acid foods: Focusing on their heat resistance
Pahalagedara, A. S. N. W., Gkogka, E. & Hammershøj, M., dec. 2024, I: Food Control. 166, 110716.Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avis › Review › Forskning › peer review
Åben adgangFil3 Citationer (Scopus) -
Heat-induced lupin-whey protein emulsion-filled gels: Microstructural and rheological insights
Grasberger, K., Vuholm Sunds, A., Hammershøj, M. & Corredig, M., jun. 2024, I: LWT. 201, 116269.Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avis › Tidsskriftartikel › Forskning › peer review
Åben adgang1 Citationer (Scopus) -
Lupin protein-stabilized oil droplets contribute to structuring whey protein emulsion-filled gels
Grasberger, K. F., Hammershøj, M. & Corredig, M., feb. 2024, I: Food Research International. 178, 10 s., 113987.Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avis › Tidsskriftartikel › Forskning › peer review
Åben adgang6 Citationer (Scopus) -
Microstructural studies of imitation cheese with a shift in continuous phase
Ørskov, K. E., Christensen, L. B., Wiking, L., Hannibal, T. & Hammershøj, M., maj 2024, I: Food Research International. 184, 114210.Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avis › Tidsskriftartikel › Forskning › peer review
Åben adgang
Aktiviteter
-
Antimicrobial peptides to inhibit microbial growth in cultivated meat production
Abraham, A. (Foredragsholder), Nawarathna, A. (Foredragsholder), Nielsen, S.D.-H. (Foredragsholder), Ravn, L. W. (Foredragsholder), Young, J. F. (Foredragsholder), Hammershøj, M. (Foredragsholder) & Rasmussen, M. K. (Foredragsholder)
11 jun. 2024 → 13 jun. 2024Aktivitet: Præsentationer, medlemskaber, ejerskab og andre aktiviteter › Foredrag og mundtlige bidrag
-
Morgendagens fødevarer. Alternative proteiner – udfordringer og metoder
Hammershøj, M. (Foredragsholder)
7 mar. 2024Aktivitet: Præsentationer, medlemskaber, ejerskab og andre aktiviteter › Foredrag og mundtlige bidrag
-
Ultra-forarbejdede plantebaserede fødevarer
Hammershøj, M. (Oplægsholder)
10 nov. 2022Aktivitet: Præsentationer, medlemskaber, ejerskab og andre aktiviteter › Foredrag og mundtlige bidrag
Fil -
Food Festival
Mendanha, T. (Deltager), Kristensen, H. L. (Deltager), Konnerup, D. (Deltager), Marroquín Gómez, A. M. (Deltager), Gebremikael, M. T. (Deltager), Petridis, A. (Deltager), Shanmugam, S. (Deltager), Xie, Y. (Deltager), Andersen, T. (Deltager), Slivkaite, R. (Deltager), Wang, Q. J. (Deltager), Alexi, N. (Deltager), Vasquez Pergolesi, G. N. (Deltager), Andersen, B. V. (Deltager), Chaaban, N. (Deltager), Najdek, B. E. (Deltager), Jensen, N. B. (Deltager), Therkildsen, M. (Deltager), Thomsen, J. P. S. (Deltager), Frederiksen, C. B. H. (Deltager), Sundekilde, U. K. (Deltager), Kumar, S. (Deltager), Nissen, S. H. (Deltager), Astono, J. (Deltager), Skov, K. (Deltager), Aguilera Toro, M. (Deltager), Sirinayake Lokuge, G. M. (Deltager), Roland, I. S. (Deltager), Nawarathna, A. (Deltager), Paponov, I. (Deltager), Hammershøj, M. (Deltager), Ravn, L. W. (Deltager), Aguilar Torres, A. M. (Deltager), Raak, N. (Deltager) & Løbner, M. H. (Deltager)
2 sep. 2022 → 4 sep. 2022Aktivitet: Deltagelse i eller arrangement af en begivenhed - typer › Deltagelse i eller organisering af workshop, seminar eller kursus
-
Nordic Rheology Conference 2023
Raak, N. (Chair person), Shabbir, A. (Arrangør), Gregersen, S. B. (Arrangør), Hammershøj, M. (Arrangør), Corredig, M. (Arrangør), Young, N. W. G. (Arrangør), Dahl, J. F. (Arrangør) & Grasberger, K. F. (Arrangør)
sep. 2022 → apr. 2023Aktivitet: Deltagelse i eller arrangement af en begivenhed - typer › Deltagelse i eller organisering af konference
Fil
Presse/medier
-
Nye klimavenlige ingredienser til fødevarer skal komme fra planter
10/04/2024
1 Mediebidrag
Presse/medie
-
The Department of Food Science welcomes three new Professors
Young, J. F., Hammershøj, M., Dalsgaard, T. K. & Williams, M. H.
23/06/2023
1 element af Mediedækning
Presse/medie
-
-
-
Fast eller flydende - hvad betyder madens struktur for næringsoptaget?
10/11/2019
1 Mediebidrag
Presse/medie