Projekter pr. år
Personlig profil
Emneord
- Kød og kødprodukter
- Kødkvalitet
- Reologi
- Produktudvikling
- Økologi
- Ernæring og produktkvalitet
- Kødproduktion
Fingeraftryk
- 1 Lignende profiler
Samarbejde og topforskningsområder i de sidste fem år
-
FEASTS: Fostering European cellular Agriculture for Sustainable Transition Solutions
Young, J. F. (Deltager), Rasmussen, M. K. (Deltager), Therkildsen, M. (Deltager) & Andersen, B. V. (Deltager)
01/01/2024 → 31/12/2026
Projekter: Projekt › Forskning
-
MuscleFuel. Enhancing Growth and Performance of Cultivated Muscle Cells through Targeted Hydrolysis
Therkildsen, M. (PI), Lale, R. (Deltager), Singh Dahiya, G. (Deltager), Shavit, R. (Deltager), Jäger , J. (Deltager), Rosensparre , C. (Deltager), Al-Zohairi, S. (Deltager), Andreasen , M. (Deltager), Møller , K. C. (Deltager), Bruheim, P. (Deltager), Dalsgaard, T. K. (Deltager), Young, J. F. (Deltager), Rasmussen, M. K. (Deltager), Drachmann, F. F. (Deltager), Wang, B. (Deltager) & Auguet Lara, M. (Deltager)
01/01/2024 → 31/12/2026
Projekter: Projekt › Forskning
-
Måling og reduktion af metan i praksis (METAKS)
Wiking, L. (Projektleder), Poulsen, N. A. (Deltager), Therkildsen, M. (Deltager), Lund, P. (Deltager), Børsting, C. F. (Deltager), Nielsen, N. I. (Deltager) & Kristensen, M. Ø. (Deltager)
01/01/2023 → 01/12/2025
Projekter: Projekt › Forskning
-
/ Grass-based organic beef supporting sustainable eating habits (GrOBEat II)
Therkildsen, M. (PI), Vestergaard, M. (Deltager), Kristensen, T. (Deltager), Mogensen, L. (Deltager), Andersen, B. V. (Deltager) & Christiansen, I. A. (Deltager)
01/01/2023 → 03/03/2025
Projekter: Projekt › Forskning
-
Forbedret smag af kultiveret oksekød via kontrolleret cellulær/molekylær modning: TastyAlephBeef
Young, J. F. (Projektleder), Therkildsen, M. (Deltager), Rasmussen, M. K. (Deltager) & Lavon , N. (Deltager)
01/08/2022 → 30/06/2025
Projekter: Projekt › Forskning
Publikation
-
A Quest to Find Alternative to Matrigel®
Tavsanli, A., Rasmussen, M. K., Therkildsen, M. & Young, J. F., 2024, (Ikke-udgivet).Publikation: Konferencebidrag › Konferenceabstrakt til konference › Forskning
-
A Quest to Find Alternative to Matrigel®
Tavsanli, A., Rasmussen, M. K., Therkildsen, M. & Young, J. F., 2024, (Ikke-udgivet).Publikation: Konferencebidrag › Poster › Forskning
-
Beef-on-dairy: current and potential meat quality of dairy-based beef production with culled Holstein cows and Danish Blue × Holstein crossbred calves
Drachmann, F. F., Johansen, K., Kargo, M., Buitenhuis, A. J. & Therkildsen, M., 2024, (Accepteret/In press) I: Acta Agriculturae Scandinavica A: Animal Sciences.Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avis › Tidsskriftartikel › Forskning › peer review
Åben adgang -
Beef-on-dairy: Meat quality of veal and prediction of intramuscular fat using the Q-FOM™ Beef camera at the 5th–6th thoracic vertebra
Drachmann, F. F., Christensen, M., Esberg, J., Lauridsen, T., Fogh, A., Young, J. F. & Therkildsen, M., apr. 2024, I: Meat Science. 213, 9 s., 109503.Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avis › Tidsskriftartikel › Forskning › peer review
Åben adgangFil2 Citationer (Scopus) -
BEEF-ON-DAIRY HEIFERS GRAZING SEMI-NATURAL GRASSLANDS CAN PRODUCE TENDER BEEF
H. Karlsson, A., Drachmann, F. F., Wallin, K. & Therkildsen, M., 12 sep. 2024.Publikation: Konferencebidrag › Poster › Forskning
Aktiviteter
-
Meat Science (Tidsskrift)
Therkildsen, M. (Fagfællebedømmer)
18 dec. 2024Aktivitet: Udgivelse af peer-review og redaktionelt arbejde - typer › Peer reviewer/fagfællebedømmer af manuskripter › Forskning
-
Grass-based Organic Beef of high eating quality – GrOBEat
Therkildsen, M. (Foredragsholder)
11 nov. 2024Aktivitet: Præsentationer, medlemskaber, ejerskab og andre aktiviteter › Foredrag og mundtlige bidrag
-
Har kultiveret kød en plads på fremtidens middagstallerken?
Therkildsen, M. (Foredragsholder)
12 sep. 2024Aktivitet: Præsentationer, medlemskaber, ejerskab og andre aktiviteter › Foredrag og mundtlige bidrag
-
Okse på dagsordenen - Det kvæget spiser, spiser vi... er det sundt?
Therkildsen, M. (Foredragsholder)
8 sep. 2024Aktivitet: Præsentationer, medlemskaber, ejerskab og andre aktiviteter › Foredrag og mundtlige bidrag
-
Okse på dagsordenen - Hvor sidder smagen i bøffen?
Therkildsen, M. (Foredragsholder)
7 sep. 2024Aktivitet: Præsentationer, medlemskaber, ejerskab og andre aktiviteter › Foredrag og mundtlige bidrag
Presse/medier
-
-
-
-
Populært opslag glorificerer fejlagtigt lokalt oksekød i sammenligning med supermarkedets oksekød
15/09/2023
1 element af Mediedækning
Presse/medie
-
Populært opslag glorificerer fejlagtigt lokalt oksekød i sammenligning med supermarkedets oksekød
15/09/2023
1 element af Mediedækning
Presse/medie