Aarhus University Seal / Aarhus Universitets segl

Margrethe Therkildsen

  1. 2019
  2. Udgivet
  3. Udgivet

    Beef Production Systems with Steers of Dairy and Dairy × Beef Breeds Based on Forage and Semi-Natural Pastures. / Hessle, Anna; Therkildsen, Margrethe; Arvidssson-Segerkvist, Katarina.

    I: Animals, Bind 9, Nr. 12, 1064, 12.2019.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  4. Udgivet

    Fremtidens kødproduktion baseret på clean meat. / Oksbjerg, Niels; Therkildsen, Margrethe.

    I: Kaskelot, Bind 2019, Nr. 227, 10.2019, s. 34-37.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskning

  5. Udgivet
  6. Udgivet

    GreenPork - impact of grass-protein to slaughter pigs on final meat. / Therkildsen, Margrethe; Rasmussen, Martin Krøyer; Jensen, Jens Askov; Jensen, Søren Krogh; Stødkilde-Jørgensen, Lene.

    2019. Poster session præsenteret ved ICoMST 2019 65th International Congress of Meat Science and Technology, Potsdam, Tyskland.

    Publikation: KonferencebidragPosterFormidling

  7. Udgivet

    Performance and carcass quality of crossbred beef x Holstein bull and heifer calves in comparison with purebred Holstein bull calves slaughtered at 17 months of age in an organic production system. / Vestergaard, M.; Jørgensen, K. F.; Çakmakçı, C.; Kargo, M.; Therkildsen, M.; Munk, A.; Kristensen, T.

    I: Livestock Science, Bind 223, 05.2019, s. 184-192.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  8. Udgivet

    Einfluss der bruttemperatur auf das muskelgewicht, die knochenfestigkeit und lauffähigkeit von broilern. / Oksbjerg, Niels; Jensen, Jens Askov; Petersen, J. S.; Therkildsen, Margrethe.

    I: Archiv für Geflügelkunde, Bind 83, 2019.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  9. Udgivet

    Exploration of collagen recovered from animal by-products as a precursor of bioactive peptides : Successes and challenges. / Fu, Yu; Therkildsen, Margrethe; E. Aluko, Rotimi; Lametsch, René.

    I: Critical Reviews in Food Science and Nutrition, Bind 59, Nr. 13, 2019, s. 2011-2027.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisReviewForskningpeer review

  10. Udgivet

    Supplementation of sows with L-Arginine during gestating and lactation affects muscle traits of offspring related with postnatal growth and meat quality : From conception to consumption. / Oksbjerg, Niels; Krogh, Uffe Pinholt; Jensen, Jens Askov; Møller, Hanne Søndergård; Ramaekers, Peter; Rasmussen, Martin Krøyer; Therkildsen, Margrethe; Theil, Peter Kappel.

    I: Meat Science, Bind 152, 2019, s. 58-64.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  11. 2018
  12. Udgivet

    Frisk fisk eller modnet fisk. / Therkildsen, Margrethe; Nielsen, Poul Ole; Jørgensen, René Langdahl.

    2018. Poster session præsenteret ved Food Festival 2018, Aarhus, Danmark.

    Publikation: KonferencebidragPosterFormidling

  13. Udgivet

    Smagen af godt oksekød. / Therkildsen, Margrethe; Spleth, Per; Lange, Eva-Marie; Hedelund, Pia.

    2018. Poster session præsenteret ved Food Festival 2018, Aarhus, Danmark.

    Publikation: KonferencebidragPosterFormidling

  14. Udgivet

    Effect of two different feeding strategies on growing-finishing pigs in a rotational pasture system. / Juul, Lone; Kristensen, Troels; Therkildsen, Margrethe; Kongsted, Anne Grete.

    2018. 138 Abstract fra 69th Annual Meeting of the European Federation of Animal Science EAAP 2018, Dubrovnik, Kroatien.

    Publikation: KonferencebidragKonferenceabstrakt til konferenceForskningpeer review

  15. Udgivet

    The flavor of high-quality beef – a review. / Therkildsen, Margrethe; Spleth, P.; Lange, E. M.; Hedelund, P. I.

    I: Acta Agriculturae Scandinavica A: Animal Sciences, Bind 67, Nr. 3-4, 2018, s. 85-95.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  16. 2017
  17. Udgivet

    Performance of conventional histochemical methods relative to a novel immunolabeling technique in assessing degree of degradation in comminuted chicken meat. / Raudsepp, Piret; Brüggemann, Dagmar Adeline; Henckel, Poul; Vyberg, Mogens; Groves, Kathy ; Oksbjerg, Niels; Therkildsen, Margrethe.

    I: Food Control, Bind 73, Nr. Part B, 03.2017, s. 133-139.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  18. Udgivet

    Bioactive peptides in beef: Endogenous generation through postmortem aging. / Fu, Yu; Young, Jette Feveile; Therkildsen, Margrethe.

    I: Meat Science, Bind 123, 2017, s. 134-142.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  19. Udgivet

    Enzyme inhibition kinetics and molecular interactions of patatinpeptides with angiotensin I-converting enzyme and renin. / Fu, Yu; Alashi, Adeola M.; Young, Jette Feveile; Therkildsen, Margrethe; Aluko, Rotimi E.

    I: International Journal of Biological Macromolecules, Bind 101, 2017, s. 207-213.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  20. Udgivet

    Metodiske tilgange til at undersøge mulige stress-effekter af ulv på husdyr. / Sunde, Peter; Christensen, Janne Winther; Therkildsen, Margrethe.

    2017. 9 s., (Notat fra DCE - Nationalt Center for Miljø og Energi og DCA - Nationalt Center for Fødevarer og Jordbrug).

    Publikation: Udredning/notatFaglig redegørelse

  21. Udgivet

    Myogenesis and Muscle Growth and Meat Quality. / Oksbjerg, Niels; Therkildsen, Margrethe.

    New Aspects of Meat Quality - From Genes to Ethics. red. / Peter P. Purslow. 1. udgave. udg. GB : Woodhead Publishing, 2017. s. 33-62.

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport/proceedingBidrag til bog/antologiForskningpeer review

  22. Udgivet

    Simulated transport of slaughter chickens – effect on metabolism and meat quality. / Therkildsen, Margrethe; Rojas Bonzi, Patricia Elizabteh; Møller, Hanne Søndergård; Jensen, Jens Askov; Petersen, J. S.; Young, Jette Feveile; Oksbjerg, Niels.

    Book of Abstracts - EggMeat . 2017. s. 13-13.

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport/proceedingKonferenceabstrakt i proceedingsForskning

  23. Udgivet

    The importance of early incubation temperature for embryonic development, post-hatch growth and ability to walk in chicks - a new research collaboration between the industry, SEGES and Aarhus University. / Therkildsen, Margrethe; Petersen, J. S.; Oksbjerg, Niels.

    Importance of nutrition and environment on birth weight, muscle growth, health and survival of the neonate. 2017. s. 7-8.

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport/proceedingKonferenceabstrakt i proceedingsForskning

  24. 2016
  25. Udgivet

    Angiotensin I–converting enzyme–inhibitory peptides from bovine collagen: insights into inhibitory mechanism and transepithelial transport. / Fu, Yu; Young, Jette Feveile; Rasmussen, Martin Krøyer; Dalsgaard, Trine Kastrup; Lametsch, René; Aluko, Rotimi E.; Therkildsen, Margrethe.

    I: Food Research International, Bind 89, Nr. 1, 2016, s. 373-381.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  26. Udgivet

    Beef from natural grassland - sustainable for the farmer while fulfilling consumer expectations. / Søndergaard, E.; Skytte, E.; Therkildsen, Margrethe.

    Grazing in a Changing Nordic Region. red. / Linn Fenna Groeneveld; Anne Kettunen. NordGen – The Nordic Genetic Resource Center, 2016. s. 19-20.

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport/proceedingKonferenceabstrakt i proceedingsForskning

  27. Udgivet

    Feeding strategies to manipulate in vivo protein turnover and post mortem proteolysis in meat. / Therkildsen, Margrethe; Oksbjerg, Niels.

    Energy and protein metabolism and nutrition: EAAP publication No. 137. red. / Jacek Skomial; Helene Lapierre. Wageningen Academic Publishers, 2016. s. 39-40.

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport/proceedingKonferenceabstrakt i proceedingsForskningpeer review

  28. Udgivet

    Revalorisation of bovine collagen as a potential precursor of angiotensin I-converting enzyme (ACE) inhibitory peptides based on in silico and in vitro protein digestions. / Fu, Yu; Young, Jette Feveile; Løkke, Mette Marie; Lametsch, René; Aluko, Rotimi E.; Therkildsen, Margrethe.

    I: Journal of Functional Foods, Bind 24, 2016, s. 196-206.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  29. Udgivet

    Towards Novel Angiotensin I–Converting Enzyme–Inhibitory Peptides from Bovine Collagen: Insights into Inhibitory Mechanism and Transepithelial Transport. / Fu, Yu; Young, Jette Feveile; Lametsch, René; Aluko, Rotini E. ; Therkildsen, Margrethe.

    2016. Abstract fra Therapeutic Applications of Functional Foods and Bioactives Conference (TAFFB), Winnipeg, Canada.

    Publikation: KonferencebidragKonferenceabstrakt til konferenceForskningpeer review

  30. 2015
  31. Udgivet

    Hvad kan maskinsepareret kyllingekød bruges til? / Therkildsen, Margrethe; Henckel, Poul.

    2015. Poster session præsenteret ved Food Festival 2015, Århus, Danmark.

    Publikation: KonferencebidragPosterFormidling

  32. Udgivet

    Maskinsepareret kyllingekød – en bæredygtig produktion. / Therkildsen, Margrethe; Henckel, Poul.

    2015. Poster session præsenteret ved Food Festival 2015, Århus, Danmark.

    Publikation: KonferencebidragPosterFormidling

  33. Udgivet

    Towards bovine connective tissue utilization: in silico insight on the potential of collagen in production of ace inhibitory peptides. / Fu, Yu; Young, Jette Feveile; Therkildsen, Margrethe.

    2015. Abstract fra ICoMST 2015: 61st International Congress of Meat Science & Technology, Clermont-Ferrand, Frankrig.

    Publikation: KonferencebidragKonferenceabstrakt til konferenceForskningpeer review

  34. Udgivet

    Separation of angiotensin I-converting enzyme inhibitory peptides from bovine connective tissue and their stability towards temperature, pH and digestive enzymes. / Fu, Yu; Young, Jette F; Dalsgaard, Trine Kastrup; Therkildsen, Margrethe.

    I: International Journal of Food Science and Technology, Bind 50, Nr. 5, 05.2015, s. 1234-1243.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  35. Udgivet

    Application of NIR for monitoring quality traits of mechanically separated poultry meat. / Schmidt Andersen, M.; Henckel, Poul; Therkildsen, Margrethe; Rinnan, Å.

    2015. Poster session præsenteret ved 17th International Conference on Near Infrared Spectroscopy, Foz do Iguazu, Brasilien.

    Publikation: KonferencebidragPosterForskningpeer review

  36. Udgivet

    Development of an objective method to perform quality classification of comminuted poultry meat. / Christensen, M.; Brüggemann, D.; Raudsepp, P.; Groves, K.; Burch, R.; Henckel, Poul; Soler, E.; Schmidt Andersen, M.; Le Guillou, D.; Warming, J.; van der Steen, F.; Therkildsen, Margrethe.

    2015. Abstract fra ICoMST 2015: 61st International Congress of Meat Science & Technology, Clermont-Ferrand, Frankrig.

    Publikation: KonferencebidragKonferenceabstrakt til konferenceForskningpeer review

  37. Udgivet

    Development of an objective method to perform quality classification of comminuted poultry meat. / Christensen, M.; Brüggemann, D.; Raudsepp, P.; Groves, K.; Burch, R.; Henckel, Poul; Soler, E.; Schmidt Andersen, M.; Le Guillou, D.; Warming, J.; van der Steen, F.; Therkildsen, Margrethe.

    2015. Poster session præsenteret ved ICoMST 2015: 61st International Congress of Meat Science & Technology, Clermont-Ferrand, Frankrig.

    Publikation: KonferencebidragPosterForskningpeer review

  38. Udgivet

    Mechanically separated "meat". / Henckel, Poul; Therkildsen, Margrethe; Raudsepp, P.; Brüggemann, D.; Groves, K.

    Mechanically separated "meat". 2015. s. 90-90 M8-01.

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport/proceedingKonferenceabstrakt i proceedingsForskningpeer review

  39. Udgivet

    Molecular Understanding of Meat Quality Through Application of Proteomics. / Wu, Wei; Fu, Yu; Therkildsen, Margrethe; Li, Xing-Min; Dai, Rui-Tong.

    I: Food Reviews International, Bind 31, Nr. 1, 2015, s. 13-28.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  40. Udgivet

    Novel angiotensin I-converting enzyme (ACE) inhibitory peptides from bovine connective tissue: purification and characterization. / Fu, Yu; Young, Jette Feveile; Therkildsen, Margrethe.

    2015. Abstract fra 29th EFFoST International Conference, Athen, Grækenland.

    Publikation: KonferencebidragKonferenceabstrakt til konferenceForskningpeer review

  41. Udgivet

    Reliability of different histological methods for estimation of muscle fiber structure in MSM. / Raudsepp, P.; Henckel, Poul; Groves, K.; Therkildsen, Margrethe; Brüggemann, D.

    2015. Poster session præsenteret ved ICoMST 2015: 61st International Congress of Meat Science & Technology, Clermont-Ferrand, Frankrig.

    Publikation: KonferencebidragPosterForskningpeer review

  42. Udgivet

    Reliability of different histological methods for estimation of muscle fiber structure in MSM. / Raudsepp, P.; Henckel, Poul; Groves, K.; Therkildsen, Margrethe; Brüggemann, D.

    2015. Abstract fra ICoMST 2015: 61st International Congress of Meat Science & Technology, Clermont-Ferrand, Frankrig.

    Publikation: KonferencebidragKonferenceabstrakt til konferenceForskningpeer review

  43. Udgivet

    Sundhed og velfærd for mennesker. / Baggesen, Dorte L; Jensen, Annette N.; Lassen, Anne D.; Knuthsen, Pia; Petersen, Annette; Tetens, Inge; Kidmose, Ulla; Christensen, Tove; Denver, Sigrid; Hammershøj, Marianne; Lauridsen, Charlotte; Larsen, Mette Krogh; Therkildsen, Margrethe.

    Vidensyntesen Økologiens bidrag til samfundsgoder. 2015. s. 205-258.

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport/proceedingBidrag til bog/antologiForskning

  44. 2014
  45. Udgivet

    Inhibition of angiotensin I-converting enzyme by collagen peptides derived from bovine connective tissue. / Fu, Yu; Young, Jette F; Therkildsen, Margrethe.

    2014. Abstract fra Innovations in Attractive and Sustainable Food for Health - 28th EFFoST International Conference | 7th International Food Factory for the Future Conference, Uppsala, Sverige.

    Publikation: KonferencebidragKonferenceabstrakt til konferenceForskning

  46. Udgivet

    Eating quality of meat from grazing Holstein bulls and Limousine x Holstein bulls and heifers. / Therkildsen, Margrethe; Vestergaard, Mogens .

    I: European Association for Animal Production. Annual Meeting. Book of Abstracts, Bind 20, 08.2014, s. 260-260.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisKonferenceabstrakt i tidsskriftForskningpeer review

  47. Udgivet

    Growth and carcass quality of grazing Holstein bulls and Limousine x Holstein bulls and heifers. / Vestergaard, Mogens ; Camakci, Cihan; Kristensen, Troels; Jørgensen, K F; Therkildsen, Margrethe; Kargo, Morten .

    I: European Association for Animal Production. Annual Meeting. Book of Abstracts, Bind 20, 08.2014, s. 264-264.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisKonferenceabstrakt i tidsskriftForskningpeer review

  48. Udgivet

    Eating quality of meat from organic beef bases on crossbred animals. / Therkildsen, Margrethe; Vestergaard, Mogens .

    I: ICROFS News, Nr. 1, 06.2014, s. 3-5.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelFormidling

  49. Udgivet

    Smag på Landskabet. / Therkildsen, Margrethe.

    2014. Poster session præsenteret ved ESOF 2014, København, Danmark.

    Publikation: KonferencebidragPosterFormidling

  50. Udgivet

    Spisekvalitet af økologisk kød fra unge krydsningsdyr. / Therkildsen, Margrethe; Vestergaard, Mogens .

    I: ICROFS nyt, Bind Juni, Nr. 2, 06.2014, s. 5-7.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskning

  51. Udgivet

    Kød fra kvæg på naturarealer er sundt og smager "vildt". / Therkildsen, Margrethe; Marstal, Kirsten.

    2014, .

    Publikation: AndetUdgivelser på nettet - Net-publikationFormidling

  52. Udgivet

    Kødkvaliteten af dyr der afgræsser naturarealer. / Therkildsen, Margrethe.

    Kødkvaliteten af dyr der afgræsser naturarealer. 2014. s. 308-309.

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport/proceedingKonferencebidrag i proceedingsForskning

  53. Udgivet

    Eating Quality of Filet and Round from grazing Holstein Bulls and Limousine X Holstein Bulls and Heifers. / Therkildsen, Margrethe; Vestergaard, Mogens .

    Proceedings ICOMST 2014, Uruguay. ICOMST, 2014.

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport/proceedingKonferencebidrag i proceedingsForskningpeer review

  54. Udgivet

    Effect of genotype and feed allowance on behavior, performance and meat quality of free-range pigs. / Kongsted, Anne Grete; Therkildsen, Margrethe.

    I: European Association for Animal Production. Annual Meeting. Book of Abstracts, Bind 20, 2014, s. 441-441.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisKonferenceabstrakt i tidsskriftForskningpeer review

  55. Udgivet

    Spisekvalitet af økologisk kød fra unge krydsningsdyr. / Therkildsen, Margrethe; Vestergaard, Mogens .

    I: Ny KvægForskning, Bind 12, Nr. 3, 2014, s. 6-8.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskning

  56. 2013
  57. Udgivet

    Forsøg med frilandsgrise på kløvergræs, urter, kål og jordskokker. / Kongsted, Anne Grete; Therkildsen, Margrethe.

    2013. Poster session præsenteret ved Food Festival 2013, Århus, Danmark.

    Publikation: KonferencebidragPosterFormidling

  58. Udgivet

    Økologiske kyllinger på urter - vejen til høj dyrevelfærd. / Steenfeldt, Sanna; Horsted, Klaus; Therkildsen, Margrethe.

    2013. Poster session præsenteret ved Food Festival 2013, Århus, Danmark.

    Publikation: KonferencebidragPosterFormidling

  59. Udgivet

    Novel aspects of health promoting compounds in meat. / Young, Jette F; Therkildsen, Margrethe; Ekstrand, Bo; Che, Brita Ngum; Larsen, Mette Krogh; Oksbjerg, Niels; Stagsted, Jan.

    I: Meat Science, Bind 95, Nr. 4, 08.2013, s. 904-911.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  60. Udgivet

    In utero nutrition related to fetal development, postnatal performance, and meat quality of pork. / Oksbjerg, Niels; Nissen, Pia Marlene; Therkildsen, Margrethe; Møller, Hanne Søndergård; Larsen, Lotte Bach; Andersen, M.; Young, Jette F.

    I: Journal of Animal Science, Bind 91, Nr. 3, 03.2013, s. 1443-1453.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  61. Udgivet

    How product trial changes quality perception of four new processed beef products. / Saeed, Faiza; Grunert, Klaus G; Therkildsen, Margrethe.

    I: Meat Science, Bind 93, Nr. 1, 01.2013, s. 119-127.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  62. Udgivet

    Importance of muscle development and growth for animal production and meat quality. / Oksbjerg, Niels; Therkildsen, Margrethe.

    Nutritional physiology of pigs. 2013. s. 1-22.

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport/proceedingBidrag til bog/antologiForskning

  63. Udgivet

    Improved texture of breast meat after a short finishing feeding period of broilers in an organic free-range system. / Therkildsen, Margrethe; Horsted, Klaus; Steenfeldt, Sanna.

    I: World's Poultry Science Journal, Bind 69, Nr. supplement, 2013, s. 1-5.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisKonferenceartikelForskningpeer review

  64. 2012
  65. Udgivet

    Grønt kalvekød er ikke mørkerødt. / Therkildsen, Margrethe; Jensen, Søren Krogh; Vestergaard, Mogens .

    2012, ICROFS nyt nr. 2 2012, side 8-9.

    Publikation: AndetUdgivelser på nettet - Net-publikationFormidling

  66. Udgivet

    Green veal is not dark red. / Therkildsen, Margrethe; Jensen, Søren Krogh; Vestergaard, Mogens .

    2012, ICROFS nyt nr. 2 2012, side 14-16.

    Publikation: AndetUdgivelser på nettet - Net-publikationFormidling

  67. Udgivet

    Grønt kalvekød er ikke mørkerødt. / Therkildsen, Margrethe; Jensen, Søren Krogh; Vestergaard, Mogens .

    I: Ny KvægForskning, Nr. 5, 10.2012, s. 6-7.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelFormidling

  68. Udgivet

    Økologi skal smages. / Therkildsen, Margrethe.

    I: Økologi og Erhverv, Nr. 505, 24.08.2012, s. 15.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelFormidling

  69. Udgivet

    Eating quality of Holstein bull calves fed only grass or purely herbs matches that of concentrate-fed veal calves. / Therkildsen, Margrethe; Jensen, Søren Krogh; Vestergaard, Mogens .

    2012. Poster session præsenteret ved ICOMST 2012, Montreal, Canada.

    Publikation: KonferencebidragPosterForskning

  70. Udgivet

    Eating quality of holstein bull calves fed only grass or only herbs matches that of concentrate-fed veal calves. / Therkildsen, Margrethe; Jensen, Søren Krogh; Vestergaard, Mogens .

    Proceedings of the 58th International Congress of Meat Science and Technology. 2012. s. 1-4.

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport/proceedingKonferencebidrag i proceedingsForskning

  71. Udgivet

    Eating quality of holstein bull calves fed only grass or only herbs matches that of concentrate-fed veal calves. / Therkildsen, Margrethe; Jensen, Søren Krogh; Vestergaard, Mogens .

    Book of abstracts of the 63rd Annual Meeting of European Federation of Animal Science. Bind 18 2012. s. 74.

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport/proceedingKonferenceabstrakt i proceedingsForskning

  72. Udgivet

    Grønt kalvekød er ikke mørkerødt. / Therkildsen, Margrethe; Jensen, Søren Krogh; Vestergaard, Mogens .

    I: Kalveproducenten, Bind 30, Nr. 4, 2012, s. 17-18.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelFormidling

  73. Udgivet

    Improving meat quality of organic pork through post mortem handling of carcasses: An innovative approach. / Therkildsen, Margrethe; Kristensen, Lars; Kyed, Sybille; Oksbjerg, Niels.

    I: Meat Science, Bind 91, Nr. 2, 2012, s. 108-115.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  74. 2010
  75. Udgivet

    Fødevarer fra kvægproduktionen er "jaget vildt" i klimadebatten. / Therkildsen, Margrethe.

    I: Kalveproducenten, Nr. 2, 2010, s. 14-15.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelFormidling

  76. Udgivet

    Fødevarer fra kvægproduktionen er "jaget vildt" i klimadebatten. / Therkildsen, Margrethe.

    I: Ny KvægForskning, Bind 8, Nr. 1, 2010, s. 2-3.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelFormidling

  77. Udgivet

    Mørt oksekød - selv fra de "gamle" malkekøer. / Therkildsen, Margrethe.

    I: Ny KvægForskning, Bind 8, Nr. 2, 2010, s. 4-5.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelFormidling

  78. Udgivet

    Sensory profiling of textural properties of meat from dairy cows exposed to a compensatory finishing strategy. / Therkildsen, Margrethe; Stolzenbach, Sandra; Byrne, Derek Victor.

    I: Meat Science, Bind 87, 2010, s. 73-80.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  79. Udgivet

    Stepwise chilling : Tender pork without compromising water-holding capacity. / Rosenvold, K; Borup, U; Therkildsen, M.

    I: Journal of Animal Science, Bind 88, 2010, s. 1830-1841.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  80. 2009
  81. Udgivet

    Changes in shear force of meat by age in pigs; The role of the calpain system at gene and activity level. / Therkildsen, Margrethe; Nissen, Pia Marlene; Young, Jette F; Henckel, Poul; Ekstrand, Bo; Jensen, Jens Askov; Oksbjerg, Niels.

    2009. Paper præsenteret ved The 55th International Congress of Meat Science and Technology, København, Danmark.

    Publikation: KonferencebidragPaperForskning

  82. Udgivet

    Compensatory growth response as a strategy to enhance tenderness in entire male and female pork M. longissimus thoracis. / Stolzenbach, Sandra; Therkildsen, Margrethe; Oksbjerg, Niels; Lazarotti, R.; Ertbjerg, P.; Lametsch, R.; Byrne, D.

    I: Meat Science, Bind 81, 2009, s. 163-170.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  83. Udgivet

    Growth and Meat quality. / Oksbjerg, N; Nissen, PM; Therkildsen, M.

    2009. Abstract fra 55th International Congress of Meat Science and Technology, København, Danmark.

    Publikation: KonferencebidragKonferenceabstrakt til konferenceForskning

  84. Udgivet

    Muscle growth. / Oksbjerg, N; Therkildsen, M T; Nissen, P.

    2009. Poster session præsenteret ved 55th International Congress of Meat Science and Technology, København, Danmark.

    Publikation: KonferencebidragPosterForskning

  85. Udgivet

    Muscle protein turnover. / Therkildsen, Margrethe; Oksbjerg, Niels.

    Applied Muscle Biology and Meat Science. red. / M. Du; R.J. McCormick. CRC Press, 2009. s. 115-128.

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport/proceedingBidrag til bog/antologiForskning

  86. Udgivet

    Pig meat quality predicted by growth rate at farm level. / Nissen, Pia Marlene; Pedersen, B.; Therkildsen, Margrethe; Oksbjerg, Niels.

    I: Acta Agriculturae Scandinavica, Section A - Animal Science, Bind A, 2009, s. 167-172.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  87. Udgivet

    Value creation and transmission in "pasture based beef" food networks, a case study approach. / Bedoin, Florence; Kristensen, Troels; Therkildsen, Margrethe; Noe, Egon; Ingrand, Stéphane.

    2009. Poster session præsenteret ved 1st Nordic Organic Conference, Gothenburg, Sverige.

    Publikation: KonferencebidragPosterForskning

  88. 2008
  89. Udgivet

    In vitro study to evaluate the degradation of muscle bovine proteins post mortem by proteasome and μ-calpain. / Houbak, Malene; Ertbjerg, P.; Therkildsen, Margrethe.

    I: Meat Science, Bind 79, 2008, s. 77-85.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  90. Udgivet

    Feeding strategy for improving tenderness has opposite effects in two different muscles. / Therkildsen, Margrethe; Houbak, Malene B.; Byrne, Derek V.

    I: Meat Science, Bind 80, 2008, s. 1037-1045.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  91. Udgivet

    Forbedret kødkvalitet hos kvæg - nye muligheder med brug af DNA-markører. / Therkildsen, Margrethe; Christensen, Mette.

    I: KvaegInfo, Nr. 1810, 2008, s. 4.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelFormidling

  92. Udgivet

    Forbedret kødkvalitet hos kvæg - nye muligheder med brug af DNA-markører. / Therkildsen, Margrethe; Christensen, Mette.

    I: KvaegInfo, Nr. 1810, 2008.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelFormidling

  93. 2007
  94. Udgivet

    Kan gentests forbedre kødkvaliteten hos kvæg? / Therkildsen, Margrethe; Christensen, M.

    I: Ny KvægForskning, Bind 5, Nr. 6, 01.12.2007.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelFormidling

  95. Udgivet

    Skånsom nedkøling af slagtekroppen de første 6 timer efter slagtning kan være en fordel for mørheden af kødet. / Therkildsen, Margrethe; Hansen, Laurits Lydehøj; Nielsen, Ivan; Jensen, Jens Askov.

    I: Tidsskrift for dansk fåreavl, Nr. 2, 01.02.2007, s. 14-17.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelFormidling

  96. Udgivet

    Compensatory growth in pigs: Effects on performance, protein turnover and meat quality. / Oksbjerg, Niels; Therkildsen, Margrethe.

    Paradigms in pig science. red. / J. Wiseman; M.A. Varley; S. McOrist; B. Kemp. Nottingham University Press, 2007. s. 417-426.

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport/proceedingBidrag til bog/antologiForskning

  97. Udgivet

    Development in meat quality attributes by age. / Hansen, Laurits Lydehøj; Jensen, Jens Askov; Bertram, Hanne Christine; Straadt, Ida; Young, Jette F; Therkildsen, Margrethe; Nissen, Pia Marlene; Henckel, Poul; Oksbjerg, Niels.

    NJF 23rd Congress 2007: Trends and Perspectives in Agriculture. 2007. s. 223-224.

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport/proceedingKonferencebidrag i proceedingsForskning

  98. Udgivet

    Muscle development and growth in relation to meat quality. / Therkildsen, Margrethe; Nissen, Pia Marlene; Oksbjerg, Niels.

    NJF 23rd Congress 2007: Trends and Perspectives in Agriculture. 2007. s. 217-218.

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport/proceedingKonferencebidrag i proceedingsForskning

  99. Udgivet

    Muscle development of livestock animals. / Therkildsen, Margrethe.

    Physiology, genetics and meat quality. red. / M.F.W. Te Pas; H.P. Haagsman; M.E. Everts. 103(1-2). udg. Wallingford, Oxon, UK : CABI Publishing, 2007. s. 199-200.

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport/proceedingBidrag til bog/antologiForskning

  100. Udgivet

    Novel method for determination of myofibril fragmentation post-mortem. / Lametsch, R.; Knudsen, J.C.; Ertbjerg; Oksbjerg, Niels; Therkildsen, Margrethe.

    I: Meat Science, Bind 75, Nr. 4, 2007, s. 719-724.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  101. Udgivet

    The effect of maternal nutrient restriction during late gestation on muscle, bone and meat parameters in five month old lambs. / Tygesen, M.P.; Harrison, A.P.; Therkildsen, Margrethe.

    I: Livestock Science, Nr. 110, 2007, s. 230-241.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  102. 2006
  103. Udgivet

    Changes in proteolytic enzyme mRNAs relevant for meat quality during myogenesis of primary porcine satellite cells. / Theil, Peter Kappel; Sørensen, Inge Lise; Therkildsen, Margrethe; Oksbjerg, Niels.

    I: Meat Science, Bind 73, Nr. 2, 2006, s. 335-343.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  104. Udgivet

    Changes in the muscle proteome after compensatory growth in pigs. / Lametsch, R.; Kristensen, L.; Larsen, M. R.; Therkildsen, Margrethe; Oksbjerg, Niels; Ertbjerg, P.

    I: Journal of Animal Science, Bind 84, Nr. 4, 2006, s. 918-924.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  105. Udgivet

    Effects of a compensatory growth strategy on sensory and physical properties of meat from young bulls. / Hansen, S.; Therkildsen, Margrethe; Byrne, D. V.

    I: Meat Science, Bind 74, Nr. 4, 2006, s. 628-643.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  106. Udgivet

    Netværk - for øget kvalitet og afsætning. / Therkildsen, Margrethe.

    I: Dansk Koedkvaeg, Nr. 2, 2006, s. 18-19.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelFormidling

  107. Udgivet

    Proteome analysis of early post mortem changes in two bovine muscle types: M. longissimus dorsi and M. semitendinosis. / Jia, X.; Hollung, K.; Therkildsen, Margrethe; Hildrum, K. I.; Bendixen, Emøke.

    I: Proteomics, Nr. 6, 2006, s. 936-944.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  108. Udgivet

    The influence of postnatal growth on meat quality within litters of pigs reared and slaughtered under commercial production conditions. / Nissen, Pia Marlene; Therkildsen, Margrethe; Oksbjerg, Niels.

    Archives of Animal Breeding, Special Issue.: The importance of prenatal events for postnatal muscle growth in relation to the quality of muscle based foods. Bind 49 2006. s. 67.

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport/proceedingKonferenceabstrakt i proceedingsForskning

  109. 2005
  110. Udgivet

    An assesment of extraction and assay techniques for quantification of calpain and calpastatin from small tissue samples. / Kent, M.P.; Veiset, E.; Therkildsen, Margrethe; Koohmaraie, M.

    I: Journal of Animal Science, Bind 83, 2005, s. 2182-2188.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  111. Udgivet

    Den gode Slagtekrop. / Therkildsen, Margrethe.

    Dansk Kvæg kongres 28/2-1/3 2005. Mål og muligheder for fremtidens kvægbruge. 2005. s. 62-63.

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport/proceedingKonferenceabstrakt i proceedingsForskning

  112. Udgivet

    Feeding and meat quality - a future approach? / Andersen, Henrik Jørgen; Oksbjerg, Niels; Young, Jette F.; Therkildsen, Margrethe.

    I: Meat Science, Bind 70, 2005, s. 543-554.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  113. Udgivet

    Gene expression of calpains and calpastatin during myogenesis of primary porcine satellite cells in response to exogenous insulin. / Theil, Peter Kappel; Sørensen, Inge Lise; Therkildsen, Margrethe; Oksbjerg, Niels.

    Food Congress 2005 - from molecule to man - DTU March 9-10. 2005. s. 35-35.

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport/proceedingKonferenceabstrakt i proceedingsForskning

  114. Udgivet

    Genernes betydning for kødets mørhed. / Houbak, Malene; Therkildsen, Margrethe.

    I: KFC's hjemmeside, 2005.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelFormidling

Forrige 1 2 Næste