Projekter pr. år
Fingeraftryk
- 1 Lignende profiler
Samarbejde og topforskningsområder i de sidste fem år
-
EndProZyme - Controlling proteolytic enzymes in clovers and grasses
Dalsgaard, T. K. (PI) & Pedersen, L. J. (Deltager)
01/03/2025 → 30/06/2027
Projekter: Projekt › Forskning
-
Bioraffineret tang – Bæredygtig proteinkilde til funktionelle fødevarer (SeaSus-protein)
Dalsgaard, T. K. (PI), Bruhn, A. (Deltager), Jensen, S. K. (Deltager), Thomsen, M. (Deltager), Hammershøj, M. (Deltager), Pedersen, L. J. (Deltager), Mielby, L. A. (Deltager) & Alexi, N. (Deltager)
01/04/2020 → 30/03/2023
Projekter: Projekt › Forskning
-
Extraction and purification of seaweed protein from Ulva sp. Challenges to overcome
Juel, N., Juul, L., Tanambell, H. & Dalsgaard, T. K., apr. 2024, I: LWT - Food Science and Technology. 198, 115944.Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avis › Tidsskriftartikel › Forskning › peer review
Åben adgangFil3 Citationer (Scopus)76 Downloads (Pure) -
Pilot-scale protein extraction of green seaweed (Ulva spp.) whole biomass and pulp – Investigating biochemical composition and protein digestibility in a rat trial
Nissen, S. H., Juul, L., Stødkilde, L., Bruhn, A., Ambye-Jensen, M. & Dalsgaard, T. K., dec. 2024, I: Food and Bioproducts Processing. 148, s. 353-364 12 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avis › Tidsskriftartikel › Forskning › peer review
-
The biochemical composition and its relation to color of Ulva spp. upon harvest time
Nissen, S. H., Pedersen, L. J., Bruhn, A., Søndergaard, J. & Dalsgaard, T. K., aug. 2024, I: Journal of Applied Phycology. 36, 4, s. 2095-2107 13 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avis › Tidsskriftartikel › Forskning › peer review
Åben adgang4 Citationer (Scopus) -
Ulva species: A critical review on the green seaweed as a source of food protein
Juul, L., Nissen, S. H., Bruhn, A., Alexi, N., Jensen, S. K., Hammershøj, M. & Dalsgaard, T. K., jul. 2024, I: Trends in Food Science & Technology. 149, 21 s., 104534.Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avis › Tidsskriftartikel › Forskning › peer review
9 Citationer (Scopus) -
Alkaline pH increases protein extraction yield and solubility of the extracted protein from sugar kelp (Saccharina latissima)
Juul, L., Haue, S. K., Bruhn, A., Boderskov, T. & Kastrup Dalsgaard, T., aug. 2023, I: Food and Bioproducts Processing. 140, s. 144-150Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avis › Tidsskriftartikel › Forskning › peer review
Åben adgangFil6 Citationer (Scopus)241 Downloads (Pure)
Aktiviteter
-
Fremtidens proteinkilder
Pedersen, L. J. (Foredragsholder)
22 nov. 2023Aktivitet: Præsentationer, medlemskaber, ejerskab og andre aktiviteter › Foredrag og mundtlige bidrag
-
Protein from Ulva – How does different precipitation strategies affect the protein concentration and yield?
Pedersen, L. J. (Foredragsholder)
11 okt. 2023Aktivitet: Præsentationer, medlemskaber, ejerskab og andre aktiviteter › Foredrag og mundtlige bidrag
-
Overblik: Teknologier og proteinkilder
Pedersen, L. J. (Oplægsholder)
28 sep. 2023Aktivitet: Præsentationer, medlemskaber, ejerskab og andre aktiviteter › Foredrag og mundtlige bidrag
-
Alternative proteinkilder
Pedersen, L. J. (Oplægsholder)
12 sep. 2023Aktivitet: Præsentationer, medlemskaber, ejerskab og andre aktiviteter › Foredrag og mundtlige bidrag
-
FOOD Festival
Therkildsen, M. (Deltager), Kettrukat, T. (Deltager), Jerez-Bogota, K. S. (Deltager), Sögut, E. (Deltager), Mithani, M. A. (Deltager), Chen, Q. (Deltager), Uysal Ünalan, I. (Deltager), Mathiasen, S. S. (Deltager), Thomsen, J. P. S. (Deltager), Olesen, E. (Deltager), Roland, I. S. (Deltager), Tanambell, H. (Deltager), Pedersen, L. J. (Deltager), Kumar, S. (Deltager), Xiao, T. (Deltager), Hansen, S. V. (Deltager), Vasquez Pergolesi, G. N. (Deltager), Bechtner, J. D. (Deltager), Aguilar Torres, A. M. (Deltager), Gallego Lobillo, P. (Deltager), Esager Ørskov, K. (Deltager), Ravn, L. W. (Deltager), Skov, K. (Deltager), Nawarathna, A. (Deltager), Fang, F. (Deltager), Neofytos, D. (Deltager), Sundekilde, U. K. (Deltager), Mendanha, T. (Deltager), Kristensen, H. L. (Deltager), Xie, Y. (Deltager), Konnerup, D. (Deltager), Davoudi, M. (Deltager), Petridis, A. (Deltager), Løbner, M. H. (Deltager) & Jensen, M. (Deltager)
1 sep. 2023 → 3 sep. 2023Aktivitet: Deltagelse i eller arrangement af en begivenhed - typer › Deltagelse i eller organisering af workshop, seminar eller kursus
Presse/medier
-
-
FOOD sendte live fra Food Festivalen
Kristiansen, F., Grønbæk, M., Vesterholt, L., Hammershøj, M., Metto, D. J., Pedersen, L. J. & Eggers, N.
07/09/2018
1 Mediebidrag
Presse/medie