Aarhus Universitets segl

Louise Juul Pedersen

  1. 2022
  2. Udgivet

    Combining pressing and alkaline extraction to increase protein yield from Ulva fenestrata biomass. / Juul, L.; Steinhagen, S.; Bruhn, A. et al.

    I: Food and Bioproducts Processing, Bind 134, 07.2022, s. 80-85.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  3. Udgivet

    Digestibility of seaweed protein from Ulva sp. and Saccharina latissima in rats. / Juul, L.; Stødkilde, L.; Ingerslev, A. K. et al.

    I: Algal Research, Bind 63, 102644, 04.2022.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  4. Udgivet

    Extraction and evaluation of protein from Ulva sp. / Pedersen, Louise Juul.

    Aarhus Universitet, 2022.

    Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportPh.d.-afhandling

  5. 2021
  6. Udgivet

    Ulva fenestrata protein – Comparison of three extraction methods with respect to protein yield and protein quality. / Juul, L.; Danielsen, M.; Nebel, C. et al.

    I: Algal Research, Bind 60, 102496, 12.2021.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  7. Udgivet

    Extraction and evaluation of sea lettuce protein. / Pedersen, Louise Juul; Bruhn, A. ; Jensen, S K et al.

    2021.

    Publikation: KonferencebidragPosterForskning

  8. Ikke-udgivet

    Protein and ash in Ulva sp. – Effect of harvest time, washing and preservation. / Nissen, Signe Hjerrild; Pedersen, Louise Juul; Dalsgaard, Trine Kastrup et al.

    2021. Poster session præsenteret ved Nordic Seaweed Conference 2021, Grenaa, Danmark.

    Publikation: KonferencebidragPosterForskning

  9. Udgivet

    Protein digestibility of Ulva sp. and Saccharina latissima in rats. / Pedersen, Louise Juul; Stødkilde, L.; Ingerslev, A. et al.

    2021. Abstract fra 10th Nordic Seaweed Conference 2021, Grenå, Danmark.

    Publikation: KonferencebidragKonferenceabstrakt til konferenceForskning

  10. Udgivet

    In vitro digestibility and Caco-2 cell bioavailability of sea lettuce (Ulva fenestrata) proteins extracted using pH-shift processing. / P. Trigo, João; Engström, Niklas; Steinhagen, Sophie et al.

    I: Food Chemistry, Bind 356, 129683, 09.2021.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  11. Udgivet

    Improved solubility of proteins from white and red clover – inhibition of redox enzymes. / Amer, Bashar; Pedersen, Louise Juul; Møller, Anders Hauer et al.

    I: International Journal of Food Science and Technology, Bind 56, Nr. 1, 01.2021, s. 302-311.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  12. 2020
  13. Udgivet

    Protein solubility is increased by antioxidant addition during protein extraction from the green macroalga, Ulva sp. / Pedersen, Louise Juul; Møller, Anders Hauer; Bruhn, Annette et al.

    I: Journal of Applied Phycology, 10.2020, s. 545-555.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  14. 2019
  15. Udgivet

    Protein fra grønne biomasser i fødevarer. / Schmidt, Jesper Malling; Møller, Anders Hauer; Pedersen, Louise Juul et al.

    2019. Poster session præsenteret ved Food Festival 2019, Aarhus, Danmark.

    Publikation: KonferencebidragPosterFormidling

  16. Udgivet

    Tang som fødevare og proteinkilde. / Pedersen, Louise Juul; Dalsgaard, Trine Kastrup.

    2019. Poster session præsenteret ved Food Festival 2019, Aarhus, Danmark.

    Publikation: KonferencebidragPosterFormidling

  17. Udgivet

    Protein from macroalgae. / Pedersen, Louise Juul.

    2019. Poster session præsenteret ved Circular Bioeconomy Days 2019, Foulum, Danmark.

    Publikation: KonferencebidragPosterFormidling

  18. Udgivet

    Improving the quality of green protein. / Møller, Anders Hauer; Amer, Bashar; Pedersen, Louise Juul et al.

    2019. Poster session præsenteret ved Circular Bioeconomy Days on New protein sources for Europe, Foulum, Danmark.

    Publikation: KonferencebidragPosterFormidling

  19. Udgivet

    Proteins from macroalgae – Extraction and characterization. / Pedersen, Louise Juul; Bruhn, Annette; Dalsgaard, S. K. .

    2019. Poster session præsenteret ved Circular Bioeconomy Days on New protein sources for Europe, Foulum, Danmark.

    Publikation: KonferencebidragPosterForskning

  20. 2018
  21. Udgivet

    Extraction of protein from macroalgae. / Pedersen, Louise Juul.

    2018. Poster session præsenteret ved Nordic Seaweed Conference 2018, Aarhus, Danmark.

    Publikation: KonferencebidragPosterFormidling

  22. Udgivet

    Planteprotein - fremtidens primære proteinkilde. / Pedersen, Louise Juul; Schmidt, Jesper Malling.

    2018. Poster session præsenteret ved Food Festival 2018, Aarhus, Danmark.

    Publikation: KonferencebidragPosterFormidling