Aarhus University Seal / Aarhus Universitets segl

Lise Bundgaard

Kommunikationskonsulent

Profile photo

Lise Bundgaard

Kommunikationskonsulent

  • DCA - Nationalt Center for Fødevarer og Jordbrug
Postaddresse:
Blichers Allé 20
A14
8830
Tjele
Danmark

E-mail: lise@dca.au.dk

Mobil: +4520618974

Practical experience
2016 - : Research assistant at MAPP Centre. Department of Management, School of Business and Social Sciences, Aarhus University
2015 - 2016: Communication consultant at Royal Greenland
2011 - 2016: Translator at Tolketjenesten
2015: Web integrator at Disneyland Paris
2014: Translation trainee at the European Commission
2013 - 2014: Project coordinator at Tulip Food Company
2013 - 2014: French teacher at Randers Ungdomsskole
2013: Market researcher (master’s thesis student) at Fan Milk International
2012: Course leader at Education First

Academic experience
2012 - 2013: MSc in Economics and Business Administration – Marketing, Globalization and Culture
2008 - 2011: BA in International Business Communication – French and European Studies
2010: Erasmus program at Université Paris 13

Academic award
2014: James M. Carman Award for best student paper: Bundgaard, L., Strandby, K. and Askegaard, S. Colors of culture and politics in a West African market context. Macromarketing Society.


Publikationer

Ready for a healthy change? Exploring food-related attitudes, self-determined motivation and behaviour among students attending vocational school

Grønhøj, A., Hansen, G. L. & Bundgaard, L., 18 okt. 2019.

Who may convince technical college students to eat healthily? A mixed methods study

Grønhøj, A., Hansen, G. L. & Bundgaard, L., jul. 2019.

Kommunikation om sunde spisevaner til erhvervsskoleelever

Hansen, G. L., Bundgaard, L. & Grønhøj, A., 22 jan. 2019, Aarhus: DCA - Nationalt center for fødevarer og jordbrug. 94 s. (DCA rapport; Nr. 149).

Opfattelser af kost og diæter blandt danske forbrugere

Mangaard Sarraf, S. C., Videbæk, J. N., Bundgaard, L. & Bech-Larsen, T., 4 jan. 2019, 86 s.

New life situations and food related behaviour: When senior citizens lose a spouse

Grønhøj, A. & Bundgaard, L., 2019.

Analyse af barrierer og potentialer for at udbrede det økologiske mærke hos de private professionelle spisesteder

Bundgaard, L., Videbæk, P. N. & Grunert, K. G., dec. 2018, 72 s. (DCA rapport; Nr. 136).

Future Outlooks: Nordic Gastronomy in Food Marketing and Catering

Bech-Larsen, T., Mørk, T. & Bundgaard, L., 2018, Nutritional and health aspects of food in Nordic countries. Veslemøy Andersen, E. B. & Wirtanen, G. (red.). Elsevier, s. 245-255 11 s.

Faglig selvopfattelse og kommunikation om sunde madvaner til unge mænd på erhvervsuddannelserne

Bundgaard, L. & Grønhøj, A., 22 dec. 2017, 61 s. (DCA rapport; Nr. 113).

Kostinformation og nye medier: en forundersøgelse om anvendelse og tillid

Bundgaard, L. & Bech-Larsen, T., nov. 2017, DCA - Nationalt Center for Fødevarer og Jordbrug,. 60 s. (DCA rapport; Nr. 107).

Skaber nye livssituationer en ændring i måltidsvaner og et anderledes behov for information om sund kost

Bundgaard, L., Grønbeck, M. S., Hansen, G. L., Andersen, B. V., Kidmose, U. & Grønhøj, A., nov. 2017, 88 s.

Vækstmuligheder inden for dansk gastronomi: - Analyse af koncepter og barrierer af vækstpotentiale

Bundgaard, L., Hansen, G. L., Mielby, L. A., Jensen, J. D., Bogers, M., Byrne, D. V. & Bech-Larsen, T., maj 2017, 98 s. (DCA rapport; Nr. 096).

Motivation til sundere kost på erhvervsskoler

Bundgaard, L. & Grønhøj, A., feb. 2017, DCA - Nationalt Center for Fødevarer og Jordbrug,. 63 s. (DCA rapport; Nr. 091).

KVALITETSINDEKS 2016

Hansen, G. L., Bundgaard, L., Grunert, K. G. & Bech-Larsen, T., jan. 2017, 63 s. (DCA rapport; Nr. 092).

Motivations for healthier eating among young men at vocational schools

Grønhøj, A. & Bundgaard, L., 2017.