Aarhus Universitets segl

Lis Bach

PhD, Seniorrådgiver

Lis Bach
Se relationer på Aarhus Universitet

Profil

Kvalifikationer inden for marine økotoksikologi, populationsdynamik, stress effekter, tolerance og tilpasning, følsomhed arktiske arter, skæbne og effekter af forurenende stoffer og risikovurdering. Solid baggrund i miljøbelastning af giftige stoffer og har arbejdet med toksikologiske
virkninger og vurderinger af forurenende stoffer, både olie forbindelser, tungmetaller og andre miljøfremmede stoffer i marine organismer. Fokus på forbindelsen af effekter på individ niveau til populations niveau effekter og anvendelse af redskaber, der spænder fra populations karakteristika, reproduktive mønstre og -effekter, tolerance over for forurenende stoffer til populationsgenetik.

Siden marts 2011 udførelse af rådgivende arbejde for myndighederne i Grønland inden for miljøeffekter af minedrift og olieudvinding. Første forfatter på 4 videnskabelige tidsskrifter papirer og har 13 præsentationer på internationale videnskabelige møder og konferencer. Review på 4 forskellige tidskrifter og stået for både planlægning af teoretiske samt eksperimentelle kurser på universitetsniveau.

Vis alle (73) »

Vis alle (36) »

Seneste aktiviteter og konferencer

ID: 39096492