Projekter pr. år
Fingeraftryk
- 1 Lignende profiler
Samarbejde og topforskningsområder i de sidste fem år
-
CellFood Hub
Young, J. F. (Projektleder), Lähteenmäki, L. (Deltager), Purup, S. (Deltager), Sørensen, E. S. (Deltager), Schwab, C. (Deltager), Brock, S. (Deltager), Spanou, S. (Deltager), Emborg, J. (Deltager) & Lund, M. S. (Deltager)
01/08/2022 → 31/12/2026
Projekter: Projekt › Forskning
-
FEASTS: Fostering European cellular Agriculture for Sustainable Transition Solutions
Chrysochou, P. (PI) & Lähteenmäki, L. (Deltager)
Projekter: Projekt › Forskning
-
NPD Skills; New Product Development Training
Banovic, M. (Samarbejdspartner) & Lähteenmäki, L. (PI)
01/01/2023 → 31/12/2023
Projekter: Projekt › Forskning
-
Leveraging skills of researchers and employees in the food industry
Jacobsen, L. (Deltager), Lähteenmäki, L. (Projektleder) & Banovic, M. (Deltager)
01/02/2022 → 30/06/2022
Projekter: Projekt › Forskning
-
Summerschool: Skills for New Product Development in the Food Industry
Lähteenmäki, L. (Projektleder), Jacobsen, L. (Deltager) & Banovic, M. (Deltager)
01/03/2021 → 01/03/2022
Projekter: Projekt › Forskning
-
Date marks – tools to change consumer behaviour
Kallestrup, T. S. O. & Lähteenmäki, L., 26 feb. 2025, 236 udg. DCA - Nationalt Center for Fødevarer og Jordbrug. 54 s. (Rådgivningsrapport fra DCA - Nationalt Center for Fødevarer og Jordbrug; Nr. 236).Publikation: Bog/antologi/rapport › Rapport › Rådgivning
Åben adgangFil39 Downloads (Pure) -
Dietary dilemmas: Navigating trade-offs in food choice for sustainability, health, naturalness, and price
Fantechi, T., Contini, C., Casini, L. & Lähteenmäki, L., aug. 2025, I: Food Quality and Preference. 129, 105497.Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avis › Tidsskriftartikel › Forskning › peer review
Åben adgang -
Do you remember? Consumer reactions to health-related information on snacks in repeated exposure
Stickel, L., Poggesi, S., Grunert, K. G., Lähteenmäki, L. & Hort, J., maj 2025, I: Food Quality and Preference. 126, 105431.Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avis › Tidsskriftartikel › Forskning › peer review
Åben adgang -
Evaluation of tools to reduce food waste at the household level
Henriksen, M. B., Stancu, V., Lähteenmäki, L. & Kallestrup, T. S. O., 30 apr. 2025, DCA - Nationalt Center for Fødevarer og Jordbrug. 76 s. (DCA rapport; Nr. 240).Publikation: Bog/antologi/rapport › Rapport › Rådgivning
Åben adgangFil29 Downloads (Pure) -
Exploring the buzz: The mediating role of entomophagy attitudes among younger generations towards pork from pigs fed with insect flour
Hamam, M., Lähteenmäki, L., Spina, D., Pergamo, R., D'Amico, M. & Di Vita, G., jun. 2025, I: Food Quality and Preference. 127, 105469.Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avis › Tidsskriftartikel › Forskning › peer review
Aktiviteter
-
Communicating about portion sizes
Lähteenmäki, L. (Oplægsholder)
22 jan. 2018Aktivitet: Præsentationer, medlemskaber, ansættelser, ejerskab og andre aktiviteter › Foredrag og mundtlige bidrag
-
The effect of priming and shelf labelling on purchase probability of salt reduced food products - an in-store experiment
Mørk, T. (Foredragsholder), Lähteenmäki, L. (Foredragsholder) & Grunert, K. G. (Foredragsholder)
2018Aktivitet: Præsentationer, medlemskaber, ansættelser, ejerskab og andre aktiviteter › Foredrag og mundtlige bidrag
-
Chair of the Pangborn Sensory Science Executive Committee
Lähteenmäki, L. (Medlem)
26 aug. 2017 → 30 jul. 2019Aktivitet: Præsentationer, medlemskaber, ansættelser, ejerskab og andre aktiviteter › Medlem af udvalg, råd og nævn
-
Sunde mejeriprodukter
Lähteenmäki, L. (Taler)
8 dec. 2016Aktivitet: Deltagelse i eller arrangement af en begivenhed - typer › Deltagelse i eller organisering af workshop, seminar eller kursus
-
MAPP Conference 2016 - Marketing wellness in the food sector
Lähteenmäki, L. (Taler) & Kulikovskaja, V. (Deltager)
1 dec. 2016Aktivitet: Deltagelse i eller arrangement af en begivenhed - typer › Deltagelse i eller organisering af workshop, seminar eller kursus
Presse/medier
-
Students turn crab shells into food packaging
Gregersen, S. B., Uysal Ünalan, I., Sogut, E. & Lähteenmäki, L.
02/02/2023
1 Mediebidrag
Presse/medie
-
Are 'reduced sodium' labels worth their salt? Study
Mørk, T., Lähteenmäki, L. & Grunert, K. G.
07/08/2019
1 Mediebidrag
Presse/medie
-
-
-