Aarhus Universitets segl

Lene Kühle

Professor MSO, forskningsprogramleder, Professor

Lene Kühle
Se relationer på Aarhus Universitet

Træffetid og undervisning 

E22 underviser jeg om mandag 12-16. Jeg træffes på kontoret de fleste dage, og du er velkommen til at kigge forbi tirdag 13-14 eller fredag 13-14, eller booke et bestemt tidspunkt. Jeg kan ofte træffes telefonisk, men det kan være nemmere at få fat i mig ved at sende en sms eller sende en e-mail.

Forskningsområder

Profil

Jeg er meget interesseret i hvordan forskellige samfundsinstitutioner forholder sig til religion. Jeg er især interesseret i lovgivning og i retssystemet. Jeg er tilknyttet forskellige internationale netværk, som beskræftiger sig med dette. Jeg har især været aktiv i EUREL som er et netværk for jurister og religionsforskere, der indsamler informationer om religion og ret i Europa, men jeg er også tilknyttet ORFECT. 

Profil

Jeg er meget interesseret i forskningsformidling, især i medierne. Jeg har skrevet en artikel om mine egne erfaringer med at tale med journalister om min forskning og jeg er i gang med flere mindre pilotprojekter  Jeg er medarrangør af en konference om den professionelle relation mellem journalister og forskere på DMJX 24.10.22

Vis alle (135) »

Vis alle (106) »

Seneste aktiviteter og konferencer

ID: 11350