Institut for Forretningsudvikling og Teknologi

Lars Bækgaard

Relationelle databaser og etablering heraf med udgangspunkt i klassediagrammer

Publikation: AndetAndet bidragUndervisning

Standard

Relationelle databaser og etablering heraf med udgangspunkt i klassediagrammer. / Bækgaard, Lars; Kammersgaard, John.

9 s. 2011, Undervisningsnote.

Publikation: AndetAndet bidragUndervisning

Harvard

APA

CBE

MLA

Vancouver

Author

Bibtex

@misc{d3ff33edc3bf4518ba2bd0912e2eb87c,
title = "Relationelle databaser og etablering heraf med udgangspunkt i klassediagrammer",
abstract = "Dette notat indeholder en kort introduktion til relationelle databaser og til transformation af klasse-diagrammer til relationelle skemaer (dvs. tabeller i en relationel database). Denne introduktion er baseret p{\aa} et notat udarbejdet af Lars B{\ae}kgaard, AU Herning, der bl.a. st{\aa}r bag udarbejdelsen af den beskrevne transformationsmetode. Afslutningsvist redeg{\o}res der i notatet for forskellige metoder og v{\ae}rkt{\o}jer til oprettelse af databasetabeller mm.",
author = "Lars B{\ae}kgaard and John Kammersgaard",
year = "2011",
language = "English",
type = "Other",

}

RIS

TY - GEN

T1 - Relationelle databaser og etablering heraf med udgangspunkt i klassediagrammer

AU - Bækgaard, Lars

AU - Kammersgaard, John

PY - 2011

Y1 - 2011

N2 - Dette notat indeholder en kort introduktion til relationelle databaser og til transformation af klasse-diagrammer til relationelle skemaer (dvs. tabeller i en relationel database). Denne introduktion er baseret på et notat udarbejdet af Lars Bækgaard, AU Herning, der bl.a. står bag udarbejdelsen af den beskrevne transformationsmetode. Afslutningsvist redegøres der i notatet for forskellige metoder og værktøjer til oprettelse af databasetabeller mm.

AB - Dette notat indeholder en kort introduktion til relationelle databaser og til transformation af klasse-diagrammer til relationelle skemaer (dvs. tabeller i en relationel database). Denne introduktion er baseret på et notat udarbejdet af Lars Bækgaard, AU Herning, der bl.a. står bag udarbejdelsen af den beskrevne transformationsmetode. Afslutningsvist redegøres der i notatet for forskellige metoder og værktøjer til oprettelse af databasetabeller mm.

M3 - Other contribution

ER -