Projekter pr. år
Personlig profil
Emneord
- Sensorik
Fingeraftryk
- 6 Lignende profiler
Samarbejde og topforskningsområder i de sidste fem år
Projekter
- 2 Afsluttet
-
InformPack: Development of public engagement actions, tools and strategies to enable a sustainable shift in food packaging culture in Europe
Alexi, N. (PI), Byrne, D. V. (PI), Sfyra, K. (Deltager), Vasquez Pergolesi, G. N. (Deltager), Wang, Q. J. (Deltager), Llona Iraragorri , A. (Deltager), Magno, A. (Deltager), Lorenzo , A. (Deltager), Mielniczuk, B. (Deltager), Biel , K. (Deltager), Zastawny , M. (Deltager), Kieda , I. (Deltager), Fotschki , J. (Deltager), Kirsi, K. (Deltager), Hille , R. (Deltager), Lignou , S. (Deltager), Oluwadamilola Oloyede, O. (Deltager) & Norton , V. (Deltager)
01/05/2022 → 31/12/2024
Projekter: Projekt › Forskning
-
Activity Title: SUstainable SEAfood PROcessing (SUSEAPRO)
Chrysolouris, M. (PI), Alexi, N. (PI), Sfyra, K. (Deltager), Vasquez Pergolesi, G. N. (Deltager), Junge, J. Y. (Deltager) & Tsironi , T. (PI)
01/05/2021 → 31/10/2022
Projekter: Projekt › Forskning
-
Nitrogen fertilisation and saline conditions affect the growth and sensory profile of rocket (Eruca sativa Mill.) and ice plant (Mesembryanthemum crystallinum L.
Mendanha dos Santos, T., Sfyra, K. & Kristensen, H. L., 18 jun. 2024.Publikation: Konferencebidrag › Poster › Forskning
-
Texture profiling of muscle meat benchmarks and plant-based analogues: An instrumental and sensory design approach with focus on correlations
Nasrollahzadeh, F., Alexi, N., Skov, K. B., Roman, L., Sfyra, K. & Martinez, M. M., jun. 2024, I: Food Hydrocolloids. 151, 109829.Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avis › Tidsskriftartikel › Forskning › peer review
Åben adgangFil -
Temporal check-all-that-apply on the sensory profiling of sucrose-replaced sweetener blends of natural and synthetic origin
Andersen, G. H., Alexi, N., Sfyra, K., Byrne, D. V. & Kidmose, U., aug. 2023, I: Journal of Sensory Studies. 38, 4, e12838.Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avis › Tidsskriftartikel › Forskning › peer review
Åben adgangFil -
Do protoypes of plant-based burgers match the sensory properties of commercial plant-based burgers and regular meat burgers?
Kidmose, U. & Sfyra, K., 14 nov. 2022.Publikation: Konferencebidrag › Konferenceabstrakt til konference › Forskning
-
Raw and Cooked Quality of Gilthead Seabream Fillets (Sparus aurata, L.) after Mild Processing via Osmotic Dehydration for Shelf Life Extension
Alexi, N., Sfyra, K., Basdeki, E., Athanasopoulou, E., Spanou, A., Chryssolouris, M. & Tsironi, T., jul. 2022, I: Foods. 11, 14, 18 s., 2017.Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avis › Tidsskriftartikel › Forskning › peer review
Åben adgang
Aktiviteter
-
Bæredygtige grøntsager
Kristensen, H. L. (Foredragsholder), Shanmugam, S. (Foredragsholder), Mendanha, T. (Foredragsholder) & Sfyra, K. (Foredragsholder)
1 mar. 2022Aktivitet: Præsentationer, medlemskaber, ejerskab og andre aktiviteter › Foredrag og mundtlige bidrag
-
Food Week 2021
Kristensen, H. L. (Deltager), Sfyra, K. (Deltager), Møller, A. H. (Deltager), Young, J. F. (Deltager), Larsen, L. B. (Deltager), Roland, I. S. (Deltager), Wang, Q. J. (Deltager), Hyldelund, N. B. (Deltager), Skrivergaard, S. (Deltager), Rasmussen, M. K. (Deltager), Coskun, O. (Deltager), Poulsen, N. A. (Deltager), Barbosa Escobar, F. (Deltager), Mendanha, T. (Deltager), Bak-Østerby, T. (Deltager), Bergonci, T. (Deltager), Paponov, I. (Deltager) & Konnerup, D. (Deltager)
13 aug. 2021 → 15 aug. 2021Aktivitet: Deltagelse i eller arrangement af en begivenhed - typer › Deltagelse i eller organisering af workshop, seminar eller kursus