Knud Holt Nielsen

Praksis- og professionsudvikling i daginstitutioner

Publikation: Bidrag der ikke har en tekstformBilleder, Video- og Lydoptagelser (digital)Formidling

Standard

Praksis- og professionsudvikling i daginstitutioner. Nielsen, Knud Holt (Producent). 2022. Aarhus Universitet.

Publikation: Bidrag der ikke har en tekstformBilleder, Video- og Lydoptagelser (digital)Formidling

Harvard

APA

CBE

Nielsen KH. 2022. Praksis- og professionsudvikling i daginstitutioner. Aarhus Universitet. [Billeder, Video- og Lydoptagelser (digital)].

MLA

Vancouver

Author

Bibtex

@misc{3fde75ee779641c69de3a4881a0cad5e,
title = "Praksis- og professionsudvikling i daginstitutioner",
abstract = "Bente Jensen og Lone Svinth fra DPU, Aarhus Universitet fort{\ae}ller i denne udgave af podcasten 'P{\ae}dagogisk indblik' om praksis- og professionsudvikling i daginstitutioner gennem efteruddannelse og kompetenceudvikling. Du m{\o}der ogs{\aa} Anette Madelung Skyt Christensen, specialp{\ae}dagogisk konsulent, og Stine Holm M{\o}ller, dagtilbudsleder, begge fra Fredericia Kommune. De fort{\ae}ller, hvordan kommunen arbejder med kompetenceudvikling af de professionelle, og om hvor stor en positiv forskel det kan g{\o}re - ogs{\aa} for dagplejere, p{\ae}dagogmedhj{\ae}lpere og andre, der ikke er p{\ae}dagogisk uddannet. ",
author = "Nielsen, {Knud Holt}",
year = "2022",
month = oct,
day = "5",
language = "Dansk",
publisher = "Aarhus Universitet",

}

RIS

TY - ADVS

T1 - Praksis- og professionsudvikling i daginstitutioner

A2 - Nielsen, Knud Holt

PY - 2022/10/5

Y1 - 2022/10/5

N2 - Bente Jensen og Lone Svinth fra DPU, Aarhus Universitet fortæller i denne udgave af podcasten 'Pædagogisk indblik' om praksis- og professionsudvikling i daginstitutioner gennem efteruddannelse og kompetenceudvikling. Du møder også Anette Madelung Skyt Christensen, specialpædagogisk konsulent, og Stine Holm Møller, dagtilbudsleder, begge fra Fredericia Kommune. De fortæller, hvordan kommunen arbejder med kompetenceudvikling af de professionelle, og om hvor stor en positiv forskel det kan gøre - også for dagplejere, pædagogmedhjælpere og andre, der ikke er pædagogisk uddannet.

AB - Bente Jensen og Lone Svinth fra DPU, Aarhus Universitet fortæller i denne udgave af podcasten 'Pædagogisk indblik' om praksis- og professionsudvikling i daginstitutioner gennem efteruddannelse og kompetenceudvikling. Du møder også Anette Madelung Skyt Christensen, specialpædagogisk konsulent, og Stine Holm Møller, dagtilbudsleder, begge fra Fredericia Kommune. De fortæller, hvordan kommunen arbejder med kompetenceudvikling af de professionelle, og om hvor stor en positiv forskel det kan gøre - også for dagplejere, pædagogmedhjælpere og andre, der ikke er pædagogisk uddannet.

M3 - Billeder, Video- og Lydoptagelser (digital)

PB - Aarhus Universitet

ER -