Aarhus University Seal / Aarhus Universitets segl

Knud Erik Bach Knudsen

  1. 1991
  2. Udgivet

    Gastrointestinal effects and glycemic response of oat bran: model experiments with pigs. / Bach Knudsen, Knud Erik; Johansen, Helle Nygaard.

    Oat Beta-glucans and Cardivascular disease. The Biochemistry, Analysis and Nutritional Benefits of Dietary Fiber in Oats. The American Oat Association and The American Association of Cereal Chemists, Minneapolis MN., USA.. 1991.

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport/proceedingKonferenceabstrakt i proceedingsForskning

  3. 1993
  4. Udgivet

    Molecular weight changes in the (1->3)(1->4)-ß-D-glucan of oats incurred by the digestive processes in the upper gastrointestinal tract of pigs. / Johansen, Helle Nygaard; Wood, P J; Bach Knudsen, Knud Erik.

    I: Journal of Agricultural and Food Chemistry, Bind 41, 1993, s. 2347-2352.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  5. Udgivet

    Solubilisation and degradation of cell-wall polysaccharides from oats in the gastro-intestinal tract of pigs. / Johansen, Helle Nygaard; Bach Knudsen, Knud Erik; Wood, P.J.; Fulcher, R.G.

    Physico-chemical properties of dietary fiber and effect of processing on micronutrients availability?. European COST Concerted Action Scientific Workshop. Carry le Rouet - Marseille, Frankrig, 21-22. oktober. 1993.

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport/proceedingKonferenceabstrakt i proceedingsForskning

  6. 1994
  7. Udgivet

    Changes in pig plasma lipids to dietary cholesterol, source and level of dietary fibre and caecal infusion of propionate. / Bach Knudsen, Knud Erik; Canibe, Nuria.

    Mechanisms of action of dietary fibres on lipid and cholesterol metabolism.: (D. Lairon, ed.). Luxenbourge: Commission of the European Communities. 1994. s. 123-130.

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport/proceedingKonferencebidrag i proceedingsForskning

  8. Udgivet

    Effect of reducing the starch content in oat based diets with cellulose on jejunal flow and absorption of glucose over an isolated loop of jejunum in pigs. / Johansen, Helle Nygaard; Bach Knudsen, Knud Erik.

    I: British Journal of Nutrition, Bind 72, 1994, s. 717-729.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  9. Udgivet

    Effect of soluble dietary fibre from wheat and oats on jejunal flow, starch degradation and absorption of glucose over an isolated loop of jejunum. / Johansen, Helle Nygaard; Bach Knudsen, Knud Erik.

    I: British Journal of Nutrition, Bind 72, 1994, s. 299-313.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  10. Udgivet

    Enzyme supplementation of barleybased pig starter diets improves the efficiency of digestion by changing the conditions in the gastrointestnal tract. / Inborr, J; Jensen, Bent Borg; Bach Knudsen, Knud Erik; Jensen, Mette Skou; Jakobsen, Kirsten.

    VIth International Symposium on Digestive Physiology in the Pigs. Eds. Souffrant, W.-B. and Hagemeister, H. Bad Doberan, Germany. 1994. s. 353-354.

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport/proceedingKonferenceabstrakt i proceedingsForskning

  11. Udgivet

    Solubilisation and degradation of cell-wall polysaccharides from oats in the gastrointestinal tract of pigs. / Johansen, Helle Nygaard; Bach Knudsen, Knud Erik; Wood, P.J.; Fulcher, R.G.

    In Physico-chemical properties of dietsry fibre and effect of processing on micronutrients availability. (R. Amadò, J.-L. Barry and W. Frølich, eds.). Luxenbourg: Commission of the European Communities. 1994. s. 115-118.

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport/proceedingKonferencebidrag i proceedingsForskning

  12. Udgivet

    Stivelse i foderblandinger. / Bach Knudsen, Knud Erik; Johansen, Helle Nygaard.

    I: ds nyt, Bind 6, 1994, s. 8-10.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelFormidling

  13. Udgivet

    The nutritive value for mink of decorticated mill fractions of wheat exposed to different treatments. / Børsting, C.F.; Bach Knudsen, Knud Erik.

    NJF-Seminar 253. 1994.

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport/proceedingKonferenceabstrakt i proceedingsForskning

  14. Udgivet

    The nutritive value of Estonian rye varieties. / Loite, J.; Kukk, V.; Eggum, B.O.; Bach Knudsen, Knud Erik.

    I: Teaduslike Tööde Kogumik, Tartu, Estonia, Bind 175, 1994, s. 196-205.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelFormidling

  15. 1995
  16. Udgivet

    Analytical and technical problems associated with enzymatic-gravimetric and enzymatic-chemical methods for the determination of dietary fibre in foods. / Bach Knudsen, K E; Johansen, H N; Glitsø, L.V.

    In Recent progress in the analysis of dietary fibre. ( A. Sørensen, K. E. Bach Knudsen, H. N. Englyst, E. G. Gudmand-Høyer and M. Nyman eds.). Luxenbourg: Commision of the European Communities. 1995. s. 189-203.

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport/proceedingKonferencebidrag i proceedingsForskning

  17. Udgivet

    Analytical and technical problems in the determination of dietary fibre in foods. / Johansen, Helle Nygaard; Bach Knudsen, Knud Erik; Glitsø, Lene Vibe.

    In 9th World Congress of Food Science and Technology, Budapest, Hungary. 1995. s. 44-44.

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport/proceedingKonferenceabstrakt i proceedingsForskning

  18. Udgivet

    Caecal content of SCFA in rats fed three different raw and processed plant foods. / Johansen, Helle Nygaard; Bach Knudsen, Knud Erik; Eggum(+), Bjørn O.

    In Dietary Fibre and Fermentation in the Colon. (Y. Mällki and J. H. Cummings, eds.). Luxenbourg: Commision of the European Communities. 1995.

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport/proceedingKonferenceabstrakt i proceedingsForskning

  19. Udgivet

    Carbohydrate composition of winter rye (Secale cereale L) as influenced by variety and growing conditions. / Johansen, Helle Nygaard; Olsen, Carl Christian; Bach Knudsen, Knud Erik.

    In International Rye Symposium: Technology and Products (ed.: K. Poutanen & K. Autio), Espoo, Technical Research Centre of Finalnd, 207 (Abst.). 1995.

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport/proceedingKonferenceabstrakt i proceedingsForskning

  20. Udgivet

    Content of dietary fibre components and lignans in roller milled fractions of rye. / Nilsson, M.; Aaman, P.; Härkonen, A.; Hallmans, G.; Bach Knudsen, Knud Erik; Mazur, W.; Adlercreutz, H.

    In International Rye Symposium: Technology and Products: (ed. K. Poutanen & K. Autio). Espoo, Technical Research Centre of Finland. 1995. s. 215-215.

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport/proceedingKonferenceabstrakt i proceedingsForskning

  21. Udgivet

    Digestibility of carbohydrates and amino acids in the gastrointestinal tract of pigs fed dried and toasted peas. / Canibe, Nuria; Bach Knudsen, Knud Erik.

    In 2nd European Conference on Grain Legumes. Improving Production and Utilization of Grain Legumes: ed. J.I. Cubero, B.O. Eggum, J. Gueguen, H.-J. Jacobsen, B. Ney, J. Thomas & J.M. Vereijken. 1995. s. 324-325.

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport/proceedingKonferenceabstrakt i proceedingsForskning

  22. Udgivet

    Gastrointestinal implications of rye dietary fibre. / Bach Knudsen, Knud Erik; Johansen, Helle Nygaard; Glitsø, Lene Vibe.

    In International Rye Symposium: Technology and Products (ed. Poutanen & K. Autio), UTT, Espoo, Finland. 1995. s. 83-92.

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport/proceedingKonferencebidrag i proceedingsForskning

  23. Udgivet

    Mode of action of oat bran in the gastrointestinal tract: Topics in Dietary Fibre Research. / Bach Knudsen, Knud Erik; Johansen, Helle Nygaard.

    I: European Journal of Clinical Nutrition, Bind 49, Nr. suppl 3, 1995, s. 163-169.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  24. Udgivet

    PLANT CARBOHYDRATES: Enzymatic hydrolysis and microbial fermentation in the gastrointestinal tract of pigs. / Bach Knudsen, Knud Erik; Johansen, Helle Nygaard.

    Book of Abstracts of the 46th Annual meeting of E.A.A.P., Commision of Animal Nutrition. (J. A. M. van Arendork et al. eds.). Wageningen Pers. 1995. s. 95-95.

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport/proceedingKonferenceabstrakt i proceedingsForskning

  25. Udgivet
  26. Udgivet

    Recovery of inulin from Jerusalem artichoke (Helianthus tuberosus L. / Bach Knudsen, Knud Erik; Hessov, I.

    in the small intestine of man. In 1st Orafti Research Conference, Brussels: Orafti. 1995. s. 186-189.

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport/proceedingKonferencebidrag i proceedingsForskning

  27. Udgivet

    Recovery of inulin from Jerusalem artichoke (Helianthus tuberosus L) in the small intestine of man. / Bach Knudsen, Knud Erik; Hessov, I.

    I: British Journal of Nutrition, Bind 74, 1995, s. 101-113.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  28. Udgivet

    Resistant starch and the development of the intestinal tract in rats. / Brunsgaard, G.; Bach Knudsen, Knud Erik; Eggum, B.O.

    In Prooceedings of the concluding plenary meeting of EURESTA.: (N.-G. Asp, J.M.M. von Amelsvoort and J.G.A.J. Hautsvast, eds.). European Commision - Directorate General XII - Science, Research and Development. 1995. s. 77-77.

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport/proceedingKonferenceabstrakt i proceedingsForskning

  29. Udgivet

    Starch digestibility of raw and processed peas. / Johansen, Helle Nygaard; Bach Knudsen, Knud Erik; Eggum(+), Bjørn O.

    Proc. of the concluding plenary meeting of EURESTA. (ed.: N.-G Asp, J.M.M. Amelsvoort & J.G.A.J. Hautvast) EURESTA, Wageningen. 1995. s. 122-125.

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport/proceedingKonferencebidrag i proceedingsForskning

  30. Udgivet

    Starch digestion of raw and processed peas - in vitro classification and in vivo experiments with rats. / Johansen, Helle Nygaard; Bach Knudsen, Knud Erik; Eggum(+), Bjørn O.

    I: Grain Legumes, Bind 11, 1995, s. 22-22.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  31. Udgivet

    The effect of rye on bile acid metabolism and phytoestrogens. / Hallmans, G.; Zhang, J.-X.; Lundin, E.; Landström, M.; Sylvan, A.; Aaman, P.; Adlerkreutz, H.; Härkönen, H.; Bach Knudsen, Knud Erik.

    In International Rye Symposium: Technology and Products Espoo. Technical Research Centre of Finland: (ed. K. Poutanen & K. Autio),. 1995. s. 61-76.

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport/proceedingKonferencebidrag i proceedingsForskning

  32. Udgivet

    The effect of two types of diet on populations of Ascaris suum and Oesophagostomun dentatum in experimentally infected pigs. / Petkevicius, S.; Bjørn, H.; Roepstorff, A.; Nansen, P.; Bach Knudsen, Knud Erik; Barnes, E.H.; Jensen, K.

    I: Parazitologiya, Bind 111, 1995, s. 395-402.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  33. Udgivet

    The influence of the period of adaptation on the digestibility of diets containing different types of indigestible polysaccharides in rats. / Brunsgaard, G; Bach Knudsen, Knud Erik; Eggum, Bjørn O.

    I: British Journal of Nutrition, Bind 74, 1995, s. 833-848.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  34. Udgivet

    The nutrititive value of decorticated mill fractions of wheat : 1. Chemical composition of raw and enzyme treated fractions and balance experiments with rats. / Eggum, Bjørn O; Børsting, Christian; Bach Knudsen, Knud Erik; Steenfeldt, Sanna.

    I: Animal Feed Science and Technology, Bind 52, 1995, s. 205-225.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  35. Udgivet

    The nutrititive value of decorticated mill fractions of wheat : 2. Evaluation with raw and enzyme treated fractions using adult cockerels. / Børsting, Christian Friis; Eggum, Bjørn O; Steenfeldt, Sanna; Bach Knudsen, Knud Erik.

    I: Animal Feed Science and Technology, Bind 54, 1995, s. 249-265.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  36. Udgivet

    The nutritive value of decorticated mill fractions of wheat : 3. Digestibility experiments with boiled and enzyme treated fractions fed to mink. / Børsting, Christian Friis; Mejborn, H; Eggum, Bjørn O; Bach Knudsen, Knud Erik; Steenfeldt, Sanna.

    I: Animal Feed Science and Technology, Bind 53, 1995, s. 317-336.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  37. Udgivet

    b-glucanase supplementation of barley-based pig feeds reduces digesta viscocity and short chain fatty acid concentration. / Inborr, J.; Jensen, Bent Borg; Bach Knudsen, Knud Erik; Jensen, Mette Skou; Jakobsen, Kirsten.

    Manipulating pig production V. Proc. of the Fifth Biennial Conference of the Australian Pig Science Association, Werribee, Victoria, Australia. 1995. s. 190-190.

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport/proceedingKonferenceabstrakt i proceedingsForskning

  38. 1996
  39. Udgivet

    A comparison of methods for measuring the nutritive value of a range of hulled and hulless barley cultivars. / Beames, R M; Helm, J H; Eggum, B O; Boisen, Sigurd; Swift, M L; Bach Knudsen, Knud Erik.

    I: Animal Feed Science and Technology, Bind 62, 1996, s. 189-201.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  40. Udgivet

    Digestibilities of energy, protein, fat and non-starch polysaccharides in a low fiber diet and diets containing coarse and fine whole meal rye are comparable in rats and humans. / Wisker, E.; Bach Knudsen, Knud Erik; Daniel, M.; Feldheim, W.; Eggum(+), Bjørn O.

    I: Journal of Nutrition, Bind 126, 1996, s. 481-488.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  41. Udgivet

    Effect of sampling technique on ileal pH, short chain fatty acids concentration and digestibility of peas in pigs. / Canibe, Nuria; Bach Knudsen, Knud Erik; Eggum, Bjørn O.

    I: Journal of Animal and Feed Sciences, Bind 5, 1996, s. 175-186.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  42. Udgivet

    Effects of varying content of soluble dietary fibre from wheat flour and oat milling fractions on gastric emptying in pigs. / Johansen, H N; Sandstrøm, B; Skjøth, F; Lærke, Helle Nygaard; Bach Knudsen, Knud Erik; Jørgensen, Erik.

    I: British Journal of Nutrition, Bind 75, 1996, s. 339-351.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  43. Udgivet

    Influence of extraction solvent and temperature on the quantitative determination of oligosaccharides from plant materials by HPLC. / Johansen, Helle Nygaard; Bach Knudsen, Knud Erik.

    I: Journal of Agricultural and Food Chemistry, Bind 44, 1996, s. 1470-1474.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  44. Udgivet

    Integration of ileum cannulated pigs and in vitro fermentation to predict the effect of diet composition on the amount of energy available from microbial fermentation in the large intestine :  Dietary fiber and fermentation in the colon. / Christensen, D.N.; Bach Knudsen, Knud Erik; Jensen, Bent Borg.

    Proceeding of COST Action 92, workshop Espoo, Finland 15-17 June, 1995: Y. Mälkki and J.H. Cummings (eds.). 1996. s. 163-166.

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport/proceedingKonferencebidrag i proceedingsForskning

  45. Udgivet

    Integration of ileum cannulated pigs and in vitro fermentation to predict the effect of diet composition on the amount of energy available from microbial fermentation in the large intestine. / Christensen, D.N.; Bach Knudsen, Knud Erik; Jensen, Bent Borg.

    The Society for Applied Bacteriology Summer Conference, 1996. Bradford U.K.: Supplement to Journal of Applie Bacteriology 81,2, IVIII. 1996.

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport/proceedingKonferenceabstrakt i proceedingsForskning

  46. Udgivet

    Rye bread increases ileal excretion of starch, fiber polysaccharide components and organic acids but not plasma phytoestrogens in ileostomists. / Pettersson, D.; Åman, P.; Bach Knudsen, Knud Erik; Lundin, E.; Zhang, J.-X.; Hallmans, G.; Härkönen, H.; Adlercreuz, H.

    I: Journal of Nutrition, Bind 126, 1996, s. 1594-1600.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  47. Udgivet

    Short chain fatty acids and lactic acids in the effluent of ileostomists. / Glitsø, L. V.; Bach Knudsen, Knud Erik; Lundin, E.; Zhang, J.-X.; Hallmans, G.

    Dietary Fibre and Fermentation in the Colon.Luxenbourg: Commision of the European Communities:  (Y. Mällki and J. H. Cummings, eds.).. 1996. s. 140-143.

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport/proceedingKonferencebidrag i proceedingsForskning

  48. Udgivet

    Short chain fatty acids formation and absorption: Model experiments with pigs. / Bach Knudsen, Knud Erik.

    Dietary Fibre and Fermentation in the Colon. (Y. Mällki and J. H. Cummings, eds.). Luxenbourg: Commision of the European Communitie. 1996. s. 146-158.

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport/proceedingKonferencebidrag i proceedingsForskning

  49. Udgivet

    The influence of diet on infections with Ascaris suum and Oesophagostomum dentatum in pigs on pasture. / Petkevicius, Saulius; Bach Knudsen, Knud Erik; Nansen, P.; Roepstorff, A.

    I: Hemithologia, Bind 33, 1996, s. 173-180.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  50. Udgivet

    The influence of dietary fibre source and level on the development of the gastrointestinal tract, digestibility and energy metabolism in broiler chickens. / Jørgensen, Henry; Zhao, Xin-Quan; Bach Knudsen, Knud Erik; Eggum(+), Bjørn O.

    I: British Journal of Nutrition, Bind 75, 1996, s. 379-395.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  51. 1997
  52. Udgivet

    Apparent digestibility of non-starch polysaccharides and short chain fatty acids production in the large intestine of pigs fed dried and toasted peas. / Eggum, B O; Canibe, Nuria; Bach Knudsen, Knud Erik.

    I: Acta Agriculturae Scandinavica, Section A - Animal Science, Bind 47, 1997, s. 106-116.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  53. Udgivet

    Carbohydrate and lignin contents of plant materials used in animal nutrition. / Bach Knudsen, Knud Erik.

    I: Animal Feed Science and Technology, Bind 67, 1997, s. 319-338.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  54. Udgivet

    Comparative digestibility of wheat, maize and sugar beet pulp non-starch polysaccharides in adult sows and growing pigs. / Noblet, J.; Bach Knudsen, Knud Erik.

    In 7th Symposium on Digestive Physiology in Pigs, EAAP publication 88: (J.P. Laplace, C. Fevrier and A. Barbeau eds.). 1997. s. 571-574.

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport/proceedingKonferencebidrag i proceedingsForskning

  55. Udgivet

    Content of nutrients and lignans in roller milled frations of rye. / Nilsson, M.; Åman, P.; Härkönen, H.; Hallmans, G.; Bach Knudsen, K E; Mazur, W.; Adlercreutz, H.

    I: Journal of the Science of Food and Agriculture, Bind 73, 1997, s. 143-148.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  56. Udgivet

    Digestibility and nitrogen balance in rats given dried or toasted peas (Pisum sativum) of different years of harvest. / Canibe, Nuria; Bach Knudsen, Knud Erik; Eggum, Bjørn O.

    I: Journal of the Science of Food and Agriculture, Bind 73, 1997, s. 21-33.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  57. Udgivet

    Digestibility of dried and toasted peas in pigs 1 Ileal and faecal digestibilities of carbohydrates. / Canibe, Nuria; Bach Knudsen, Knud Erik.

    I: Animal Feed Science and Technology, Bind 64, 1997, s. 293-310.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  58. Udgivet

    Digestion of carbohydrates in the small and large intestine of pigs fed on wheat or oat based rolls. / Bach Knudsen, Knud Erik; Canibe, Nuria.

    In 7th Symposium on Digestive Physiology in Pigs, EAAP publication no 88: (J.P. Laplace, C. Fevrier and A. Barbeau eds.). 1997. s. 562-566.

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport/proceedingKonferencebidrag i proceedingsForskning

  59. Udgivet

    Energy values of non-starch polysaccharides: Comparative studies in human and rats. / Wisker, E.; Bach Knudsen, Knud Erik; Daniel, M.; Feldheim, W.; Eggum, B.O.

    I: Journal of Nutrition, Bind 127, 1997, s. 108-116.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  60. Udgivet

    Influence of rye bran on the formation of bile acids and bioavailability of lignans. / Hallmans, G.; Zhang, J.-X.; Lundin, E.; Landstrøm, M.; Sylvan, A.; Åman, P.; Adlercreutz, H.; Härkönen, H.; Bach Knudsen, Knud Erik.

    I: Cereal Foods World, Bind 42, 1997, s. 696-701.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  61. Udgivet

    Methods for analysis of dietary fibre - advantage and limitations. / Bach Knudsen, Knud Erik; Johansen, Helle Nygaard; Glitsø, Lene Vibe.

    I: Journal of Animal and Feed Sciences, Bind 6, 1997, s. 185-206.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  62. Udgivet

    Nutrient and lignan content, dough properties and baking performance of rye samples used in Scandinavia. / Nilsson, M.; Åman, P.; Härkönen, H.; Hallmans, G.; Bach Knudsen, Knud Erik; Mazur, W.; Adlercreutz, H.

    I: Acta Agriculturae Scandinavica, Section B - Soil & Plant Science, Bind 47, 1997, s. 26-34.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  63. Udgivet

    Physico-chemical properties and the digestibility of polysaccharides from oats in the gastrointestinal tract of pigs. / Johansen, Helle Nygaard; Bach Knudsen, Knud Erik; Wood, P.J.; Fulcher, R.G.

    I: Journal of the Science of Food and Agriculture, Bind 73, 1997, s. 81-92.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  64. Udgivet
  65. Udgivet

    Quantification of the absorption of glucose and shortchain fatty acids in experiments with catheterized pigs. / Bach Knudsen, Knud Erik; Jørgensen, Henry; Canibe, Nuria.

    Proc. VIIth International Symposium on Digestive Physiology in Pigs, Saint Malo, France.: EAAP publication, no. 88. 1997. s. 274-278.

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport/proceedingKonferencebidrag i proceedingsForskning

  66. Udgivet

    Rye dietary fibre and fermentation in the colon. / Bach Knudsen, Knud Erik; Johansen, Helle Nygaard; Glitsø, Lene Vibe.

    I: Cereal Foods World, Bind 42, 1997, s. 690-694.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  67. Udgivet

    Schistosoma japonicum and Trichuris suis infection in pigs fed diets with high and low protein. / Johansen, M.V.; Bøgh, H.O.; Giver, H.; Eriksen, L.; Nansen, P.; Stephenson, L.; Bach Knudsen, Knud Erik.

    I: Journal of Parasitology, Bind 115, 1997, s. 257-264.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  68. Udgivet

    The digestibility of carbohydrates, protein and fat in the small and large intestine of piglets fed non-supplemented and enzyme supplemented diets. / Gdala, J; Johansen, Helle Nygaard; Bach Knudsen, Knud Erik; Knap, I H; Wagner, P; Jørgensen, O B.

    I: Animal Feed Science and Technology, Bind 65, 1997, s. 15-33.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  69. Udgivet

    The impact of diets varying in carbohydrates resistant to endogenous enzymes and lignin on populations of Ascaris suum and Oessophagostomum dentatum in pigs. / Petkevicius, S.; Bach Knudsen, Knud Erik; Nansen, P.; Roepstorff, A.; Skjøth, F.; Jensen, K.

    I: International Journal of Parasitology, Bind 114, 1997, s. 555-568.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  70. 1998
  71. Udgivet

    Analysis of carbohydrates, protein and fat in relation to feed evaluation. / Bach Knudsen, Knud Erik.

    Proc. fra NJF-seminar no. 274. Energy and protein evaluation for pigs in the Nordic countries.: Nordisk Jordbrugsforskning Nr. 2, Vol. 80. 1998. s. 123-124.

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport/proceedingKonferenceabstrakt i proceedingsForskning

  72. Udgivet

    Effect of beta-glucanase supplementation of pig starter diets based on hulled and hulless barley varieties on nutrient digestibility and pancreatic enzyme activity. / Jensen, Mette Skou; Bach Knudsen, Knud Erik; Inborr, J.; Jakobsen, Kirsten.

    I: Animal Feed Science and Technology, Bind 72, 1998, s. 329-345.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  73. Udgivet

    Fytoøstrogener. / Glitsø, L V; Bach Knudsen, Knud Erik.

    I: Alimenta, Bind 8, 1998, s. 8-11.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelFormidling

  74. Udgivet

    Intestinal degradation in pigs of rye dietary fibre with different structural characteristics. / Glitsø, L V; Brunsgaard, Grete; Højsgaard, Søren; Sandström, B; Bach Knudsen, Knud Erik.

    I: British Journal of Nutrition, Bind 80, 1998, s. 457-468.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  75. Udgivet

    Optimering af foderets kulhydrater til grise omkring fravænningen : Temamøde vedr. ernæring af pattegrise og smågrise, pp 34-38. / Bach Knudsen, Knud Erik.

    Aarhus Universitet, Det Jordbrugsvidenskabelige Fakultet, 1998. 5 s.

    Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

  76. Udgivet
  77. Udgivet

    The effect of nematode-destroying fungus Duddigtinia flagrans. against Oessophagostomum dentatum larvae in faecal from pigs fed different diets. / Petkevicius, S.; Larsen, M.; Bach Knudsen, Knud Erik; Nansen, P.; Grønvold, J.; Henriksen, S. Aa.; Wolstrup, J.

    I: Helminthologia, Bind 35, 1998, s. 111-116.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  78. 1999
  79. Udgivet

    Characterisation of diets leading to high and low establisment of Oestophagostomum dentatum in the large intestine of pigs. / Bach Knudsen, Knud Erik; Nansen, P.; Petkevicius, S.; Kristiansen, E.

    In Parasites, Production and Environment.: Abstracts: 17th International Conference of the World Association for the Advancement of Veterinary Parasitology. Danish Centre for Experimental Parasitology. 1999. s. 90-90.

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport/proceedingKonferenceabstrakt i proceedingsForskning

  80. Udgivet

    Chemical and nutritional characterisation of blue (Lupinus angustifolius Land white lupins (L. albus L.). / Gonzalez, E.; Bach Knudsen, Knud Erik; Canibe, Nuria; Huyghe, C.; Rømer, P.; Jørnsgård, B.

     In Lupin - An Ancient Crop for the New Millenium (C. Wink & M. Wink, eds).: Book of Abstracts 9th International Lupin Conference: Romneya-Verlag, Dossenheim, Germany. 1999. s. 113-114.

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport/proceedingKonferenceabstrakt i proceedingsForskning

  81. Udgivet

    Chemical composition, digestibility and protein quality of 12 sunflower (Helianthus annuus L) cultivars. / Canibe, Nuria; Pedrosa, M.M.; Robredo, L.M.; Bach Knudsen, Knud Erik.

    I: Journal of the Science of Food and Agriculture, Bind 79, 1999, s. 1775-1782.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  82. Udgivet

    Degradation of rye arabinoxylans in the large intestine of pigs. / Glitsø, L V; Gruppen, H; Schrols, H A; Sandström, B; Højsgaard, Søren; Bach Knudsen, Knud Erik.

    I: Journal of Science of Food and Agriculture, Bind 79, 1999, s. 961-969.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  83. Udgivet

    Effect of wheat and oat based diets on portal glucose appearance in pigs. / Bach Knudsen, Knud Erik.

    In Cereal - key crops for the future. Abstract book 27th Nordic Cerealist Conference. 1999. s. 49-54.

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport/proceedingKonferencebidrag i proceedingsForskning

  84. Udgivet

    Integration of ileum cannulated pigs and in vitro fermentation to quantify the effect of diet composition on the amount of short-chain fatty acids available from fermentation in the large intestine. / Christensen, D N; Wolstrup, J; Bach Knudsen, Knud Erik; Jensen, Bent Borg.

    I: Journal of the Science of Food and Agriculture, Bind 79, 1999, s. 755-762.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  85. Udgivet

    Milling of Whole Grain Rye to obtain Fractions with Different Dietary Fibre Characteristics. / Glitsø, Lene Vibe; Bach Knudsen, Knud Erik.

    I: Journal of Cereal Science, Bind 29, Nr. issue 1, 1999, s. 89-97.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  86. Udgivet

    Quality aspects of cereals for monogastrics. / Bach Knudsen, Knud Erik.

    In Nordic Association of Agricultural Scientists XXI Congress 1999. (J. Wulff, ed.).: Nordic Agricultural Research 81, (Abstract) No 2. 1999. s. 232-232.

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport/proceedingKonferenceabstrakt i proceedingsForskning

  87. Udgivet

    The effect of dietary composition on the establishment of Oestophagostomum dentatum in the gastrointestinal tract of pigs. / Petkevicius, S.; Nansen, P.; Bach Knudsen, Knud Erik; Kristiansen, E.

    Parasites, Production and Environment. Abstracts: 17th International Conference of the World Association for the Advancement of Veterinary Parasitology. Danish Centre for Experimental Parasitology: Copenhagen. Abstract. 1999. s. 6-6.

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport/proceedingKonferenceabstrakt i proceedingsForskning

  88. Udgivet

    The effect of increasing levels of insoluble dietary fibre on the establishment and persistance of Oessophagostomum dentatum in pigs. / Petkevicius, S.; Nansen, P.; Bach Knudsen, Knud Erik; Skjøth, F.

    I: Parasite, Bind 6, 1999, s. 17-26.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  89. Udgivet

    The nutritional significance of "dietary fibre" analysis. / Bach Knudsen, Knud Erik.

    In Book of Abstracts of the 50th Annual Meeting of the European Association for Animal Production (J.A.M. van Arendonk, Ed. in Chief). Wageningen Pers: Wageningen, The Netherland. 1999. s. 268-268.

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport/proceedingKonferenceabstrakt i proceedingsForskning

  90. 2000
  91. Udgivet

    Breakdown of plant carbohydrates in the digestive tract of pigs fed on wheat- or oat-based rolls. / Bach Knudsen, Knud Erik; Canibe, Nuria.

    I: Journal of the Science of Food and Agriculture, Bind 80, 2000, s. 1253-1261.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  92. Udgivet

    Effect of heat treatment on nutritional quality of germinated legume seeds. / Trugo, L.C.; Donangelo, C.M.; Trugo, N.M.F.; Bach Knudsen, Knud Erik.

    I: Journal of Agricultural and Food Chemistry, Bind 48, 2000, s. 2082-2086.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  93. Udgivet

    Forebyggelse af mave-tarmsygdomme gennem fodringsstrategier. / Knudsen, Knud Erik Bach; Baloda, S.; Lindecrona, R.; Roepstorff, A.; Sørensen, Martin Tang; Thomsen, L E; Vestergaard, Ellen-Margrethe.

    Økologisk svineproduktion - udfordringer, muligheder og begrænsninger. red. / John Hermansen. Bind 8 Forskningscenter for Økologisk Jordbrug., 2000. s. 77-94.

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport/proceedingBidrag til rapportForskning

  94. Udgivet

    Forebyggelse af mave-tarmsygdomme gennem fodringsstrategier : I: Økologisk svineproduktion, Udfordringer, muligheder og begrænsninger. Hermansen, J.E. (Red.), FØJO-rapport 8. / Bach Knudsen, Knud Erik; Baloda, S.; Lindecrona, R.; Roepstorff, A.; Sørensen, Martin Tang; Thomsen, L.E.; Vestergaard, E.-M.

    2000. 18 s.

    Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

  95. Udgivet

    In vitro fermentation of rye carbohydrates including arabinoxylans of different structure. / Glitsø, L V; Jensen, Bent Borg; Bach Knudsen, Knud Erik.

    I: Journal of the Science of Food and Agriculture, Bind 80, 2000, s. 1244-1252.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  96. Udgivet

    Intestinal metabolism of rye lignans in pigs. / Glitsø, L.V.; Mazur, W.M.; Adlercreutz, H.; Wähälä, K.; Mäkelä, T.; Sandström, B.; Bach Knudsen, Knud Erik.

    I: British Journal of Nutrition, Bind 84, 2000, s. 429-437.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  97. Udgivet

    Kartoffelpulp som svinefoder? / Bach Knudsen, Knud Erik.

    I: Dansk Kartoffelstivelse, Bind 9, 2000, s. 16-18.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelFormidling

  98. Udgivet

    Kvantitativ absorption af Enterolacton fra cerealier : Forsøg med kateriserede grise fodret med rug og hvede. / Serena, Anja; Bjønbak Kjær, A.K.; Tetens, I.; Adlercreutz, H.; Bach Knudsen, Knud Erik.

    Scandinavian Journal of Nutrition.: Abstracts The 7th Nordic Nutrition Congress. Mariehamn, Åland, Finland. 18-21 June 2000. S119 P50. 2000.

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport/proceedingKonferenceabstrakt i proceedingsForskning

  99. Udgivet

    Quantification of the absorption of nutrients derived from carbohydrate assimilation: model experiment with catheterised pigs fed on wheat- or oat-based rolls. / Bach Knudsen, Knud Erik; Jørgensen, Henry; Canibe, Nuria.

    I: British Journal of Nutrition, Bind 84, 2000, s. 449-458.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  100. Udgivet
  101. Udgivet

    The effect of dietary carbohydrates on Oesophagostomum dentatum infection in growing pigs. / Petkevicius, S.; Bach Knudsen, Knud Erik.

    Current Issues in Veterinary Medicine,  Veterinarmedicinas Raksti, Jelgava Latvia: eds. E. Alitalo, E. Birgele, A. Jemeljanovs, E. Leipins, R. Mockeliunas, A. Mugurevics, A. Nummert and A. Sederivicius,. 2000. s. 145-150.

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport/proceedingKonferencebidrag i proceedingsForskning

  102. Udgivet

    The impact of different carbohydrates on oesophagostomum dentatum infection in pigs. / Petkevicius, S.; Bach Knudsen, Knud Erik.

    Biology 2 (supplement). 2000. s. 235-237.

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport/proceedingKonferencebidrag i proceedingsForskning

  103. Udgivet

    The impact of pea carbohydrates on pig nutrition. / Bach Knudsen, Knud Erik; Canibe, Nuria.

    I: Grain Legume, Bind 29, 2000, s. 16-17.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  104. 2001
  105. Udgivet

    Anglia vandeniu ir pasarinio lignino itaka kiauliu Ascaris Suum ir Oesophagostomum Dentatum eksperimentinei invazijai (The effect of carbohydrates and lignin of plant materials on populations of Ascaris Suum and Oesophagostomum Dentatum in pigs). / Petkevicius, S; Nansen, P; Bach Knudsen, Knud Erik.

    I: Veterinarija ir Zootechnika, Bind 16, Nr. 38, 2001, s. 59-64.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  106. Udgivet

    Colonic formation and absorption of mammalian lignans and butyrate. / Bach Knudsen, Knud Erik; Serena, Anja; Glitsø, V.; Adlercreutz, H.

    Whole Grain and Human Health International Symposium: (eds K. Liukkonen, A. Kuokka and K. Poutanen), Haikko Manor, Finland, 13-15 june. 2001. s. 30-31.

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport/proceedingKonferenceabstrakt i proceedingsForskning

  107. Udgivet

    Degradation and physicochemical changes of barley and pea fibre along the gastrointestinal tract of pigs. / Canibe, Nuria; Bach Knudsen, Knud Erik.

    I: Journal of the Science of Food and Agriculture, Bind 82, 2001, s. 27-39.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  108. Udgivet

    Development of antibiotic resistance and options to replace antimicrobials in animal diets. / Bach Knudsen, Knud Erik.

    I: Proceedings of the Nutrition Society, Bind 60, 2001, s. 291-299.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  109. Udgivet

    Dietary Fibre: Effect on Gastric Emptying in Pregnant sows. / Miquel, N.; Bach Knudsen, Knud Erik; Jørgensen, Henry.

     Proceedings of the 8th Symposium of Digestive Physiology of Pigs, Uppsala, Sweden. CABI Publishing, Wallingford Oxon, UK: J.E. Lindberg and B. Ogle (eds). 2001. s. 139-141.

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport/proceedingKonferencebidrag i proceedingsForskning

  110. Udgivet

    Effect of dietary fibre on energy metabolism of growing pigs and pregnant sows. / Jørgensen, Henry; Bach Knudsen, Knud Erik; Theil, Peter Kappel.

    Proceedings of 15th Symposiun on Energy Metabolism in Animals, Snekkersten, Denmark, 10-16 September 2000. Eds. A. Chwalibog and K. Jakobsen. Wageningen Pers, NL 103, 2001. s. 105-108.

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport/proceedingKonferencebidrag i proceedingsForskning

Forrige 1 2 3 4 5 Næste