Projekter pr. år
Personlig profil
Emneord
- Forbrugeradfærd
- Forbrugeradfærd og fødevarer
- Forbrugernes beslutningstagning
- Forbrugerholdninger
- Livsstil og segmentering
- Forbrugeraccept af nye fødevarer
- Sundhed
- Fødevarer og sundhed
- Innovation
- Markedsorienteret produktudvikling
- Brugerdreven innovation
- Innovation
- Markedsføring og strategi i øvrigt
Fagområder
- Marketing
Fingeraftryk
- 1 Lignende profiler
Samarbejde og topforskningsområder i de sidste fem år
-
Eurecca: Aligning nutrient recommendations across Europe with special focus on vulnerable groups and comsumer understanding
Grunert, K. G. (Projektleder) & Andersen, A.-M. S. (Deltager)
01/01/2007 → …
Projekter: Projekt › Forskning
-
Precision Fermentation: From Biotechnology to Sustainable Nutrition
Banovic, M. (Projektleder), Grunert, K. G. (Deltager), Bhatnagar, R. (Deltager) & Rageliene, T. (Deltager)
01/01/2021 → 31/12/2022
Projekter: Projekt › Forskning
-
Porkbrand
Grunert, K. G. (PI), Pedersen, S. (PI), Kragh, H. (PI), Brunsø, K. (PI) & Mulders, M. (Deltager)
01/01/2019 → 31/12/2020
Projekter: Projekt › Forskning
-
S4H: Smart Technologies for personAlised Nutrition and Consumer Engagement
Stancu, V. (PI), Frank, D.-A. (CoPI), Grunert, K. G. (Projektleder) & Lähteenmäki, L. (Deltager)
01/01/2019 → 31/12/2023
Projekter: Projekt › Forskning
-
MedAID: MedAID: Mediterranean Aquaculture Integrated Development
Brunsø, K. (PI), Grunert, K. G. (PI), Stancu, V. (PI), Christensen, R. N. (PI) & Banovic, M. (PI)
01/05/2017 → 31/08/2021
Projekter: Projekt › Forskning
Publikation
-
The role of ethical orientation in animal welfare choice behaviour: A segmentation study
Peschel, A. O., Thomsen, K., Tsalis, G. & Grunert, K. G., feb. 2025, I: Food Quality and Preference. 123, 105334.Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avis › Tidsskriftartikel › Forskning › peer review
Åben adgang -
Beyond sugar: Exploring the influence of health and naturalness framing on attitudes towards products with sweet proteins in Europe
Banovic, M. & Grunert, K. G., jan. 2024, I: Food Research International. 175, 113767.Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avis › Tidsskriftartikel › Forskning › peer review
Åben adgang -
Changes in food consumption behavior during the COVID-19 pandemic: a dual process approach on female college students in China
Liu, R. & Grunert, K. G., jan. 2024, I: British Food Journal. 126, 2, s. 758-773 16 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avis › Tidsskriftartikel › Forskning › peer review
1 Citationer (Scopus) -
Cooking readiness in stressful times: Navigating food choices for a healthier future
de Barcellos, M. D., Perin, M. G., Lähteenmäki, L. & Grunert, K. G., dec. 2024, I: Appetite. 203, 12 s., 107652.Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avis › Tidsskriftartikel › Forskning › peer review
-
Determining Online Community Engagement Based on Diversity Communication
Peschel, A. O., Jacobsen, L., Salnikova, E., Banovic, M. & Grunert, K. G., 2024.Publikation: Konferencebidrag › Konferenceabstrakt til konference › Forskning › peer review
Aktiviteter
-
Tomorrow’s food: Factors influencing consumer acceptance of precision fermentation technology and Food products in Europe
Banovic, M. (Foredragsholder) & Grunert, K. G. (Foredragsholder)
20 aug. 2023 → 24 aug. 2023Aktivitet: Præsentationer, medlemskaber, ejerskab og andre aktiviteter › Foredrag og mundtlige bidrag
-
Drivers of food choice and drivers for change
Grunert, K. G. (Foredragsholder)
21 jun. 2022 → 24 jun. 2022Aktivitet: Præsentationer, medlemskaber, ejerskab og andre aktiviteter › Foredrag og mundtlige bidrag
-
Perceived customer value and loyalty for different customer journey segments: Insights from a study of fresh pork meat in China
Grunert, K. G. (Foredragsholder)
14 jun. 2022 → 16 jun. 2022Aktivitet: Præsentationer, medlemskaber, ejerskab og andre aktiviteter › Foredrag og mundtlige bidrag
-
ACR 2021
Peschel, A. O. (Taler), Jacobsen, L. (Taler), Banovic, M. (Taler), Mulders, M. (Taler), Steinmann, S. (Taler), Stancu, C. M. (Taler), Stancu, V. (Taler) & Grunert, K. G. (Taler)
2021Aktivitet: Deltagelse i eller arrangement af en begivenhed - typer › Deltagelse i eller organisering af konference
-
What does the consumer expect from the food industry? How do we find the unused potential and create more value?
Grunert, K. G. (Foredragsholder)
16 jan. 2020Aktivitet: Præsentationer, medlemskaber, ejerskab og andre aktiviteter › Foredrag og mundtlige bidrag
Presse/medier
-
Are 'reduced sodium' labels worth their salt? Study
Mørk, T., Lähteenmäki, L. & Grunert, K. G.
07/08/2019
1 Mediebidrag
Presse/medie
-
-
-
-